Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 07. - 07:20
a kingpin nem lenne egy rossz villa, legalábbis a felépítését tekintve, csak a manitou elbaszta az elején a zsíros kenés/csökkentett rugóút/kopik a becsúszó kombóval. a lábat pl. bármikor elcserélném a boxxiéval.
Írta 2005. november 07. - 00:35
mióta az Atom-receptes kenést kipróbáltam Zednél ill. magamnál azóta mindig mosolyra görbül a szám mikor arról olvasok,h télen így vagy úgy beállnak a zsíros kenésû villák:D
tény,h nem a tepsi alját kell mosogatás elött áttolni a villába
de uez a helyzet a teló- v fékolajoknál is vmennyire...
Írta 2005. november 07. - 00:34
Írta 2005. november 07. - 00:32
Írta 2005. november 07. - 00:29
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 07. - 00:17
na akkor emlékezzünk vissza arra mikor kintmaradt a verda tetején sladmingban és reggel nem lehetett összenyomni bár ez még mindíg nem a tpc hibája, hanem a zsíros kenésé
dzsízösz,mivel volt az kenve,libazsírral?
Írta 2005. november 06. - 23:25
Írta 2005. november 06. - 23:15
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 06. - 23:13
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 06. - 23:07
azér egy Boxxi 80-ért elég kockázatos (nem a fos race), én is vettem olyat, nem kevés baja volt.
en 85ert vettem egy boxxi racet nyar elejen es igen jo allapotban volt, es sokkal szebben mozog mint barmelyik masik race amit nyomogattam...
csak hogy ne fikazzuk allandoan a race villakat...jok azok. :no:
egyebkent meg en ugy tudom letezik atutos junior. lehet nem a 2004-2005 de mintha lattam volna valamikor.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. november 06. - 22:48
Írta 2005. november 06. - 21:28
(szívem szerint marzo lenne, drop off vagy ha van, átütõs juniorT/superT de mivel az utóbbiak nincsenek, az elõbbi is ritkán ezért valszeg boxxi lesz.)
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. november 06. - 21:08
mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin
azér egy Boxxi 80-ért elég kockázatos (nem a fos race), én is vettem olyat, nem kevés baja volt.
Írta 2005. november 06. - 20:59
na akkor emlékezzünk vissza arra mikor kintmaradt a verda tetején sladmingban és reggel nem lehetett összenyomni bár ez még mindíg nem a tpc hibája, hanem a zsíros kenésé
A mostani villámról ne beszéljünk az nagyon el van szabva, az elõzõ Dóri teljesen jó volt hóban, Primo kapitány is tanusíthatja !!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 06. - 20:33
köszi....mondjuk 85-88 a versenysúly....még alszom rá párat....aztán lehet egy levegõs pike kerül a mostani helyére...Manitou IT:
Inkább kisebb súlyúaknak ajánlanám, különben a legkisebb pöckölésre is teljesen összecsuklik. Nehéz szabályozni menet közben.
Visszaállítani meg csak akkor tudod, ha egy kicsit legalább tudsz egykerekezni Vagy megállva a hegytetõn.
A levegõs Nixon mozgása nekem nagyon bejött. De ez is erõsen súlyfüggõ, a 70 kilóm alá minden villába kisebb nyomás kell, így ugyanolyan jól mozognak alattam mint a rugósok.
Sõt nem kell rohangálnom puha rugó után. Meggyõzõdésem hogy
sokan nem a súlyuknak megfelelõ rugóval bringáznak...
Írta 2005. november 06. - 19:12
Inkább kisebb súlyúaknak ajánlanám, különben a legkisebb pöckölésre is teljesen összecsuklik. Nehéz szabályozni menet közben.
Visszaállítani meg csak akkor tudod, ha egy kicsit legalább tudsz egykerekezni Vagy megállva a hegytetõn.
A levegõs Nixon mozgása nekem nagyon bejött. De ez is erõsen súlyfüggõ, a 70 kilóm alá minden villába kisebb nyomás kell, így ugyanolyan jól mozognak alattam mint a rugósok.
Sõt nem kell rohangálnom puha rugó után. Meggyõzõdésem hogy
sokan nem a súlyuknak megfelelõ rugóval bringáznak...
Írta 2005. november 06. - 18:55
Junior-T is pl.mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin (leszámítva az általad tuningoltat )
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. november 06. - 18:52
mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin (leszámítva az általad tuningoltat )és mi mást kaphatsz 80-ért, ami átütõs és 170-et mozog?
na akkor emlékezzünk vissza arra mikor kintmaradt a verda tetején sladmingban és reggel nem lehetett összenyomni bár ez még mindíg nem a tpc hibája, hanem a zsíros kenéséTermészetesen nem mondom azt, hogy nem érzõdik a hideg rajta de a beállástól messze van.
Írta 2005. november 06. - 17:08
hát ez az.....annyiert enis
nixon IT: jaja, biztos nem rossz az, de azert probalj ki egyet elotte, mert akarmennyire is akarjak, egyelore meg nem ugyanolyan erzesre a levegos villa mint a rugos.
bár a foxim (float rl) q. jól mozog....
na majd meglátjuk....próbálni meg maximum megnyomkodni tudom a boltban...dehát az nem az igazi...
Írta 2005. november 06. - 17:04
110 ropiért azonnal veszek....
1ébként a távszabályzós útállítás teccik a nixonban még mindig....
annyiert enis
nixon IT: jaja, biztos nem rossz az, de azert probalj ki egyet elotte, mert akarmennyire is akarjak, egyelore meg nem ugyanolyan erzesre a levegos villa mint a rugos.
RAUH-Welt
B E G R I F F