Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts

streetre Boxxer? ::)

Mér'?Jó az városba ugrálni,õrültködni!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
streetre Boxxer? ::)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
god az streetelni akar ismerem õt!Õ is váci cigeny! :-) á nem authorjába akarja majd!Mz comp az nagyon kaki!Én is majdnem olyat vettem!De inkább merevvila és malyd tavasszal boxxxer

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Az én judy-m tök jó...csak nem Dh/FR-re :'(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
RST semmiképp! hulladék ;D az exr comp nem rossz, de az mz comp nem olcsóbb? 50 körül lehet már találni használt olajos acélrugós judykat is. vagy GT judy céjét.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
GOD!
Én a judyC -t ajánlanám..nekem pont véletlenül lesz egy eladó ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Figyelj GOD te nem hege vagy?Na szerintem marzo EXR COMP 38 80-at mozog és veszel bele egy hosszab rugót és százig fel lehet túrni!Ha hege vagy akkor kérdezd meg a Viktort neki is úgy lett!vagy a morzónak van 100-as telója 50 alatt csak nemtom hogy mi a neve!Mazok vannak olcsón én rock shoxot vennék mindenféleképpen vagy van az RST-nek Earosa valamejike

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
vki +mondja nekem hogy 50e-ig milyen telót érdemes venni???????

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ha jól tudom a biker hozza be a rockshox-okat, de nem biztos, hogy kizárólagos forgalmazó...

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hi All

Nálunk ki a RockShox forgalmazója?
Thx
DukeXCuturn powaaa 8) ;D

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Nem a tolókocsis pistike fogja bevinni a traumatológiáról a telót, mert a szöveg arról szól, hogy bárki becserélheti kedvezõ áron a megadott telókat, a régi teló állapotától függetlenül, tehát az egész életében polcon porosodót és a négyfelé törtet is.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
"888 is as light as the Super"

Sírjak vagy nevessek ?!?! ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jajj, Tesó, az mtbr tele van ilyen és ehhez hasonló írásokkal. Vannak RS-fan-ek, meg Bomber fan-ek, és az egyiknek a 888 a csúcs, a másiknak meg a Worldcup. Hogy van ez a cigánnyal, meg a lovával? ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
és még valami, akik angolosak, azok csak nézni fognak a hitetlenségtõl:

"Bare with me on this one...

IMO the '03 Super T was a better fork than any Boxxer I've ridden. You name it. Damping, stiffness, suspension quality, reliability, etc. This is based on all the '99 - '03 Boxxers we struggled with to keep working this year and ever previous year. I do like the Dorado a lot and it can be tuned to be a better fork than the Super T, but you have to be willing to tune it and keep up the maintenance, and it's about 2Xs the cost of the Super. I found the Super to be stiffer than both the Boxxer and Dorado. The Super is lighter than the Dorado, but a bit heavier than the Boxxer.

What does all this mean for the 888? Well, the 888 is as light as the Super, has more travel, better damping and Marzocchi reliability. I don't see how it could have more flex than the Super T, let alone the Dorado or Boxxer. If anyone is complaining about flex it would only be compared to a Monster T. I haven't had a lot of time on my 888, but so far it is the plushest fork I have ridden. Unbelievable in that catecory. By plush I mean super soft, well damped, bottomless feeling suspension. My one negative on the 888 is that it is tall. Very tall. I'm guessing a lot of racers will want the 888 7", which we are calling the 777 at Go-ride.com.

Hope this helps some, but I do wish I had more time on it."

Szóval a SuperT merevebb ÉS jobban mozog, mint minden Boxxer '99 óta, a Dorado lehet jobb, mint a SuperT, de sokat kell adni érte, és tuningolni kell, és a 888 mindenekfelett.

khm....

azért érdekes egy vélemyény. kíváncsi vagyok l.cs. meg vole mit szól ehhez ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a wedge erõsen híres arról, hogy recseg mint az állat, az okozza, hogy a váll és a becsúszó közé a ragasztáshoz bemegy a por, és az recseg. nincs mit tenni. sz.tem nem lesz gáz, nem fog eltörni, de mindig nézzed rendesen a becsúszó tetejét, nincs-e repedve.

más: a 888 170 mm setuppal is magasabb, mint a SuperT 175 mm-rel:

888 in 8" mode: 23.5" (~= 597 mm)
888 in 7" mode: 22.6" (~= 574 mm)
összehasonlításképpen:
Shiver: 22.5" (~=572 mm)
Boxxer: 22" (~= 559 mm)
Dorado: 21"- 21.5" (~= 533 mm)
SuperT: 21.9" (~= 556 mm)

szóval hatalmas egy villa......
mindezek ellenére tecc nagyon. ;)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Nekem erõteljesen recseg vagy a váll vagy a villanyak. Nem tudom megmondani melyik. Erre szerintetek mit lépnének? engem ugyanis eléggé idegesít és õszintén szólva nem is merek már akkorát fékezni mint tudnék, mert félek, hogy kitörik alólam. Volt olyan Janihegyi menet, hogy elmentünk egészen hátra a kilátó túloldalán lévõ pályákhoz, oda ahol olyan tiszta sziklás, köves a terep és nagyobb sebességnél olyan szinten recsegett, hogy le kellett lassítanom. Ez persze nem jó, mert így meg tudott elõzni a haver ;D Na, de komolyabban: azt utája a legjobban mikor válozik a terhelés iránya. Pl: fékezek, utána pedig jól lenyomom a villát. Ilyenkor reccsen egyet fékezéskor, aztán pedig mikor lenyomom a villát. Amúgy egy Z1 Wedge-rõl van szó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
aham.. a toolokocsis pistike bevszi a telot, amennyiben kiengedik a traumatologiarol.... erdekes....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
naya...
M. will upgrade vmi at a discount price into Super Pokemon,vagymi :)
szóval ha odaadod neki a full jó telódat,akkor kapsz viszonylag olcsón egy új DJ-t :P
feltételezhetõen elegük van a garanciális törésekbõl,és ha bevezetik most ezt az akciót,késöbb hivatkozhatnak rá,h "mé nem cseréltél,öcsém".

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
És szerintetek, ha beviszem a Maliba (merthogy õk a forgalmazók) a Z1 villámat, hogy kicseréleném, akkor mennyire fognak hülyének nézni? Ott ahol még egy flakon olajat sem tudtak hozzá adni. Szép dolog hogy a gyártó elõáll egy ilyen fasza kis ajánlattal, de ezt itthon úgysem tudod érvényesíteni. Külföldön a törött bukósisakodat is beszámítják, ha újat veszel. Ez tök alap.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sztem az a lényege, hogy akciós áron vehetsz új telót ha beviszed a régit, amit összetörtél..