Na jó lenne valami tisztázni!
Nyougodtan lehet segítséget kérni, hogy melyik villa milyen de.....azt jól meg kellene nézni, hogy kitõl!
Sajnos sokan olyan emberekre néznek föl baromira, és bíznak meg 100%osan, akiknek nem sok közük van a témához, mert igazából csak a saját telójukat ismerik, vagy esetleg még egyet.Neveket nem említenék, mert nem akarok én senkinek sem rosszat 8)
Szerintem jobb lenne azoknak hinni, akik tényleg sokat mennek sokféle villával, de igaz ez a többi alkatrészre is.Most nem hazabeszélek, de a bikkmakk tesztelõknek tényleg több fogalmuk van a cuccokról, mint annak, aki nem rég kezdett bringázni. Nehéz ide csöppenve megtalálni azokat, akik tényleg vágják a témát, és nem csak a katalógusokat lapozták rongyosra:(
Szerintem teljesen felesleges lebaszni valakit azért, mert minden nap más villát kérdez. Ugye mikor tisztelt "nagyokos" urak is kezdõk voltak, õk rögtön azt vették meg amelyik a legjobb nekik....
Én emlékszem, hogy amikor bringázni kezdtem még nem is voltak telók, aztán bejöttek az MIT telók 12mm!!! rugóúttal, majd az elsõ Manitou 3-as, Trek Mogulback. Akkor ezek voltak az álomvillák! És nekem is olyan kellett volna, de csak egy Suntourra lett pénzem. Azóta jóra fordult a sorom, és túl vagyok, vagy 25 bringán, és legalább ennyi telón. De azért nem bûn néha visszanézni.
Persze ez a megvettem,csak még nincs meg stílusú dolgok engem is felbasznak idegilek, de ha több fórumot is látogattok,akkor láthatjátok, hogy ott is vannak ilyen emberek.Legjobb nem foglalkozni velük!
Na a sok pofázásom után csak annyit, hogy nézzétek meg nagyon, kitõl fogadtok el tanácsot!!!!! És mindig a legjobbra vágyjatok, mert csak úgy lehet fejlõdni...még ha lassan is!!
Üdv:Thy