Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Nostromo

Nostromo

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csá!
Lenne egy kérdésem... Megéri-e MOZO R-500-at vemmi DH-ra kezdésnek, ha olcsót és jót akarok?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Fruit látom te is éhezel a bringádért... :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
de olcsón adják... azza a baj hogy levegõs... amugy 2002/2001 es stuffot is z5el adták asszem.. na mind1, már van z1 2szer drágábban ;D még pár honap no kaja.........

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
túra...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egy z5ös mire jó? túra, vagy birja, az alapabb képzést?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
gumibak... ;)
egy kis gumi /nekem monnyuk inkabb ilyen félig szivascos cuccosom volt az RSTbe/ henger ami a rugoban van benne ott kozeputt...vaghato, potolhato, kiveheto stb

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Köszi a választ, esetleg ki tudnál segíteni abban, hogy mi az az MCU? ???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
acélrugó/MCU nulla csillapítás

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Tudja valaki, hogy a 2003-as Judy TT milyen rugózással, és milyen csillapítással rendelkezik, ha van egyáltalán benne csillapítás? Egész részletesen érdekelne a dolog. Az is jó, ha valaki tud egy linket, ahol utána lehetne olvasni! Köszi! :-\

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Van Gyapinál már 2004-es Suntour modell garmada, érdemes benézni. 100 (vagy 110 nemtudom) mm acélrugó/nyilt patron olcsón. :)

A Judy 28.6-os cro-mo becsúszókkal jön.

usssovereign:

Én a Six-et választanám, mert Manitou; az RST-k hírhedten fáznak és beállnak télen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Judynak tudomásom szerint 28.6-os becsúszója van.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Thez:Schwinn Jumperem van.Lor:igazad van,eddig is merevvillával nyomultam,de hegyen nagyon szar és amortizálódnak tõle bizonyos alkatrészek.Meg ugrásoknál is hiányzik(néha)a teló nyújtotta komfort.Na,mindegy zárjuk le ezt a témát.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

De lehet,hogy ez csak egy agyrém?

lehet!

sztritre minek telo?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
és mi lenne, ha ccs villának árulnád? az aprózók fele még bele se nézett a fórumba, nem tudják ki vagy, mirte használod. lehet, hogy könyebben elmenne ccs villaként! ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

tuningolható 10cmre? háát nem tom, nekem alappbol kéne 110. meg mégiscsak judy... de tényleg mekkora a becsúszója? az ára nem rossz, de egy 04es dj3hoz nem hasonlítható.... ;D bocs, de nem tom, még gondolkodom rajta..

Ne kérj bocsánatot.
Senki sem veszi meg...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
win: neked veletlenul nem egy polarx-ed van? mert Tamaskanak is az van/volt egy race-vel...es megy, gurul , nem szakad le:D kezjuk el a "eltorik e a vazam egy mozo R500-tol"topicot, nem? hisz olyan filing volt... NEM?

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Lor,lehet,hogy szõtszálhasogatás,de vázat is tud törni,mindenki...megfelelelö szerszámokkal.
Afejcsapimnak az én 60(kigyúrt ;D-na jó ez csak vicc)
kilóm nélkül is elég nagy terhelést kell elviselnie egy Juniorral,nem hogy még sztrítelés,meg dánhillezés.Szóval ezért fo*ok ettõl!De lehet,hogy ez csak egy agyrém? ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
tuningolható 10cmre? háát nem tom, nekem alappbol kéne 110. meg mégiscsak judy... de tényleg mekkora a becsúszója? az ára nem rossz, de egy 04es dj3hoz nem hasonlítható.... ;D bocs, de nem tom, még gondolkodom rajta..

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Üdv mindenkinek !

Na melyik jobb, és miért Manitou six (v. Six Sport, 2003-as) VS RST Aerosa TL (2003-as)?? Nemtom mit vegyek. Abszolút nem profi felhasználásra kelle, csak amolyan hegyitúrázgatásra. Szempont: rugozzón puhán. Én erre a kettõre gondoltam, melyik jobb? ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Fruitfly! az apróban benne van....