Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
:) :) :) :)Juhi, Te kapsz valami juttatást a Rock Shoxtól a reklámért? :D(Nehogy komolyan vedd!!!)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
04-es marzoccikat ki kell fogni!
emléxel huszt hogy a dual funnos srácnak teljesen jó a bladenek meg nehezen mozog de állítólag olajcsere segít rajta!a kattogást meg megszokod!Vegyél psylot!50 kilo alatt nem megy szét!

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
CSá!
A 2004-es DirtJumper 3-nál az normális, hogy amikor rugózik kattog?
Köszi: A Huszt

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Na most tisztázzunk valamit: az is baj ha túl puha a cucc és az is probléma ha kemény (miért is indul meg nehezebben és mi köze a progresszivitásnak a rugóhoz ? a múltkor már kitaláltuk hogy az az olaj mennyiségétõl függ). ??? A puha vagy kemény rugó egyedül a teló beülését határozza meg ami azért függ a rider súlyától is. Pontosan ezért jó a levegõs rásegítés, mivel rugócsere nélkül tudod használni akár ropiharcos vagy akár Jorus. (bocsi) :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

kint igen...de nálunk:)

is... ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
jaja,

én személy szerint a levegõs megoldást teleszkópoknál nem artom jónak, még akkor se ha csak rásegítés.
ha sokat fújsz bele túl kemény lesz, nehezen indul meg és a végére is iszonyat kemény lesz.
ha jól tom a DJ1-es talán nem levegõ patronos, meg átütõs, az igazán való brutálkodni.
Endroo azért a te DO1-edet, ne hasonlítsuk össze a DOC-al. 1 side coil 1 side air ugye.(DOC)

Huszt te meg vegyél sherman jumpert.
az bírni fogja tuti :)

t

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Azért is írtam, hogy nagy a hasonlóság bár pl a DOC nem made in italy :). Puha nem lesz mert a DOC-ra is lehet levegõt pumpálni.

Egyébként itt van hogy melyiket mire ajánlja a gyártó. Gyk: Drop Off SC = Drop Off Comp

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

hát nem vagyok egy nagy guru, de a 2004-es dropoffcomp az a tavalyi DJ3 egy az egyben, csak fekete itt-ott. nem?

tehát ugrálásra való. csak ne legyél 80 kg fölött, mert akkor meg puha lesz a gyári cucc.

t

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

HI!
Marzó Drop off Comp-ja ugrálós teló igaz? milyen a 2004-es széria? Megéri az árát? ???

Azért a Drop off nem kimondottan ugrálós villa, bár jelentõs a hasonlósága a tavalyi DJ-khez. De lehet hogy nem véletlenül alakították át idénre a DJ szériát (vastagabb nyak, acél becsúszók, >3 kg súly, stb.). A drop off inkább lightos freeride villa, pláne az 1. A comp megérné az árát de ha belegondolok hogy én mennyiért hozattam az 1-et, vagy mennyi lett volna egy átütõs DJ1 akkor már nem annyira rózsás a helyzet. Bár az is igaz, hogy jelen pillanatban nem biztos, hogy fogsz kapni itthon Comp-ot. Ja és 2003 óta nincs a Z1/DJ szérián V fék szem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
kint igen...de nálunk:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

gorgo: és köbö mikor ér ide a pike?

Július végétõl elérhetõ.... ;)

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
HI!
Marzó Drop off Comp-ja ugrálós teló igaz? milyen a 2004-es széria? Megéri az árát? ???

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ah:)
Tényleg fasz vagyok:)
Az a kis nyilas cucc lesz benne a Motion Control:)
Kösz Rob:)

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
tamaskaa: Mountainbike actionban azt írták hogy most májusban lesz elérhetõ ???
Az ár az pontosan 450 és 560$ között lesz
súlyban meg éppen 5 font alatt
3 típus lesz és 4 szín: fémkék,fekete,piros és szürke

a nixonokat már hirdetik

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Boxxer Race-be kellene új tömítés, merhogy húzza az olajcsíkot már rendesen a bal oldala.

Kinél lehet érdeklõdni? Esetleg tud valaki árat rá?

Kösz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gorgo: és köbö mikor ér ide a pike?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a pike-ben nem pure damping lesz hanem motion control. (www.the-red-pill.com, vagy valami hasonló, jorus már linkelte)
140 mm nálam még az éppen elmegy kategória szimplavállal. de ne kezdjünk a flame-be, hogy miért jó 170 szimplavállal vagy 1.5"-lal, okés?
köszke.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Biztos hogy meg tudja csinalni. Eleg olcson dolgozik, szerintem hivj fel es megbeszeljuk.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Ismerek egy nagyon jo esztergas emberket, percek alatt megcsinalja neked az uj nyomorudat. Jobb lesz mint ujkoraban. En is mindent vele csinaltatok, nagyon jol dolgozik.

Priviben megadhatom a szamat ha erdekel, de en is meg tudok mindent mondani ami kell.

Vole!

Õ esetleg tudna csinálni "gyári"/rövid távtartót a boxxeremhez? Szerinted kb mennyi lenne?

kislust

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
De neki 1.5"-os szimpla.