Szerintetek lehet házilag készített fékhidat használni?
Lehet hát, senki nem tiltja meg . Legfeljebb sokkal nehezebb lesz, vagy nem lesz olyan merev az eredmény. Az õsrégi bigfootomban is egy kõnehéz cnc-zett fékhíd pótolja az eredetit (ami azért annyival nem volt könnyebb), de már válltöréssel pincefogságra van ítélve.
Teleszkóp spílerek! Szerintetek lehet házilag készített fékhidat használni? http://www.bikemag.h... Csak,mert eszembe jutott,h ha már benne lehet az,h "M" akkor miért ne lehetne benne más is,mondjuk egy felirat.... 8)
NoVa: a Suntour az írja, hogy kell néhány km míg a cuccos bejáratódik...
Mire jött a december, és a hideg, már úgy 800 km volt benne, ebbõl úgy 300 terepen. Ezt nevezhetjük kicsinek? Esetleg a hõtágulás miatt újra be kellett járatni?
Az olcsó alkatrészekkel az a fõ probléma, hogy tudod, hogy valami jobb helyett vetted, elõbb utóbb kényszert érzel, hogy lecseréld, így sokkal többet költesz rá, mint szeretnéd.
50 kilómmal, és nem állatkodós stílusommal nem hiszem hogy ártanék neki: 3 éves tesco-s 40e Ft-s biciliben semmi kárt nem tettem (najó egy kis 8-as, meg defekt : )
Kérdés. Az NS utódom decemberben szinte használhatatlan volt, hiába kapott TF2 teflonos spray-t, úgy tûnt a hidegben nem fog mozogni. Ahogy 2-3 fok alá ment a hõmérséklet, lemerevedett. Aztán ez elmúlt, és -10 fokban is puhán moog valamiért. Nem teljesen értem, mitõl kezdett rendesen mozogni, úgyhogy ha már úgyis szervizeltetni kell az útállító szorulása miatt, erre is rákérdezek. Ilyesmivel más is találkozott?
Mit szóltok a Matrix Airborn, Mozo RM500A párosításhoz? Ez igy meg is van 50e Ft-bõl.
A többi alkatrész mennyi lehet összesen??? A nov.-i bikemag-ban láttam egy jó aranyszinû stucnit 3e Ft-ért 6-ért kormányt. Van pedálom ;D
Szóval: nekem Suntour NS van, de erõsen gondolkodom rajta, hogy eladom. Nincs baja, és eddig a szimeringek egy porszemet sem engedtek a belsejébe, de 80-85 kg vagyok és alig mozog alattam valamit, pedig kivettem belõle a gumirudacskát is, és most lett bezsírozva TEFLONOS zsírral. Tényleg jobban mozogna befelé is hígabb olajjal a gyári 11-es helyett? :