Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

krumpleebiker

krumpleebiker

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hali! még új vagyok a fórumon. Nem szeretnék 500 oldalt visszaolvasni, mert az rengeteg idõ. Az lenne a kérdésem, hogy egy R500-at hogyan lehet a létezõ legolcsóbban felkeményíteni? Nem szeretnék rugót cserélni meg ilyesmi, arra gondoltam, hogy megoldaható-e az, hogy a rugó alá/fölé valami alátétszerû dolgot berakni, ezáltal a rugó összenyomodna. Valami ötlet?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
hi!

éljen éljen
gyilok!

de huszt ha most vagy 16 és a biciklizés mellett mondjuk gyursz is és szteroidokat szedsz akkor inkább talán dj? ;D

t

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

link=board=5;threadid=2338;start=7740#msg192939 date=1088171984]
no para, annyit ki kell bírnia 50 kiló alatt egy psylonak.

Okés, megnyugszom. Thanks :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
no para, annyit ki kell bírnia 50 kiló alatt egy psylonak.

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Szerintetek a RS Psylo XC jó durvulásra? (50 kg vagyok) Gondolok itt max 9-10 lépcsõ magasságra.
Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a "dj2" téma lezárva.
további reakciókat nem várunk.
köszönjük.

ÉRTHETÕ?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Azért érdekelne, hogy lehet úgy vásárolni menni, hogy elõtte még képen sem láttál olyat, amit használtan akarsz megvenni. Hallottad, hogy a DJ2 az jó, oszt' kész? Neked mindegy hogy vmi milyen, csak a neve szerint legyen jó "kemény"?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyerek:
ha vki olyan hulye, hogy a trabit mercinek higgye es merci aron veszi meg akkor az egy lama.
ez a tudatlansag!
mashol is ki lesz hasznalva nyugi.
ha tovabbra is igy elsz (agy nelkul) akkor ne csodalkozz ha szedult szajmon azt fogja mondani, hoyg at vagy kurva, mint ... a palankon.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Nekem a 04es Drop Off-ra kellemesen rácsúszik az Acor távtartó és a Truva stucni.
Nekem semmi bajom nincs vele.
Mérd le tolómérõvel az a biztos.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Létezik az, hogy a 2004-es Drop Off-nak vastagabb a nyaka, mint más villának? Mármint a külsõ átmérõrõl beszélek, mert a sima B+/noname távtartó nem megy fel rá és a stucnit is úgy kellett ráerõltetnem. :-\

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
yeahhh ..kill'em all !!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ember !
Az eladó elmondta, hogy a villában ez és ez cserélve volt, 15 percig nézegetted, õ csak annyiban hibás hogy DJ-nek hírdette, de õ maga hívta fel a figyelmet arra, hogy valójában nem teljesen az, ezért is kerül 35e-be !
A DJ 2 asszem 70e volt újonnan, tehát a vállalkozó szellemüek kb. 45-50e-ért vehetik meg használtan, majd' 2 évesen.
Aki hüleséget beszél (35e-ért DJ 2) arra nem kell hallgatni, még itt a Fórumon se.

PS.:@ [rob] mivel mindkettönk hozzászóláse erõsen OFF ráadásul még ellenkezés is a moderátorral részemrõl nyugodtan kiveheted.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azért hozzáfûzném kedves ROB, hogy az egész forúm attól csöpögött, hogy igen, milyen jó és király, hogy lehet 35é meg 40é venni dj2-t...szóval akkor most nem csak engem szóltál le, hanem az egész bandát? hm?

És ki kit ver át = ha én azt mondom, hogy gyere, van egy eladó mercim, te eljössz, és a trabantom, amit mercinek hirdetek, azt mondod: hát ez hasonlít egy mercire, de nem az, nem is tudod, bár ha én azt állítom hogy merci, akkor mégsem lehet olyan szar, és elviszed.... mindezt azért, mert még nem láttál mercit... akkor te mit szólnál?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nos, ponebike és a többiek:

engem nem érdekel, ki kit ver át, és hogyan (bár a leírtakból az jön át, hogy nem vertek téged át, te verted át magadat, csak otthon valami haver ráébresztett, hogy ez nem az, aminek gondolod, és most vissza a pénzt - ne haragudj, de én nemhogy nem adnám vissza a pénzed, de ki is röhögnélek.... ne haragudj ember, de 35 ezerért azt vártad, hogy dj2-t kapsz? ébredj már fel ::))

DE

ha még egyszer ilyen offal lesz tele a telótopic, minden egyes résztvevõ azonnal kéretlen személy lesz a fórumon. ÉRTEM?

basszus annyira felidegesített ez a szar, hogy el sem tudom mondani. és ennek megfelelõen törlöm az utolsó 4 oldalt. akik valami értelmeset írtak, azoktól elnézést kérek, de remélem egyetértenek velem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
:'(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ponebike:Ennyi marhaságot már régen nem olvastam, mint mostanában tõled!! Szerintem pihend ki magadat, vagy verd ki, mert sok benned a feszültség. A Skarebekbõl a tavalyiak tényleg törtek, de ezt már leírták helyettem! Az ez éviben nekem van már 4000km, és semmi baja, pedig 80kg vagyok! És nem erre a súlycsoportra tervezték:)
Meg olyanról nem kellene véleményt mondanni, amihez nem értessz!
A telóproblémádat meg játszd már le priviben, mer már unom, hogy 4 oldalon csak errõl olvasok. Ha mindenki it mesélné el a telóvételeit, akkor be***pnánk rendesen.
Üdv:Thy

purge

purge

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

Mint scareb tulaj és büszke tulaj!!!! egy kicsit a teló mellé állnék, mielõtt teljes image rombolást csináltok!
Valóban voltak vele gondok, mely tudomásom szerint a következõkbõl adódott: 2003-ban jelent meg és az elõdje marsot váltotta, többek között azzal a különbséggel, hogy megjelent rajta a hátrafelé álló fékhíd. Maga a fékhíd masszív lett, csak a becsatlakozások nem bírták ezt a terhet. Ebbõl adódott, hogy szinte mindegyik törés a becsatlakozások mentén születet. A hibát viszonylag korán és gariban orvosolták, sõt az általam vásárolt 2003 kb nyári gyártású telón, már a vastagabb becsatlakozású fékhíd szerepel. Azóta tudomásom szerint nincsenek vele problémák, s ezt saját használatom is csak megerõsítheti! Kellõen könnyû és merev is a teló, bár hozzá teszem xc kategória! A nagy márkatárs hasonló modelljével merevsége össze sem hasonlítható, könnyebbeknek akár tárcsafékkel is ajánlható.
És a mozgása: hmmmmmmmmmm..., kevés ilyen kategóriás telót ismerek, mely iylen finoman dolgozna!
Szóval ne sértegessük szegényt, a maga picán kiemelkedõen jó szereplõ!

Üdv!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tyú srácok Ti aztán elvitatkoztok!! ::)
Szerintem személyesen max telfonban kéne a telót intézni a scarebrõl meg szerintem le kéne szállni meg hogy mi szar mi nem!mer ha azt mondod a Tied szar akkor kifogtál egy vackot,amit gariban(ha minden jól megy)ki is cserélnek és nem kell elszidni mindennek!
meg ez egye egy verseny cc teló,amit1-2év verseny használat mellet cserélni kéne(manitou szerint)és nem kell csodákat várni semmitõl.van extra szar darab és jó is!pl:a jrtm már 3éves és semmi baja.
na nyugi és ez hejett aludj inkább! :-*

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

link=board=5;threadid=2338;start=7770#msg192412 date=1088022489]
látjátok?
Az én cuccaimmal nem lenne ilyen probléma.tessék megvenni a telómet+kerekemet(akár darabokban is)!.

No offense, de csak ma vagy 3x olvastam különbözõ topicokban, plussz az aláírásodban, hogy vegyünk Psylo-t lécci ne írd be több helyre, ne csináljunk Bolhát az egész Fórumból ha nem muszály.
Én se vagyok szent, hírdettem már én is topicban de azért mindennek van/legyen határa. :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

sziasztok. Segítséget szeretnék kérni telóvásárlással kapcsolatban.

Vázam kona scub; köbö 80kg vagyok; néha zúzós lejtõ néha sarki abc... és FEKETE mániám van

Elõre is köszönöm.

Az egyik legfontosabb tényezõt majdnem kifelejtettem: ár 30-60e forintig

Psylo SL Tullio...nekem pont van egy eladó fekete!Bár az ára egy picit több:)