Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Szasztok!

Megvan, hogy csöpögött a teló.
A csillapítást állítom, akkor mondjuk ha túltekered a min/max értékeket, akkor szabadon kezd menni tovább. Na ilyenkor folyik, most csomót bringáztam vele és nem folyt, pedig ugrálgattam is. Tehát tökéletes... :))))

Háj!

Dani

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Egyetértek az elõttem szóló/író-val. Minden telónak van egy ajánlott felhasználási területe. Ha egy túra telóval nyomod a DH-t és szanaszét törik alatad (vajon miért?) az normális, és ne vidd szervibe. Ha viszont arra használtad amire való és kikotyogósodott az garanciális hiba, aminek semmi köze a magasságodhoz. Csinálják meg ingyé, vagy adjanak NAGYON AKCIÓSAN egy jobbat, kompenzálva a neked okozott kellemetlenséget.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
F1: igen, sajnos én is valami ilyesmit érzek, de mivel nem értek hozzá nem tudom biztosra, no meg nincs rossz kapcsolatom a bolttal sem.

Köszi szépen, remlélem mások is válaszolnak! ;)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Tiberius:nem rosszmájúságból mondom de téged át akarnak b*szni.Ne hagyd magad.Szerintem inkább a javítás de még azért várjál mert vannak itt még páran akik vágják a telós témát.Õk talán jobban tudják mi a helyzet.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
És: van köze a testmagasságnak a teló becsúszószárhosszhoz?

PLS adjatok tanácsokat, én nem értek a telókhoz túlságosan, aztán nehéz eldöntenem, hogy most javíttassam e meg, aztán állítólag ugyanez elõ fog fordulni késõbb, csak akkor már nem gariban javítják.

Vagy szedjem össze a maratonokra elrakott pénzemet, és fizessek rá majd 40 ezret egy Black-re.

De mi a garancia arra, hogy ez nem fog elõfordulni azzal is?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nincs véletlenül vakakinek elfekvõbe Marzocchi Bomber telóhoz porvédõ?SÜRGÕS!!!!

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
:o
Ez nevetséges!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Segítsen nekem valaki.

Van nekem egy Manitou Axel Comp-om, amivel kisebb gondjaim akadtak: kicsit kotyog.

Mivel még garis, ezért visszavitték a Velotradehoz, ahol azt mondták, hogy mivel magas vagyok (198 cm) és a telónak rövid a becsúszószára, ezért az erdei utakon lefelé a testsúlyom miatt (kb. 84 kg)+magasságom miatt kilazul. Perselyt kellene talán cserélni benne, amit meg is csinálnak, de inkább azt ajánlották cseréljem be egy Black-re, ami azért nem óccsó...
Szóval: hallott már valaki ilyenrõl?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A telóvásárlás elõtt állókhoz szólnék. Akinek van 30-45e forintja, az szerintem NE vegyen se RST-t, se Mozo-t. Talán érdemes elgondolkodni az idei Axel-szérián, vagy valamelyik Pilot-on. A Suntour-okról én csak jót mondhatok. Tavaly május körül érkezett kishazánkba pár darab, idén már itt-ott láttam belõlük, pl. Egerben a csúcsmodellt (a nevét nem tudom, de kormányról állítható Lock-out, ill. út, olajcsili, alu váll+nyak, teflonbevonat, etc.) és valami alap olajost is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
:( :-\
részvét...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
idézek: marzo topic

Hát a '02 DJ-ket kár volt felhozni... ::)

iljicske tudhat valamit, de kifejthetne mi a stejsz.
amugy ezt hogy lehet meghergelni? ha jol sejtem egesz vall+2becsuszo+nyak kell hozza ugye? mivel ragasztott. ha van valakinek ez ugyben tapasztalata, ossza meg most legyszi! (ár, hol, hogyan...)
kössz

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
jah, az ove. ki tuggya hogy torott el... :P pedig o meg nem is az a meggyilkolom tipus, nemertem...amugy '02es.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

hmm...törött DJ1...

ez Ároné? hogy törte L?

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Tegnap állt a bringám, nem folyt semmi olaj. Most mentem vele, most folyt valamennyi. Alul, a "csillapítós" szárban, ahol a csillapítást is tudom állítani, ott.
Most oda beraktam egy tömítést, tehát kifolyni nem fog. Viszont szerintem túl sok olaj volt benne, mert most, hogy elfolyt egy kicsi, most van ok szinten. Összefügg a kettõ?
Amúgy jól mozog a teló. A szárban levõ matrica még olajos, amira az van írva, hogy ha nem olajos, akkor kell utánatölteni, cserélni.
na az a közepéig , 2/3ig olajos, most.
De tökéletesen mozog a teló, és most jó vele minden!

Dani

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hmm...törött DJ1...
minden marzo itt hal meg? mi van ezekkel? :-X :-\

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a honlap alapján nem lesz 1szerûbb a dolog...
trappolj L vmi biciklisbótba,javaslom pl. a Blue Cetet,és kérdezz a DOLOGok után,de nagyon
már csak azért sem jó támpont a honlap,mert nem firssítik/nem azt rendelik ill. hozzák a nagykerek,amik ott vannak,stb.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Hát az a nagy büdös helyzet hogy vadulásra kellene!

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
mit akarsz a szantúrokról hallani. nézd meg mégegyszer azt az oldalt. javascript:SiteOSWindowOpen('techspec.xml?goid=190','SRSuntour','width=900,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,depend=yes')

egyébként nem biztos hogy lehet itthon kapni. mit akarsz te tíz centi fölött?

s.mario

s.mario

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Neeem!Valóban nekem kell döntenem!Már nézegetem õket egy ideje de tényleg nagyon hasonlatosak!
A Sutour-ról nekem volt és megvoltam vele elégedve!
Az az egy bibi van velük,hogy semmi alkatrész nincs hozzá! :(

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Na most sehol egy k*rva szó a Suntour telókról !!!
Ja és az a 15cm mozgó meg csak tárcsafékes!!!!