Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
'02-es Marzora semmit se cserélnék. :-X
A Psylo kotyogása nagyon elterjedt jelenség, attól függetlenül, hogy mennyire durván volt használva, ezért lehet nagyon jó áron hozzájutni.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
zsírzópisztoly:

nyomni kell a tubust is mint állat, miközben pumpálod a kütyüt, kétkezes meló, de a pumpája nem szívja ki magától a zsírt a flakonból, a szervízeseket meg üdvözlöm ::)

black/drop off:

drop off többet mozog, de nehezebb. blacken mindent tudsz állítani kívülrõl, marzón nem...

psylo/dj

a psylot semmiképpen nem cserélném a '02-es dj-re

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
nem thezé a psylo, õ csak tanácsot adott

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez,drágám...
Végülis mi a baja a Psylonak? Nem mozog elég jól,vagy kotyog is?
Mert a Marzok mozgása a legszebb szvsz,de ha a Psylo-t kikotyogósítottad,akkor egy DJ is simán erre a sorsa jut.
De tényleg a személyes szimpátia dönt,ki RS,ki Marzo (aki pedig tudja,mi a jó,az Fox+Stratos:D )

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
02es? öö, hát nem tudom.... inkább ne. inkább használd azt a k.... psylot és megjavul. már honvágya van mert nem látott még hegyet, csak a garázsban pihent...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ha kotyog, persze... ::) ;)
csak figyeld mit kapsz.
amugy megint ahogy tetszik....
ki mit szeret.
marzó fanok vs. RS fanok...
tuti van valami kavarás, mert használt dj 60e minimum, használt RS meg 40-50...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
FSzerintetek megéri elcserélni egy 2001es Psylot egy 2002es DJ2 -re. Még semmi sem biztos csak lehet.
Csak nemtudom én hajlok a cserére....

Szerintetek??

Offspring

Offspring

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
öö.. Hi. Szerintem majdnem mindegy(a Marzónak 10mm-rel hosszabb a rugóútja de a Manitou jobban mozog). Csak a Manitouban nehogy legyen Lockout mert az én villámban is beragadt (igaz az 1 Axel Super de a Lockout mindegyikben ugyanaz) meg kb. még 10 embert hallottam aki hasonlóan (pórul) járt. De az azért szerencse hogy kicserélték... Azóta 1X sem kapcsoltam be....

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
És azóta hogy szuperál?

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Amikor én vettem (2002) még 120000 körül volt.

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 posts

Nekem két éve Black Elite-m van és nincs vele semmi bajom, pedig nem cc-re használom. A hátránya az hogy nagyon drága.

Manitou Black Elite '03 79900.- a Probike-ban.
Nem sokkal drágább mint a Marzo. Azt, hogy melyik a jobb nem tudom. Nem próbáltam egyiket sem.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Nekem két éve Black Elite-m van és nincs vele semmi bajom, pedig nem cc-re használom. A hátránya az hogy nagyon drága.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Sajnos a nyomkodás nem sokat jelent,mind2 baromi szépen mozog,bár szerintem a manitunak jobb a csillapítása. Sokkal fontosabb a tartósság,és ezen a téren is szerintem jobb az elite...de nem kavarlak össze,vedd azt,amelyik elérhetõbb,a Marzó 75ért nagyon jó vétel!

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
ok kösz.csak az a gáz h már annyian mondtak annyi félét h csak jobban elbizonytalanodtam...nem tucc vmi helyet/boltot ahol meg lehetne õket nyomkodni?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!
Szerintem egyértelmû Black Elite,persze csak ha az árat nem veszem figyelembe.Ha azt is,akkor dobj fel egy 20ast,aztán fej vagy írás! ;)
Minkettõ fasza teló,de nekem a Marzó nem annyira teccik,többen is használják a baráti körben (colierben,a-gang ben),és vannak vele gondok. Ja,meg ha comp-ot veszel,vegyé telópumpát is,mert havonta párszor rá kell fújni...

vendég_dzsonhee_*

vendég_dzsonhee_*
  • vendég
Hi!

Suntour XC Pro M lock out milyen kategóriát képvisel? Más gyártól mely telóihoz hasonlítható?

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
Hali! Kérdés: Marzo Drop-off comp v Manitou Black elite 120 mm? Melyik és miért?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
csak ne kezdenéd úgy, hogy van egy 'nagy' problémám :-))

...hogy nem jön ki a tubusból a zsír.... pffff...... :-))

..bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom ;-))

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Tuti! Ha megnyomogatom érzem hogy benne van meg max 7x használtam.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
biztos, hogy benne van meg a fele?
csak kerdem hatha