Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

... itt azonban általános vélemény a lehúzás...

hát ez lehetne a tech rovat mottója...
Van állásom...:bananadan

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
tudtommal nincsen. Anno még az elsõ boxxeremre vadásztam harangot de kudarcba fulladt. Motorosboltban viszont nem probálkoztam. Lehet valami kisebb mocié jó lenne rá...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na, ez jó kérdés, nemtom van-e a piacon olyan 32-es becsúszókkal rendelkezõ villa amire gyártanak gumiharangot. ???

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
jóvanna, kedveském...:-)

csak olyan fura volt, mert engem mikor esõben is nyomtam mindig alulról kent fofán a víz...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem:)
rendszerint nem:D
csak most tudtam yól megfigyelni a hóban
a kerék forgásiránya alapján az RA védene yobban,de teljesen úgy nézett ki a dolog,h 1szerûen szembõl csapódott rá a hó
nem ez a lényeg hanem h akarok rá gumiharangot:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
visszafelé forog a kereked?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
OFF
az avid tényleg király fék:)
csak érteni kell hozzá...
és sajnálom is baromira h L kellett adnom mert az ElC igazából nem yobb csak drágább,és bizonyos szempontból persze más
ON
mûködõ gumiharangot honnan szerválhatnék a Shermanra?
az RA 1ik hátránya sztem az,h a kerék közvetlen a becsúszóra csapja fel a dzsuvát ami ráadásul ott is marad...
ellentétben pl. a Judyval ahol eleve a híd védi a fontosabb részeket de a gumiharang még ott van a biztonság kedvéért...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
a mozo letépi a fejcsövet, a kona törik, és nem progresszív, viszont az avid király fék

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Eh,köszi szépen a segítséget!...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob, Te meg bekaphatod :D

van ott neked valaki, aki elintézi ezt helyettem ;)
és én egy valamire alapozok: ha a nagyvilágban 10-bõl 7 ember szidja, akkor hiába van egy jó villája spályának, ha amit a srác vesz, az meg sz*r lesz. ott van példának a diatech anchor fék, lajoska imádta, itt azonban általános vélemény a lehúzás, mert sokaknak nem jön be.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tök jól nyomjátok :D de egy métert nem ment vele itt senki..... mint általában a többi esetben sem... rájöttem, ez valami beteg beírási kényszer lehet, vagy nem tom
rob, Te meg bekaphatod :D

Dunbar: Te meg írj Spálya-nak privit, õ tesztelte és a mai napig is azzal tolja...sztem õ elég hiteles a mûfajban

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Vagy csak mindenki szembe jön...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és mi az a tapasztalat?
és mi az a cikk?
egy elõitéletes ember használja 1 hétig mikor meló után ráér, épp kifog egy rosszat és leírja/felmagasztalja mert fan.

1 nap használat, vagy pár óra tesztelgetés is több mint a semmi

töröljük a tech topikot!
ma mindenki menstruál.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Egen, ez általánosságban is igaz, hogy jó lenne, ha a TECH tapasztalatokon vagy min. cikkeken alapulna és nem pletykákon.

Mer' egy állat vagyok !

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
@Dunbar
sztem próbáld ki vagy olyanokat kérdezz akiknek volt... :x
alapvetõen azért nem tolongtunk idáig sem a válaszokkal mert ilyet nem használt innen kb senki,ergo nem tudunk róla érdemleges véleményt mondani max az elõítéleteinket tudjuk hangoztatni
ami a magam részérõl úgy hangzana h hajrá csak nyugodtan,mert Manitou:)
de franc tudja,minden cégnek van yó és rossz villája és 1 tipuson belül is tudnak nagyon különbözni.. lásd RS; Boxxerek,új Judyk Psylo,régi Judyk... :-/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem is egy rakás szar, bár nem használtam, nem volt "tartósteszt" alattam :)
de nem néz ki jónak
manitu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én inkább a rosszak táborát erõsiteném, de ilyenkor jön thommey és l.cs. akik megmondják, hogy tévedek, és igenis high end villa... Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Tényleg valamit már nagyon régóta meg szerettem volna kérdezni.û

Szóval:mit gondoltok a manitou Stance Flow-ról?halottam már róla egyaránt jót is,és rosszat is,és nemtudom melyiknek higgyek...Szóval pls segítsetek,és indokoljátok meg is a választásotokat,mert akkor abban is segítetek!

Szóval elõre is köszi!

Na akkor újra!:)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

és aki eladja féláron, attól pillanatok alatt megveszik, majd értelmes áron továbbadják
félárnál minden többet ér, rossz üzletet kötni tudni kell:D
max akkor adja az ember olcsón, ha NAGYON kell neki a pénz.

Jó, legyen inkább 60%-a az eredeti árnak. Mellesleg az személyes tapasztalatom, hogy nagyon kevés dolgot tudnak reális áron eladni, mert egyszerûen nem veszik meg, még negyedáron sem. Van amire nincs kereslet... akármilyen új és általános alkatrész. pl váltókar.
És ha egyszer megveszik, nem szokták továbbadni, mert hiába adja el jó áron, nem lesz még egy ilyen üzlet és akkor nem keres rajta. Persze ha nem kell neki a cucc... az más. De az emberek nem hazardíroznak ilyennel... Szóval eladni nehéz.
De ez a vevõnek jó. Mint mondtam én sok jó üzletet csiáltam már, bagóért kaptam új és alig használt cuccokat. Így kb kétszer annyit ér a cangám, mint amennyibe került. :) Igaz a fele "használt". Dehát nem futná új-újra... :)
Szóval rossz-üzlet vagy nem, ha eladsz, néha nem sok beleszólásod van az árba.
Másik, hogy van akinek sok péze van, és szerzett egy jobbat mint ami van, azért hát a felesleges alkatrészért nem kér sokat, hiszen "csak útba van". Viszont aki megveszi az meg vigyorog, mert jó cucca lett bagóért...
Mindenkinek sok sikert kívánok, aki üzletelget, és végtelen kitartást!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és aki eladja féláron, attól pillanatok alatt megveszik, majd értelmes áron továbbadják
félárnál minden többet ér, rossz üzletet kötni tudni kell:D
max akkor adja az ember olcsón, ha NAGYON kell neki a pénz.