Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ára? még egy kis infó róla? mikori stb. mûszaki zselé, meg hasonlók... ;D érdekel. most amit ajánlottak, egy szarrátuningolt manitou sx-r 11cm úttal nyílt olajfürdõvel (!!!) ami benne se volt.... azért nem kell mondaniom nem döltem be ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
majd a többiek megmondják 8)
olajos az biztos.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
abba van olajcsili? és mennyire vaskos? 30/32es becs, szárak vannak benne?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
A judyC megfelel az elvárásaidnak!
Nekem pont van egy eladó ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ez sztem attol függ, hogy a 60kiló miböl van, meg hogy hogyan bicózik! ;D
tudtok vmi olyan telót, ami ~110et mozog, olajfürdõs és jól néz ki és az ára sem vészes? a 04es dj3rol mit lehet tudni? mer az kb ilyen, csak árat nem tok. probáltam egy gépet tavalyi -idejjii- dj3mmal és sok volt a 130, elég nekem a 110 is. tudom, hogy le lehet vbenni 110re, de nemcsak erröl van szó. nem tecik, a 04es viszont ja. lehet má kapni? most úgy tûnik újév után 1-2 héttel lesz akt. a a dolog.. de má kéne ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van 1" 1 1/8" es 1.5"
van meg a 1 1/4" de ez ritka
ezek kozul a 1.5" csak ahead-al van csak, hogy tegyuk tisztaba a dolgokat.
28.6 31.8 a kormany.
neked szertem 1 1/8" es a kormany 28.6

ennyi

wintehou ezek nem nagy dolgok 60kg az lof.sz.
kormynt mindenki tud torni!!!
meg tengelyt is

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Lor:60 kiló vagyok és már eltörtem egy kormányt,meg egy hátsó tengelyt! ;D
Most néztem,hogy merev villával annyira alacsonyan van a vázam középcsapiháza,hogy majdnem leér a pedál! :P.Le lehet ebbõl vonni azt a következtetést,miszerint egy Junior-T-tõl nem lenne irányíthatatlan,csopperes?
GT:
RS-tullio
Marzo-QR 20

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
a tullio ha jol tom a RS atutos rencere..
a honlapon elvileg van psylo atutovel.
fecsobol van 1, 1/8 ez a szabvany!!
van meg az 1,5 ami csak most kezd bejonni..nem sok ilyet lehet latni...szal sztem ezzel nem elsz gondod ;)
jaa..meg van a 1" menetes..dehat az gondolom :P ;D
elvileg kormanybol is 2 elterjdetebb van: 26,8 meg 31 valami..

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

link=board=5;threadid=2338;start=4080#msg135183 date=1066132817]

És igen, ha engem kérdezel, SL a legjobb Psylo, természetesen Tullioval. De nincs a nagykerben belõle :-X

Mi az a tullio?Ha jól tudom valami csõtengely :-\
psylot lehet kapni átütõvel?
mennyibe kerül egy ilyen psylo?(tullio,u-turn,átütõ)
A funn átütõs agyakhoz kapunk olyan tengelyt,ami jó a gyorsszáras bicajokhoz is...
Ezek mennyire jók?
Fejcsõ méretbõl mennyi létezik? 1-1/8,1-5?
Mert ha megveszek egy telót,és mondjuk nem illene bele a biciklibe,az elég gáz lenne.meg ott vannak az RcF kormánycsapágyak...meg van beépítési magasság...tökre nem értem :'( :'( :'(
Csak egy telót akarok venni,meg stucnit,kormánycsapágyat,és ennyi probléma van..
honnan tudom meg,hogy a kormányom milyen vastag?
Mert RcF diabolus stucnit vennék,csakhogy nem tudom,hogy a GT DH kormányt beveszi-e...
De ez egy telós topic ;)

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Köszi! És ha mondjuk egy 300$-os telót rendelek? Azmeg már ugye kb 70000Ft, plusz szállítási költség! Azt azért már nem hiszem, hogy csak úgy elengedik. Igazából nem is a vám, hanem az áfa izgat, az dob a cucc árán a legtöbbet!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kíváncsi lennék amúgy, hogy a Nellának van-e még Boxxer-je 107.900-ért.....

És igen, ha engem kérdezel, SL a legjobb Psylo, természetesen Tullioval. De nincs a nagykerben belõle :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

a race nem hinném, hogy szükséges lenne, tekintve, hogy Te az erõssége miatt vennéd. Nomost egy XC ugyanolyan erõs, és olcsóbban meg lehet szerezni. És az SL/XC- nem annyira cc-s, nincs bennük levegõ. A race inkább maraton/túra/enduro kategória, bár az is bazi erõs.

Akkor SL?
Mert nincs nagy árdifi közöttük.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Én rendeltem a Jensonusa-tól, a nyáron, egy Avid CPS tárcsaféket. Így lett 14 ezerért Avidom, az itthoni 40 ezres ár helyett ;D Igaz, én nem fizettem se vámot, se áfát, se szállítási költséget, mert egy amerikai ismerõshöz rendeltem, aki épp készült Magyarországra jönni. De kb. 30 ezer alatt nem is szoktak semmit megvámolni. Én eddig úgy húszszor rendeltem külföldrõl dolgokat, és csak kétszer kellett vámot fizetnem, akkor is ki lehetett volna kerülni. De azt hiszem ez nem a teló témához kapcsolódik :P Szóval vágj bele nyugodtan.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a race nem hinném, hogy szükséges lenne, tekintve, hogy Te az erõssége miatt vennéd. Nomost egy XC ugyanolyan erõs, és olcsóbban meg lehet szerezni. És az SL/XC- nem annyira cc-s, nincs bennük levegõ. A race inkább maraton/túra/enduro kategória, bár az is bazi erõs.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
He-he.
úgy látsztik félreérthetõ volt a kérdésem.
Nem akarok Doradot venni(vagyis akarok,de nincs rá pénz :P)
a psyloból melyik a jó?
4x-re,meg DH-ra lenne.SL,XC,Race?
egyébként a psylo race 110,és a boxxer race is annyi.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
winetu hany kilo vagy?
mert nem hiszem, hoyg barmi is eltorne alattad!!!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
GT:én is gondolkodtam ilyesmin,hogy Junior-T-t a Jumperbe,de nem merem bevállalni(pedig komolyabb a fejcsöve,mint a tiednek),mert egy fejcsõszakadásnál-mely szerintem valszeg' bekövetkezne-igen csúnyán leszkadna a pofám is,nem csak a fejcsõ.De ha bevállalod lehet,hogy én is,meglátjuk ki bírja tovább(tudod,csak egy maradhat ;D)

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Valaki rendelt már telót (vagy akármit) a jensonusa-tól? Sok esetben még a szállítással,a 8%-os vámmal és a 25% Áfa-val is olcsóbbak az árai, mint itthon! Valaki járt már úgy, hogy nem kellett vámot fizetnie? Ha van valami tapasztalat, mindenképpen írjatok!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
jóvan na nyertetek! ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ha meg megveszed egészban, akkor meg nem értem a kérdést.
nem lehet Boxxer szintû villa, mert gyorszáras.
És többet meg akkor, ha már használja majd valaki...