Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

ruman

ruman

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hello!
Nem nagyon járok ide, de ki lessz az az okos, aki megmondja nekem, hogy hogyan lehet egy alapméretes 1 colos telót átrakni egy 1 1/8-as fejcsõbe? ??? Ezen filózok, de nem jöttem rá, egy szervízbe azt mondták sehogy, de nincs lehetetlenség csak tehetetlenség! Biztos van valami szûkítõ megoldás vagy ilyesmi, nem? ???

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

hálj!
ez érdekelne csak a probl az marzó jrt lenne 2001es és egy átütõs szár kéne hozzá!mostaniak már gondolom nem jáccanak mert 170mm a trevöl!
de megoldható??

Nem az út lesz a gond, de szerintem a 2001-es még 30 mm-es becsúszókkal jött 2003-tól meg 32 mm-es. Viszont ha tudsz szerezni 2001-es supert lábat az már lehet hogy jó lesz. HA !!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hálj!
ez érdekelne csak a probl az marzó jrt lenne 2001es és egy átütõs szár kéne hozzá!mostaniak már gondolom nem jáccanak mert 170mm a trevöl!
de megoldható??

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Szevasztok!

Mostanában nem hagy nyugodni egy õrült 5let: hogyha szerzek a nem tullios psylo xc-mre egy tullios külsõszárat, és kicserélem akkor kész is a tulliós psylo? ;D
ja és a 2k2-es, 2001-es, 2003-as és a 2004-es külsõszárak kompatibilisek egymással?
Vagy ez nem ilyen egyszerû? ;D
köszi

Conor

A válasz a kérdésedre

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
thx Kolbee! :)
akkor asszem egyelõre marad mind2 izé az asztalon. nincs kedvem megin' összezsirozni magam, hogy berakjam azt a pici gumigyürüt. van a nyomorudon nagyobb ilyen gumibigyo is..tömit az is..
a rugora meg rá van tekerve négy ilyen kis müanyag dolog szal nem tud mozogni a becsuszoban csak fel-le. jóleszezígy...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Szevasztok!

Mostanában nem hagy nyugodni egy õrült 5let: hogyha szerzek a nem tullios psylo xc-mre egy tullios külsõszárat, és kicserélem akkor kész is a tulliós psylo? ;D
ja és a 2k2-es, 2001-es, 2003-as és a 2004-es külsõszárak kompatibilisek egymással?
Vagy ez nem ilyen egyszerû? ;D
köszi

Conor

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
M-a-TT: Nehogy belegyömöszöld, vaze! :-D A fekete hengeres az egy távtartó, ami a nyomorúdra megy rá, és butítja a telót. Dobd ki! (Mégse, én láncgörgõt csináltam belõle... :))A gumigyûrû meg a nyomorúd alsó végére megy rá, így a telóláb és a nyomórúd között tömít. Arra a nyomórúdra kell ráhúzni, amelyik oldalon a rugó van.
A rugók végén gondolom volt valami mûanyag biszbasz, ami megtartja stabilan a becsúszóban a rugókat.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ja, Axel Comp-ról van szó!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

1 Axel csúnyán nézne rám ha lightosabb ugribugrira, meg streetre használnám? :)

Nekem cc-t sem bírt nagyon. Most nem tudom azért, mert gyenge vagy mert selejtes volt, már nincs meg...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Mellon!

Nekem csak ez volt vele a problémám és tulajdonképpen a szükséges karbantartás helyre is hozta.
kb 1 év használat után (beleértve a téli üzemet is, meg ugye a maratonokat) nem is panaszkodom rá.
Nekem az a fõ probléma, hogy a kezelési utasítása nem volt magyarul mellékelve és az angol nyelvûbõl sem derült ki, hogy mennyire is kell fújni a telót.
Ha testsúlyhoz nézem is más, illetve a másik megadott adat szerint is más.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

Van egy 2001es Black Elitem és ero½sebb rugó kéne bel.. Azt olvastam hogy elvileg lehet bele tenni valami levego½s szelepet amivel még rá tudok fújni és akkor nem kell új rugót vennem. Ezt hogy lehetne megcsinálni?

Off: kemény rugóm van felesleg elitbe, ha a tied 100-120-as, bár nemtom hogy 01-ben gyártottak -e már 120-ast! De rendelni tudsz bárhol a nagykerbôl biztosan tudnak adni egy keményebb rugót max 5E huf-ba kerül és még egy kittet is kapsz hozzá! 8) De semmiképp ne kontárkodj ilyen-olyan "halotta ez ettôl" dolgok alapján!

Nekem meg 80/100as RT I-es Blackbe való kemény rugóm van feleslegbe. Ezzel elveszik az elõfeszítés lehetõsége, de nem koppan fel egykönnyen. 2002es verzióba jó biztosan.
Black nem 2002tõl szerepelt a kínálatban? (azt 2001ben gyártják, az ok, de 2002es széria). 2003ban már RT II-vel jött a Black Elit, és választható volot 80/100 és 100/120 között.
Küldj egy mailt ha érdekel.

Gabi: RS DUKE SL-re elég sok panasz volt, egy darabig én is nézegettem, de elriasztó volt ez a sok probléma. :-\

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
kb 8 rugeszbe!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Mennyibe fáj kb?

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
1 Axel csúnyán nézne rám ha lightosabb ugribugrira, meg streetre használnám? :)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Van egy 2001es Black Elitem és ero½sebb rugó kéne bel.. Azt olvastam hogy elvileg lehet bele tenni valami levego½s szelepet amivel még rá tudok fújni és akkor nem kell új rugót vennem. Ezt hogy lehetne megcsinálni?

Off: kemény rugóm van felesleg elitbe, ha a tied 100-120-as, bár nemtom hogy 01-ben gyártottak -e már 120-ast! De rendelni tudsz bárhol a nagykerbôl biztosan tudnak adni egy keményebb rugót max 5E huf-ba kerül és még egy kittet is kapsz hozzá! 8) De semmiképp ne kontárkodj ilyen-olyan "halotta ez ettôl" dolgok alapján!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Szerintem rendelhetõ!
A forgalmazó boltokban elvileg lehet.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Ki tudja honnan lehet szerezni psyloba KÉK rugót?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nem, Lóri, nem magyar nyelvû!!
Nem adnak magyar nyelvût hozzá. Pedíg ha jól tudom, anélkül nem is lehetne forgalomba hozni!!
És egyik RS cucchoz sem kaptam magyar nyelvû utasítást!
Egyedül ezt adják hozzá csak nyomtatva:

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Van egy 2001es Black Elitem és erõsebb rugó kéne bel.. Azt olvastam hogy elvileg lehet bele tenni valami levegõs szelepet amivel még rá tudok fújni és akkor nem kell új rugót vennem. Ezt hogy lehetne megcsinálni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
magyar nyelvu?