Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

link=board=5;threadid=2338;start=5370#msg155521 date=1074673847]
5th element témában no válasz? bombrider?

en valaszoltam akkor is ha nemkerdeztel..

elneztem valamit..? mi is a kerdes..?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Az MZ Comp egy full alap villa. Nincs benne semmi, csak rugó, MCU meg némi zsír.

jorus irja jol ..en meg a hulyeseget az olajjal..

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
meg tudod mondani a rugókészítõ elérhetõségeit?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

Málna és a mozo mennyire kemény? Mert azt hallotam a mozo r500-assal kapcsolatban, hogy 100 kg-os ember alatt is kemény mint a disznó. Az x5.5a azért nem ennyire kemény, ugye,

hideget nem szereti, de amúgy türhetõ a motgása. hidegben kell egy kis idõ, amíg bemelxik után szép. csak kicsit lassú volt, amit én próbáltam. 2 kört mentem vel össz janihegyen, merevilla után jó volt ;D de a gaygi RSTnél mindenképpen jobb! szerintem azt csak azért dicsérték, mert teccet nekik a színe.

most voltam egy rugó készítõnél, hogy megkérdezzem, hogy mi is van, tudom oda rakni, de az csak annyit mondot, hogy õnem ért hozzá és mondjam meg mi kell, oszt megcsinálja. rájöttem, hogy rosz emberhez fordultam ;D

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
ggx... ne fárasz. ;D
aszittem télleg hülyeséget mondtam, de úgynézki azért annyira nem.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Málna és a mozo mennyire kemény? Mert azt hallotam a mozo r500-assal kapcsolatban, hogy 100 kg-os ember alatt is kemény mint a disznó. Az x5.5a azért nem ennyire kemény, ugye,

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Szerintem 150'-nál élesebben nem nagyon lehet borulás nélkül kanyarodni (persze menet közben).

150 fok?????

a 180 fokot úgy kell érteni, hogy a menetiránytól mindkét irányba 90-90 fok az elforgathatóság!
ha elfordítod a kormányodat 150 fokkal, akkor már majdnem teljesen hátrafele néz... ::)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a kttõ közül inkább a mozo! abban már van csillapítás és többet is mozog, merevvázba kicsit fura, de elmegy. ha csak 1 ezres a különbség akkor mindenképpen mozo!
MCU->Rugó cserében senki nem td vmit?

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szerintem 150'-nál élesebben nem nagyon lehet borulás nélkül kanyarodni (persze menet közben).

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nos tudom már untok engem, de még nem kaptam választ, hogy melyik telót vegyem (100% hogy a 2 közül valamelyik): A mozo x5.5a-t vagy az Rst Gila Xe-t? Árban az rst olcsóbb egy ezressel. A mozoval csak egy aggodalmam van (nekem nagyon tetszik) hogy én az 50 kilómmal nem tudom megmozgatni a 14cm-t. Az Xe-rõl már olvastam a testbike-on hogy könnyû megindítani és ez is jól néz ki.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ZOOM majdnem ilyen: kb 170

váztól is függ, ugye kissebb átmérõjû csövek...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kevés duplavállast tudol 180-ban fordítani. Amelyiket igen, ott a gyártó ki is emeli, hogy hé fazzeg, ez egy ien teló, de annyira azért nem elterjedt.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm, köszi azt nem tudod, hogy hogy? vagy csak rakjam a negatív rugót az MCU helyére ???
amugy azért 90°ban nehéz elforgatni egy duplavállast 8) , de 70 az még ok. mondjuk ez szvsz csak akkor gond, ha tolod a bicajt és rossz irányba indulsz el, hegyen ugyse fogsz 70° kanyarodni... vagy csak egyszer ;D
izé mégiscsak jol értettem én ezt ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
MCUt rugóval lehet helyettesíteni szrintem

Miért nem lehet a duplavállassal szûk helyeken úgy fordúlni minta szimplavállassal? 90 fokban el lehet forgatni mindkettõt tovább fordítani meg minek?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
az MCUkat lehet negatív rugóval helyettesíteni?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kattints a hozzászólásod módosítására, és kukkantsd meg a metódust.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Jorus mondja jól, mert korábban valaki mondta, hogy van benne olaj csill, de ez nem igaz, mert:

LINK.

edit:
aha!!! frankó
thx jorus!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az MZ Comp egy full alap villa. Nincs benne semmi, csak rugó, MCU meg némi zsír. Most volt nálam egy ilyen, és tulajdonképpen jól muzsikált, persze az MCU-k befagytak a hidegben, így kb 5 centit mozgott, és, ha kicsit elõfeszítetted kattogott. Tudásban az EXR Comp-hoz áll legközelebb, ami a Malinál újonnan 38 ropi, tehát az állapottól függõen aszondom, hogy 20-28-ért talán ellehet sózni, de 30 körül már olajos villákat adnak az apróban.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
OFF

Szorítunk... Nem volt korai az a Bullit? ;D

ON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha már vizsga, akor nekem most tessék szorítani, ma eldõl, hogy félévismétlõ leszek, vagy nem....

más: 5th element témában no válasz? bombrider? te mentél ilyennel, nem? vagy nem b*szogattad, csak használtad?