Ja a Mozo R500 ról már sokat hallottam.
10cm meg 37 milis becsúszók(asszem)
de mindenki azt mondja h iszonyat kemény!ez igaz és lehet rajta (szegényen ) valahogy segíteni h finaomabban MOZOgjon?
Vagy egyáltalán nincs is vele baj? ???
vélemyényeket ha lehet: köszi
streetre tok felesleges a 130as telo.
vagy 110es rugoval hasznalod /sot talanerdemes meglejebb ultetni/ a marzokat (DJ-k,), vagy psylo es akkor csavargatod
vagy ottvan meg a fox..csak fizesd ki ;D
Milyen,és mekkora rugóúttal rendelkezõ telót ajánlotok streetes állatkodásra?A JIB-ben a V Dub féla huligánok mivel nyomják?Polar X-em van,nem sok lenne bele egy 130-as teló?(Streetre?)
hat itt a baj..RSTröl csak jot? az mar rossz ;D
raadasul a Gila..hm. duplavallas, de amugy meg tragya. 40 ezer korul mar talan tudsz venni vmi hasznalt regebbi marzot, esetleg roksoxot.
az a manitu se arra van amire te szeretned.
mezei CC villa.
Mi a véleményetek a Suntour XC pro D-ta telóról zúzásra? 35-é jutottam hozzá, 60-120 mmig állitható rugóút, van benne olajcsillapitás stb. Valakitõl azt hallottam, hogy kicsit cc-s beütés, pedig ugyanaz, mint az NS, csak többet lehet rajta állítani.
csá!
köszi a tippeket!!! tényleg NOLEEN! ;D
thez!!!
na én is pont olyan telót akarok most venni mint amit te beraktál ide!!!
szerinted milyen ???
jah és az FR pálya nem bicó nélkül lesz!!!
dzsotty!!!! neee. fr palya bico nelkul? meg nem vedd. a 120-as egy 26os kereku trekking telo... meg a 200asat se kene. 500 minimum. mellesleg noleen.nem? http://www.pinkbike..../pbpic94122.jpg sasold meg, nem egy arkategoria...