jah..
bocsi :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. november 16. - 10:27
Írta 2003. november 16. - 09:15
GT-Rider
vágod ugye,h a 04-esrõl beszéltem?
és attól függetlenül pl az MBUKban 2 tesztelt gépnél csak 1 közös hibát találtak;a Judy C teleszkópot.... :
vágod ugye,h a 04-esrõl beszéltem?
és attól függetlenül pl az MBUKban 2 tesztelt gépnél csak 1 közös hibát találtak;a Judy C teleszkópot.... :
Írta 2003. november 16. - 00:52
A testbikeról meg annyit:
Magellan Polar-X
Csaba (DH/Freeride arc aki évi 4000-8000 km-t teker)
Hátrányok: könnyen törik a papucs
Vélemény:Szerintem ez egy jó bicikli, mert nem törik és az árához képest nagyon jó!!!
:
de mondhatnám hogy nézd meg a Magellán Tucana véleményt is.... SZVSZ kibaszottul nem illik össze a triál váz és a duplavállas
Magellan Polar-X
Csaba (DH/Freeride arc aki évi 4000-8000 km-t teker)
Hátrányok: könnyen törik a papucs
Vélemény:Szerintem ez egy jó bicikli, mert nem törik és az árához képest nagyon jó!!!
:
de mondhatnám hogy nézd meg a Magellán Tucana véleményt is.... SZVSZ kibaszottul nem illik össze a triál váz és a duplavállas
Írta 2003. november 16. - 00:50
Hali!
Há jóhogy triál csak ezzel a vázzal egy kicsit furcsa dolog:) Volt telóm is RS Judy XLC de sajna arról nem készítettem képet én hülye hogy úgy hogy néz ki a bike :'(
Há jóhogy triál csak ezzel a vázzal egy kicsit furcsa dolog:) Volt telóm is RS Judy XLC de sajna arról nem készítettem képet én hülye hogy úgy hogy néz ki a bike :'(
Írta 2003. november 16. - 00:41
akko mar trial, nem? :-X
vagy manualban akartad legurulni, de nem talaltad a sulypontot?
Szerintem inkább Pedalkick akar lenni... szal triál 8)
Írta 2003. november 16. - 00:15
Írta 2003. november 16. - 00:05
akko mar trial, nem? :-X
Írta 2003. november 16. - 00:04
Szálka!
Már miért ne???
Rsnél inkább a Judy,mert abban van Uturn.Külföldön nagyon istenítik,amire szálka gondolt,az sztem az,h a Judy C-t lehúzták mindenütt,h milyen rossz a mozgása...
Már miért ne???
Rsnél inkább a Judy,mert abban van Uturn.Külföldön nagyon istenítik,amire szálka gondolt,az sztem az,h a Judy C-t lehúzták mindenütt,h milyen rossz a mozgása...
Írta 2003. november 15. - 23:48
Írta 2003. november 15. - 23:46
Hali!
Szerintem Manitou Axel! Rock Shoxot ne vegyél ezt tapasztalatból mondom!
Szerintem Manitou Axel! Rock Shoxot ne vegyél ezt tapasztalatból mondom!
Írta 2003. november 15. - 23:46
Írta 2003. november 15. - 23:45
Juhi:momentán igen én vagyok ;D
majd +látjuk de a telót az authorba akarom.....
ha addig 1be marad amit valszinûnek tartok
majd +látjuk de a telót az authorba akarom.....
ha addig 1be marad amit valszinûnek tartok
Írta 2003. november 15. - 23:23
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: telót szeretnék venni, de az anyagi lehetõségeim behatároltak, plusz nem is vagyok nagyravágyó, tehhát három lehetõség között vacillálok: RS Pilot XC, Judy SL U-Turn, ill, Man. Axel Comp/Elite. Eddig ahány boltban megkérdeztem, annyi véleményt hallottam, amitõl a szerelõk viszont egyöntetûen kifutottak a világbõl, az a levegõs cucc szervízelése volt. Viszont az én kis szívem titokban a Pilot felé húz. Az oké, hogy manapság mindenki az indián istenség elõtt hódol, de ez tényleg annyira megalapozott? Elõre is köszi a segítséget.
Lenne egy kérdésem: telót szeretnék venni, de az anyagi lehetõségeim behatároltak, plusz nem is vagyok nagyravágyó, tehhát három lehetõség között vacillálok: RS Pilot XC, Judy SL U-Turn, ill, Man. Axel Comp/Elite. Eddig ahány boltban megkérdeztem, annyi véleményt hallottam, amitõl a szerelõk viszont egyöntetûen kifutottak a világbõl, az a levegõs cucc szervízelése volt. Viszont az én kis szívem titokban a Pilot felé húz. Az oké, hogy manapság mindenki az indián istenség elõtt hódol, de ez tényleg annyira megalapozott? Elõre is köszi a segítséget.
Írta 2003. november 15. - 23:15
szvsz az egyikben a cel h minel jobban leamortizald a gepedet lepcsobeugrasok, szintleugrask, a masikban meg manualban lejossz a hegyrol, ill wallride, walltap, es mas hasonlo szep trukkok....
az elobbi adrenalindusabb, az utobbihoz meg kell tudni is....
az elobbi adrenalindusabb, az utobbihoz meg kell tudni is....
Írta 2003. november 15. - 22:59
Írta 2003. november 15. - 22:30
Jé én is most adom el az xlc-met ahelyett veszek merevet!Hát lépcsõt le kel ugrani vagy kikerülni
Írta 2003. november 15. - 22:15
Írta 2003. november 15. - 21:58
Hali!
Mongyuk városba streetelni merevvillával? Egy nagyobb lépcsõ után leszakad a karod! Én is streetes cegány vagyok de merevvillával sose nyomnám már!
Régen meg sajnos most is merevvillám van mer eladtam a jó kis Judy XLC-met 8) de merevvel szétesem! Szóval teló rulez! ;D
Mongyuk városba streetelni merevvillával? Egy nagyobb lépcsõ után leszakad a karod! Én is streetes cegány vagyok de merevvillával sose nyomnám már!
Régen meg sajnos most is merevvillám van mer eladtam a jó kis Judy XLC-met 8) de merevvel szétesem! Szóval teló rulez! ;D
Írta 2003. november 15. - 21:01
Írta 2003. november 15. - 20:47
hát én amondó vagyok hogy aki igazán streetel az merevvilla.. : (sose járnék merevvel, de nem is mondom hogy streetelek)
de különben teljesen mind1, mert mindenki azzal és úgy közlekedik, ahogy szeretne és ez így van jól...
Csak furcsáltam
de különben teljesen mind1, mert mindenki azzal és úgy közlekedik, ahogy szeretne és ez így van jól...
Csak furcsáltam