Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Ezek közül a telók közül melyik bírja legjobban a kiképzést. (Street, hegyi állatkodás).

esetleg Manitou Axel Elite (2004)
Manitou Black Sport (2003)

vagy Rock Shox Pilot XC (2004)

Nagyon köszönöm!

Szerintem erre a célra Rock Shoxnak van egy nagyon jó telója, amit Psylonak hívnak. Nem tudom hallottál-e már róla? Állítható rugóút 80-125 mm, csillapított és használtan egész jó állapotút lehet kapni 45 körül. >:( ;D

Annyira éreztem, hogy már megint ilyen kérdéssel fog jönni. A Black-kel kapcsolatban meg privizzetek Danival egymásnak. ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Mi ez a `beepitesi magassag` mania nalatok?

minél nagyobb annál jobb
1.feltételezhetõen annál többet mozog (nayo,kivéve a Mozo:D )
2.annál inkább chopper==> annál inkább menõ
;D :P
Manitou Marsot még gyártanak?Lehet vhol kapni?
(a Procrosson kívül...)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Nekem csak azért kellett, mert nem tudtam,h ha vennék egy Ruckust akkor nem lenne-e belõle nagyon csopper, mivel a 110DjIII-mal 69fokos, az én Wedgem pedig 130at mozog és recseg a válla. Szóval nem kéne még jobban kínoznom.

off
Ha nem mûködik a dolog akkor marad a '04 Px. Úgy sem tudom igazából eldönteni melyik lehet a jobb.
on

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mi ez a `beepitesi magassag` mania nalatok?

Skob

Skob

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Szeva

Én is ilyen telót szeretnék venni a törött sixem helyett ha valaki még dícsérné egy kicsit annak örülnék thnx ;D ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
DropOff comp
szoktam néha tesztelgetni ezt a villát, árkategóriájában tökéletes...
ugyanaz kb mint a tavalyi DJ3, csak fekete ;) a srác, akié, még nem panaszkodott rá, csak dicsérte.... és amikor én mentem vele, nekem is ilyen érzésem támadt, h hejj de jo lenne egy ilyenre lecserélni a villámat ;) szal nyugodt szívvel vedd meg!
a beépítési magasság a tengely(kerékagy) magasságától(villa papucsa) a váll tetejéig, a korm.csapi aljáig tart.
kb 51-52 centi lehet.(mármint a villa, a DO comp.. ha jol tippelek....)(remélem nem rám utaltál vole ott alattam ;) hetente váltogatok egy 51 és 54 centis villát.. és észre sem veszem a kulönbséget. najo, igen, a mozo az GIÁNS, és naon böllér kiézete van, mint egy félbevágott mosnter ;D)
ki hogy szereti ugy jo....

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
tudtok valamit esetleg a Z1 Drop Off COMP-ról?

eddig is benne volt a katalógusokban, vagy csak idén hozták be? tom, hogy mit tud, meg mit nem, de próbálta valaki?

beépitési magasságát kb valaki? (pontosan ez a földtõl a vállig mért távolság?)

thx all

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
boltonként változó árban van. van amelyik meg akar szabadulni tole, ezért olcson adja...
de meg ne kérdezd melyikben. aki irta, irj neki privit! ;)

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok!!!
mennyibe kerül most 1 MoZo R500-as teleszkóp újonnan???
igaz hogy lehet boltban venni 22000-ért venni???
mert spec a ridebike-nél 25 :-\
és az úgy nem süti...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nem a Psylonak nincs semmi baja !!! csak vki fedobott egy hirdestést hogy 63ért hoz 2004es Psylo XC-t ami jobban teccik: ennyi de hát már kaptam ajánlatot a Psylora de egyikük se írt vissza hogy kell-e vagy nem. 48ért el lehetett volna vinni de hát ha nem kell akkor csumi..... de attól a fránya Judy TT tõl meg a két külsõtõl meg kéne szabadulni!!! és akkor vennék egy Hayes HD tféket:) csak hát ugye mindenki azt mondja a Judy így szar a Judy úgy szar ezért nem vesz meg senki. Pedig nem hiszem el hogy mondjuk egy 50 KG csaj alá ne lenne jó!na mind1 (könnyû,szép,ugyesen mozog, ) LOL.

Na jó béke veletek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
;) amiben van anyag, arrol már fel lehet tételezni h jó.
épp ezért néztem ki magamnak a 2 esélyes villa közül(psylo-dj1) a marzót. nem fogok félni rajta..
1.9kg vs 3.3...
alu vs. acél...

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
az én ex mozom 3.7 volt digis mérlegen... persze volt rajta némi csomagolás, de 3,5 killa simán megvolt. bár sztem a dj is k nehéz, akkor inkább pslyo. tom, hogy ez most nem az a tma. de ez legalább megölhetetlen... :-\

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
honlapon is jól van:
dj tengellyel nyak nélkül 2.6kg
dj nyak reinforced steel 0.5kg
2.6+0.5=3.1 ha jól számolom ;)
200g meg már nem oan nagy különbség

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
melyiknek higgyek?
www.marzocchi.com
www.extra.hu/thezolee/suly-marzo.jpg
bikemag
www.extra.hu/thezolee/suly-bm.jpg
én az utpobbinak hiszek, hisz itt mérleggel nézték meg gondolom.
a mozo r500 sulya is 2.2 kg-ban van feltuntetve a honlapján, mégis 3.x kg...
légyszi, egy felelös segitsen ki!
ja, 2.621 a villa, 0.56x a nyak, akkor ez majdnem annyi.. csak nemtom miert nyak nélkül adják meg a sulyt, ki használja ugy? ;D
de a mozo-t akkor sem ertem :-X

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
bocs thez!nem veszekedés témanak hoztam fel csak emlékeztettem hogy ott van neki egy tökéletes teló amit arra tud használni amire kell neki és azt eladná!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na kezdödik ;D sztem ezt a psylo kerdest fejezzuk ITT abba. mert már kezd idegesito lenni ez a szenvedés. :-X

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm most akko' black vs: psylo? mondjuk sztem sincs értelme lecserélni a psylot, a black ua. jó, csak kisebb. amugy ha zért adod el, mert kotyog, akkor ne.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
nem ertetted a kerdest...
ottvan egy olyan villa ami jo lenne arra amire neked kell, azaz street ilyenek.
erre te el akarod adni. miert?
mas:
valaki mérjen má emg egy 2004es marzo DJ1-et és mondja meg hany kilo.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nem !!!
ha vkinek kell 50körül viheti
2001es Psylo SL az a lényeg hogy a két eladó telómból meg a többi alkatrészbõl legalább 70 ezer jöjjön össze

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
s1ru2
van egy jó villád egy psylo sl és te lecserélnéd egy blackre vagy egy axelre vagy ilyesmire???Te em vagy normális!!!Mi bajod van a telóddal!megvan 5 napja és már nem kell!!!! ???