Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

Miért ne? De tényleg, egy ilyen "apróság" talán nagyobb reklámot hoz magával. Hiszen persze hogy ha létezik teljesen ugyanaz a teló véfék bizbasszal, meg a nélkül is, akkor persze, hogy a véfékest veszem meg. hogy meg legyen rá a lehetõség. Ha mondjuk egy másik vázat vennék, és ahhoz el kell adnom a tárcsát, hogy legyen lóvé.... vágod?

Persze mindez az én szemszögembõl...

valahogy a világ többi rtészén inkább úgy gondolják (ami érthetõ), hogy mi a fsaznak nekem ez a két ronda tüske itt, ha nem is használom, mé' ne legyen inkább szép sima? és nem adnak el semmit, ha kell új váz, mert van még pénzük az rm7 mellett egy switchet is tartani, vagy mittomén mit. az rst meg nem érdekli, hogy szegény magyarknak kell v féktüske a psylora. ha van már pizzafékem, akkor én sem vennék v fékes telót, ha lehet válaszatni... imho

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
a régebbi psylokon volt v-féktüske(01-02)!Lehet hogy tudna a biker behozni de azt gondlom a gyárral kell megdumálni!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Miért ne? De tényleg, egy ilyen "apróság" talán nagyobb reklámot hoz magával. Hiszen persze hogy ha létezik teljesen ugyanaz a teló véfék bizbasszal, meg a nélkül is, akkor persze, hogy a véfékest veszem meg. hogy meg legyen rá a lehetõség. Ha mondjuk egy másik vázat vennék, és ahhoz el kell adnom a tárcsát, hogy legyen lóvé.... vágod?

Persze mindez az én szemszögembõl...

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Egyébként a Black Comp az 100/120 mm. (belülrõl állítható ha jól tomm)

jól tod nekem az van és non penge legalábbis az eddigi rstmhez képest:D
najó tényleg Fox Farm vegyél olyat m naon coool!
mellesleg próbáltam black elitet semmivel se jobb csak 1-el több gombot lehet tekergetni...sz.v.sz. naon jó vétel!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csak egy peldanyon van v fek bigyo ezen az even ha minden igaz.
de!
ez sem biztos!!!

miert lenne v-fek bigyo rajta?
ugyanigy megfordithato a kerdes.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

nagyon nagy pizzával állsz meg a fagyizó elött

;D ;D Pizzát szállít a fagyizónak? ;D

Egyébként más értelme szerintem nincs, minthogy ultrabrutálgigamerevebb legyen, amikor tárcsával használod, mint a nem átutõs psziló

Egyébként meg miért ne lenne v-féktuskó? De ha dizájnolni akarsz, akkor Diatech nagypizza + alivio tárcsafék = 5+8= 13ezer ft. Egyébként másra nem jó. Egy jól beállított véfékkel küldjed, tárcsa csak déházni kell!

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Na annyi biztató dolgot mondtatok, hogy visszatért belém az élet (pedig a szomorúságtól már ugrani akartam a 10.-rõl ;D ;D ;D).
Akkor úgy néz ki rakok bele egy átütõs Psylo xc-t. Valamiért (nem tudom hol láttam) az volt bennem, hogy 90 felett vannak a Psylok, de az biztos egy leárazott Shiver volt 8) ;D 8))
Akkor ha veszek egy Polar-x-et és még a rendelés elõtt kicseréltetem egy Psylo XC átütõtengelyesre akkor kijövök kb 180 rókából nem ??? Mert kéne még egy kis lovetta tárcsafékre is (tudtommal nincs a Psylon V-féktuskó).

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
nekem az sl jobban teccik! ;D
de lehetséges amit írtam nem?egy 30-at leszámítanak nem?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
XC,mert abban jobb a csilli,átütõs szvsz csak akkor kell,ha nagyon durván tolod a szekeret,vagy mondjuk nagyon nagy pizzával állsz meg a fagyizó elött

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
ja meg a mali ba is 76!Meg azt is lehet hogy kiveszik a telót és mást raknak bele!judy sl akkor kb 30-lejön!30+70=100 szóval psylo sl használtan vagy tulios psylo xc!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Egyébként a Black Comp az 100/120 mm. (belülrõl állítható ha jól tomm)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bocsesz Fox Farm, de a nellában síkítva belefér! Ugyanis 75-re van árcímkézve! Egy 5öst csak elenged már!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Fox Farm;
átütõs vagy sima Psylot szeretnél? (50 v 65?:) )
http://bicocucc.freeweb.hu/telo.html
a Pocok cuccai,nekem is tõle van,és NYAMM:)
de ha keresgélsz,azért rálelsz még hasonlókra...

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
vedd meg most a telót! ;D
vagy szólsz a csekéseknek hogy azt psylot rakjanak bele és 60-al kel kb többet fizetned vagy annyival se!Egy próbát megér!

de legyen meg a pénzed aztán gondolkodj... ;D

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
A Drop Off és Dirt jump széria szintén eléggé kívül esik a keretemen, kivéva a Drop Off Compot, de azt meg már valszeg nem fogok kapni 2005 elején (a Marzocchi topicban mondták).

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Persze, én is Psylot vennék, sõt, tudod mit, inkább Super Monstert... ;D Remélem érzed mit akarok mondani: a Psylo még sikítva sem fér bele a 60-70 000 HUF-os kategóriába. De ezzel a Black Comppal elgondolkodtattál. :oLáttam már sok helyen szép is, és ha csak 75 000 tallér.... Mennit mozog a kicsike ha nem vagyok indiszkrét :D????

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hát figyelj, ha biztosra akarsz menni, akkor legyen átütõs. Mint pl. valamelyik psylo. Ahogy látom, más rock shox nem való alád. Egyébként még blackkel is próbálkozhatsz (persze az már nem átütõs), pl. black comp, ami olyan 75E ft körül mozog. Vagy Drop off. Esetleg Dirt Jumper, bár az nekem nem igazán tetszik. Nemtom, marzóból elég sok mozog olyan 80 körül. 60-70 körül.... én psylo-t vennék.

Egyébként ez a "februárban elfogy" mással is így van. Lehet, hogy épp a rockshox-ok fogynak el mindenhonnan.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Egyszerûen elõregondolva: késõbb úgyis lesz tárcsafékem és nem akarok egy tárcsafék miatt új telót venni ::). Amúgy meg igazán elvárhatom egy ilyen ugri-bugri telótol, hogy az ugrásoknál legyen elég merev, ne hajlongjon össze-vissza.Nem ???

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
a polarx v-fékkel van szerelve...
akkor miért is kell, hogy ne csavarodjon?

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Helósztok,
úgy tûnik 2005 februárjában vezsek egy komplett Polra-x-et, azt a fajta felszereltségût szeretném ami a mostani Bikemagban van (tudtommal jövõ év elején még lehet majd kapni az idei Polar-x-et), (Eddig ez a téma nem is ide tartozna, de majd kialakul... ::)). Namármost, a teszt szerint (nagyjaból az én véleményem is ez) az a Judy SL ami gyárilag van a gépben CC, XC, gyenge DS villa, A Polar-x név viszont önmagában elárulja, hogy én bizony nem gombát szedni szeretek az erdõbe :D járni hanem inkább repkedni 8). Szerintem a Judy nem bírná az én 90 Kg-omat. Bár még elég kicsiket ugrok (kezdõ vagyok), lehet, hogy már ezeket sem bírná ki és akkor mi lesz késõbb... 8) ??? ??? ???
Tehát szerintetek hagyjam benne a villát v. inkább vegyek egy komolyabbat. Ha pedig inkább vegyek akkor mit tudnátok ajánlani 60-70 000 HUF környékén, ami úgy normálisan is mozog vagy 12-13 cm-t (lehet, hogy kicsit telhetetlen vagyok, de ne is nagyon csavarodjon lehetõleg, legyen merev !!!!). Én a Marzocchi Drop Off Compra gondoltam (13 cm út, 79 000 pengõ, drabális kialakítás), de azt mondják, hogy jövõ febrárjában nem fogok tudni venni, mert nem lesz. :-\ :'( :'( Kérem segítsetek egy leendõ tehetség születésében ;D ;D ;D(csak vicc volt).