Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 09. - 17:10
ON.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. november 09. - 16:58
azért szerintem itt a bolt tudott volna a legtöbbet tenni.
be sem kellett volna avatnia a nagykert hogy a vevõ vette észre a dolgot.
bemegy és:
"figyeljetek mán, elhoztam ezt a telót, beszereltem, és észrevettem hogy nem százas...cseréljük mán ki..."
pusztán hozzáállás kérdése lett volna.
persze, mint mondtam lehet hogy
-nem hitt nekem
-nem akart bajt
-mindkettõ
ez nemígy mûködik!
ha átvetted a nagykertõl, aszállítót aláírtad azzal elismered hogy hibátlanul megérkezett a cucc és jó is. ha nem próbálod ki akkor ennyi. szerzõdése válogatja.
mindenki a sját balagát védi. szerintem tudták hogy mit adtak el neked.
sajana evan.
Írta 2005. november 09. - 16:58
legyünk on!
:Dmellesleg ha kellöen a nyakára jársz valakinek, elöbbutóbb megunja és megteszi amit akarsz. (kivéve ha az õ sara, és tud róla, és még direkt is adta el, pl fillérekért kapta, mert hibás de javítható/nemjavítható)
ehhez vagy sokat kell beszélned, vagy nagynak kell lenned. választható.
de On télleg.
Írta 2005. november 09. - 16:54
nekem intéztek el már cserét NEM NÁLUK VÁSÁROLT alaktrészre is. csak ki kellett járni a dolgot a Caprine-nál.
ahol vettem ott pedig...tudjátok
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. november 09. - 16:49
mittomén. vagy csak leszarja, egy vevõ ezexerint nem vevõ.
na de lassan.
Írta 2005. november 09. - 16:48
be sem kellett volna avatnia a nagykert hogy a vevõ vette észre a dolgot.
bemegy és:
"figyeljetek mán, elhoztam ezt a telót, beszereltem, és észrevettem hogy nem százas...cseréljük mán ki..."
pusztán hozzáállás kérdése lett volna.
persze, mint mondtam lehet hogy
-nem hitt nekem
-nem akart bajt
-mindkettõ
Írta 2005. november 09. - 16:44
pár ember nemgond. negatív kampány(van itt is elég ilyen sajna) már annyira nemjó, de annak is max a borjak hisznek.
2003as boxxival meg amugy semmi gond:D legjobb villa:D
legalábbis a wc
garis ügyintézésrõl pedig.. csomószor ül rajta a bolt 2 hetet, nagyker nem is látja, majd visszaadják hogy "a nagyker nem cseréli"
Írta 2005. november 09. - 16:41
Írta 2005. november 09. - 16:26
de tényleg a kapcsolatok sokat segíthetnek. ha jóbavagy boltossal nyert ügyed van. ha vannak ukrán v. kínai ismerõseid akkor is.....
Írta 2005. november 09. - 16:22
hát azért hat ügyfél nem vág tacsra egy boltot.azért a kerékpárüzletek másképp mûködnek..kissé más a piac, vevõkör, stb..
elég egy elégedetlen ügyfél, aki elmondja 5 másiknak, és máris bukó a boltnak...
negatav reklám meg keményebb téma.
Írta 2005. november 09. - 16:20
elég egy elégedetlen ügyfél, aki elmondja 5 másiknak, és máris bukó a boltnak...
Írta 2005. november 09. - 16:15
a országos fredsájz hálózatban melóztam egy ideig számtech irányzatban kell gondolkodni.ha boltos vagyok, talán én is a VEVÕ-t teszem az elsõ helyre.
mer ugye belõle élek.
mindegy.
nálunk is elfogadható veszteség volt egy két vevõ havonta aki besz-ta a garanciát.
elveszítettünk egy ügyfelet, és akkor? vannak még több ezren.
egy ember nem ember, csak annak a rossz.
másrészt, amit nem lehet érvényesíteni a nagyker v. gyártó felé az az üzlet szo_ja be, ami nem móka a boltoknak.
emberileg elitélendõ dolog, de az üzlet az üzlet.
evan.
xian helyzete például nálunk sima ügy lett volna. nem szakszerû üzembehelyezésre hivatkozva vihetnéd a számtechalkatrészedet a messzibe.
Írta 2005. november 09. - 16:02
Írta 2005. november 09. - 15:49
mer ugye belõle élek.
mindegy.
Írta 2005. november 09. - 15:39
mondjuk kerülném az ta boltot a jövõben..egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ott, ahová most járok, ilyesmi megtörtént volna...
Írta 2005. november 09. - 15:39
csak azt nem értem,hogy a tõlünk nyugatabbra (nem feltétlenül földrajzilag) lévõ boltok miért tudják mégis érvényesíteni a garanciát a gyártók felé.
Írta 2005. november 09. - 15:33
nemrég vettem valahol egy villát. a boltban megcsodáltam, méretre vágattam a nyakát, hazavittem, beszereltem. aztán észrevettem, hogy a visszaút-csillapítás állítókája nem funkcionál.
-hívtam a boltot. vagy nem hitte el, hogy nem én csesztem el, vagy nem akart balhét a nagykerben, mindenesetre semmit sem tett.
-a Biker ezt írta: "A villáddal két dolgot lehet tenni. Egyszer ki lehet cserélni a csillapítás dugattyúját, ez a költséges megoldás. A másik pedig az, hogy, használód így ahogy van, addig amíg szét nem megy. Ettõl még használhatód, fõleg ha tudod állítani. Felhasználóként mondóm, hogy a csillapítást tulajdonképpen egyszer kell beállítani. Kb akkor jó, amiikor össze nyomod és felrántod, és pont nem koppan."
-én írtam: "Kicsit tartottam tõle, hogy hasonló választ fogok kapni.
A SRAM önökhöz irányított a problémával, és a boltnak is hiába jeleztem (sajnos utólag), hogy a villának ez a funkciója már beszereléskor sem mûködött.
Soha nem fogom tudni bebizonyítani, hogy nem én rontottam el a villát, így ugyanannyit fizettem egy gyárilag hibás darabért, mint más egy hibátlanért.
Ez azért kicsit kellemetlen.
Kíváncsi vagyok, hogy ha visszavinnék egy gyakorlatilag null-kilométeres olyan autót a szalonba, melyen pl. a kormánymagasság-állítás nem mûködik, vajon azt mondaná-e a forgalmazó hogy amennyiben csak én vezetem az autót akkor a kormány magasságát gyakorlatilag egyszer kell beállítani...
Valahol bíztam benne, hogy ha valaki megpróbálja az én szemszögembõl megközelíteni a dolgot megért, és segít majd.
"
-biker: "Kormány magasság meg a csillapítás, és az autó meg a kerékpár, nem ugyan az. Hozzá teszem, hogy én csak egy felhasználási tapasztalatot, osztottam meg veled. Egyébként teljesen megértjük a problémádat, mi pont ugyanebben sétálunk, amikor érvényesíteni kell ezeket, a gyártokkal szemben. Sajnos ez egy ilyen vitatató probléma, amit egyikünk sem tud százszázalékosan bizonyítani. Egyébként továbbítóm a problémát a fõnökséghez, hátha mondanak valami kedvezõt. Addig is használd nyugodtan a villádat. "
Írta 2005. november 09. - 15:22
Írta 2005. november 09. - 15:19
Írta 2005. november 09. - 15:11
Mutassatok egy olyan garanciapapirt az RS -tol amiben ez le van irva.
Foleg Boxxernel... LOL
I`m as fast as nobody!