Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kis komolyságot kéremszépen......:)
neopren megvolt, suntourral(mozóra nem ment rá:D)
és jóvolt.
serman szimeringet még nem próbáltam.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ezt a mondatot ugyan nem értem, de amíg J be van jeletkezve nem flémelek mert egybõl törli amit beírok :)

és amit még nem próbáltatok arról ne írjatok rosszat, mert idézem: "ATOMot nekik, ATOMot a rohadékoknak" :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ja, erre találták fel.csak manitouéknak nem sikerült megvalósítani a gyakorlatban.

erre mondjuk azt h kellemetlen?;)
jaj, Endroo mindjárt indít ez a post miatt egy flémet:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

erre találták fel a szimeringet továbbra is úgytudom.

ja, erre találták fel.csak manitouéknak nem sikerült megvalósítani a gyakorlatban.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

vagy a rendszeres karbantartásra.

hülye vagy? az meg minek? hiszen mûködik anélkül is. most mond hogy te érzel valami változást olajcsere után ... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja de boxxi, serman etc esetén... felejtõs.
ott már feltalálták a tömítést is.

az fõleg kifejezetten szexi, mikor a becsúszó feléig ér csak ez a cuccmák, a maradék 10 centi becsúszó me gszínben teljesen elüt....
mint egy vádliig érõ nadrág kb.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
amire jó a lizard skins az a suntour szintü telók
és ott télleg jó ha használod mert nem csak 2 hétig mozog

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a neopren se szebb amugy....
és a mcosok ugyanúgy bemegy alá, csak nem sárrögök fognak így a sziminél dolgozni, hanem sima finom por.
ami szintén bemegy.
évente úgyis szét kell szedni a villát, ha használja az ember akkor többször is... nem árt meg neki, de kibírja szétszedés nélkül is.

mellesleg tom miért akar ilyet kala:) bizti a sok olajcsík miatt.
de ezen uj szimering is segítene amúgy simán, vagy gyárilag ereszt midnent?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem a neopren mukodott a Boxxin meg a regi Judy XL -en. Egesz egyszeruen az is tud koszolodni, ezert neha ki kell takaritani. De meg mindig egyszerubb a vedot kimosni mondjuk mint a villat szetbarmolni es olajatcserelni.
Hiaba van a porvedo, mindegy milyen villa, a kosz bele tud menni. Amelyiknek szorosabb a szimering vagy jobb, abba kicsit kevesebb, amelyikben szar a szimering abba tobb megy.
Gumiharang nagyon faszul nez ki.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ott van a neoprén védõm leszedve a sarokban, kb semmit nem ér, port összeszedi, vizet beszivja, karcolja a becsúszót, lassitja a mozgást.

ez meg a másik...
ezt is hetente 3szor írjuk be, egyetértenek vele, mondják is, majd 2 napra rá ajánlgatják:)

gumiharang meg lehet jó, sõt!
de egy sermanra?!
erre találták fel a szimeringet továbbra is úgytudom. porlehúzó befelé akadályozza meg a mocsok haladását, a szimering meg az olajét kifelé.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a neopren tényleg nem ér semmit.de shermanre nem is tudsz tenni semmit,hogy ne legyen rajta lyuk,mert a hid útban van.
meg ha már ennyien mondták,akkor én is:
shermannek tök mindegy:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ott van a neoprén védõm leszedve a sarokban, kb semmit nem ér, port összeszedi, vizet beszivja, karcolja a becsúszót, lassitja a mozgást.
a hagyományos gumiharmonikára szavazok, vagy a rendszeres karbantartásra. (ha felteszed a lizzerd skinst hajlamos leszel elfeledkezni a takaritásról, és ez csak rontja a helyzetet)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

mert manitou? :chin:
-> ide lõjetek <-

erre énis gondoltam, csak nem mertem leírni;)

de egy szimeringcsere nem oldaná meg amúgy a problémát? így a mocsok se ki, se be nem menne... és nem kéne zoknival belsõvel, ilyen cigány piros gumiharanggal, meg lyukas kotonnal szerencsétlenkedni...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

vagy miért is kell rá?

mert manitou? :chin:
-> ide lõjetek <-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egy szimeringcsere nem oldaná meg amúgy?
vagy miért is kell rá?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Neoprem vedot nem probaltal ra. Talan Lizard Skins -bol van 32 -es. Motoros boltban gumiharang inkabb 35 -os atmerovel van, es vagy 40 -es hosszban :D

A gumibelso azert eleg ganyul nez ki, raadasul a villat is szet kell szedni hozza, a neoprem vedot meg siman ratepozarazod.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha nem marad más,akkor a belsõ lesz
nekem sikerült sárvédõt applikálni rá házilag,múlt télen yó hasznát is vettem,de az csak engem véd,a telót nem:)
mondjuk sáros versenyeken nem szoktam volt indulni,legalábbis a Geminivel nem :)
a másik kerón meg megoldott minden ilyen probléma

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

OFF
az avid tényleg király fék:)
csak érteni kell hozzá...
és sajnálom is baromira h L kellett adnom mert az ElC igazából nem yobb csak drágább,és bizonyos szempontból persze más
ON
mûködõ gumiharangot honnan szerválhatnék a Shermanra?
az RA 1ik hátránya sztem az,h a kerék közvetlen a becsúszóra csapja fel a dzsuvát ami ráadásul ott is marad...
ellentétben pl. a Judyval ahol eleve a híd védi a fontosabb részeket de a gumiharang még ott van a biztonság kedvéért...

gumibelsõ...
az ra legnagyobb hibája,hogy nem tudsz sárvédõt tenni rá.szerintem.
lehet,hogy banális,de egy sáros versenyen sok múlik rajta.de tényleg.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ha a nagyvilágban 10-bõl 7 ember szidja, akkor hiába van egy jó villája spályának, ha amit a srác vesz, az meg sz*r lesz.

látod baba, megint a félreértés.
én nem mondtam sose, hogy jó villa (ezért írtam, hogy bekaphatod), csak azt, hogy írjon Spályának, mert Õ biztos jobban tudja mennyire szar / jó, mint itt a sok TAPASZTALT dörtös elméletgyártó telóguru.

Dunbarnak: ahogy XC_Rider is linkelte, nézz szét a külföldi oldalakon is, õk csak többet szívtak vele, ha szívtak.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Tényleg valamit már nagyon régóta meg szerettem volna kérdezni.û

Szóval:mit gondoltok a manitou Stance Flow-ról?halottam már róla egyaránt jót is,és rosszat is,és nemtudom melyiknek higgyek...Szóval pls segítsetek,és indokoljátok meg is a választásotokat,mert akkor abban is segítetek!

Szóval elõre is köszi!

Na akkor újra!:)

Szóval ha érdekel még a dolog nézd meg ezt: http://www.mtbr.com/...uct_124411.shtml

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám