Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

biztos benne volt ez? mármint mintha ez nem szó szerint így lett volna leírva....;)

a boltos kereskedõszaki faszi :) (nagyhaver) mondotta volt hogy ne vegyek boxxert, mert 2002-tõl csak a baj van velük, nem bírják a kókemény eséseket... :)

és a garanciája is rossz. erre regélte el hogy a nem rendeltetés szerû használatnak minõsül az ha tárcsafékkel használod a villát. mivel nincs más lehetõséged kapugarancia.
az persze más hogy kicserélik valóságban de ha akarják akkor nem, mert találnak rá indokot.
meg amúgyse kellene mert nincs 5 kiló és nem mozog 23 cm-t tisza gagyi! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
biztos benne volt ez? mármint mintha ez nem szó szerint így lett volna leírva....;)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Feltöltött kép

:)
hehe

ez olyan mint a roxshoxnál a villa használata tárcsafékkel garanciavesztéssel jár, csak nincs rajta v-fékkonzol.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

ha müködik is, és nagyon biztos akarsz lenni, kapjátok is szét.. így a felszin alatti sérülést is láthatod. de ha nincs kivülrõl lezúzva, és müködik is nagy baja nemlehet.

de minden megeshet.

a festésen van némi enyhe sérülés de télleg csak néhány pötty, szinte észrevehetetlen.Köszi a tanácsokat, majd még tüzetesebben átnézem:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
misi is ilyennel megy :D
majdnem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha müködik is, és nagyon biztos akarsz lenni, kapjátok is szét.. így a felszin alatti sérülést is láthatod. de ha nincs kivülrõl lezúzva, és müködik is nagy baja nemlehet.

de minden megeshet.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Ha 3-400 km van benne, akkor minek új szimering?;) :chin:

jah jah erre énis gondoltam de jó állapotban van megnyomkodtam meg van rá gari is szal ha vmi baja lesz vagy van csak igy elsõ pillre nem derül ki akkor sincs akkora gáz?!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én is szoktam minden olajcserénél szimmeringet is cseéltetni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Aham,nézesd meg...Különben kidobott pénz az ablakon!!;)(hidd el,nemjó érzés ha szart veszel,"és nem is tudsz róla hogy egy kalap fos...")

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Holnap veszek egy fox vanilla 125 rlc-t . Kb 3-400 km van benne.80 ezerért.Zsír uj szimneringek vannak benne + két rúgót is kapok. Megéri?

edit:meg még vmi gari is van rá

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
A foxok az egyik legjobb villák..
depersze minden villát le lehet zúzni-szétcseszni.
ha nem értesz hozzá, akkor vigyél egy hozzáértõt magaddal.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
olyan bizonytalan avygok a használt dolgokkal kapcsban, ez egy 2004 es teló mert ugye rajta vannak a v-fék szemek is.Van ez annyira jó teló, ha mondjuk agazdája lódít ésnem csak annyi km van benne?

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Szerintem vedd meg!!(megéri....);)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Holnap veszek egy fox vanilla 125 rlc-t . Kb 3-400 km van benne.80 ezerért.Zsír uj szimneringek vannak benne + két rúgót is kapok. Megéri?

+. szerintem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

edit:meg még vmi gari is van rá

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Igényes, jó cuccok, ehhez mért árszínvonalon.

http://www.pace-racing.co.uk/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
vki hallott már a pace telókról?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
tényleg rossz napod van....:)
miért zavarna? kíváncsi természet vagyok, de ezt már le is írtam, hogy azért kérdezem meg, met nem tudom elképzelni az okát

mégegy: nem kötözködésbõl firtatom, hogy miért szeded szét ilyen gyakran, csak elképzelni sem tudom, hogy miért....

Van állásom...:bananadan

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
versenyszerû mellett versenyenként ;)

de tényleg csak megkérdem: zavar? mert akkor nem szedem szét :)

ja akkor tulajdonképpen az én k...anyámat.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
baalna: az természetes, hogy egy kis zsírt "kinyom" magából kenés után, emiatt ne aggódj. elég 3-4 havonta kenni, egy zsíros villát

endroo: az elõírt szervízperiódust csak akkor kell betartani, ha használod is a villát
nem akartam belédkötni, de neked megint sikerült.

jah, és az én villám legalább mozog, visszafelé is, ellenben a tieddel, szóval beszélgethetünk, hogy melyik mozog hogyan. de az enyémnek nem titkolt hibája, hogy a becsúszót sérült, a persellyel együtt, ezen aztán az sem segít, ha óránként cserélek benne olajat. tavasszal lesz orvosság a problémára, de már ezt is írtam valahol ;)