Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Nosferatu

Nosferatu

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Helló!

Most újítom a bringámat. Vettem egy Wheeler2900zx alu vázat, új alap kormánycsapágyat, meg -stucnit (ahead-es). Mivelhogy aluvázat vettem, akarok elsõ teleszkópot is. Nem szoktam nagyon durva terepekre járni, ez alapján várok tanácsot, a következõk közül milyen teleszkópot ajánlotok nekem: RST Capa X4, -Omega T4, -Gila T4

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Remélem az enyim sem fog eltörni!
Bár marzónak mult évben töréssel voltak problémái ebben az évben pedig a súllyal(ha jól tudom a dj3 30 dekával kevesebb mint egy boxxer... :-X)!Nekem 2004 van.Hát eléggé megizmosodtam mire megtanultam ezzel manualozni ::) ;D!
De én szeretem ezt a telót!Bár inkább kéne egy shermann ::)!Csak hát kinek van arra pénze.... :-\

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ott ahol az integrált sárhányónak a rögzítõcsavarjának a menete van.

No offense és no flame de amikor megláttam, hogy hol vannak azok a menetek... :o :-X
Aztán elolvastam a Marzo gyárlátogatást és néha felröhögtem. :-X

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
szerintem vegyetek mozo-t! olcsó is meg jó is állítólag, bár nem tudom! ;D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Bekapcsolódnék...
Most akkor melyek azok a típusok/csillapítási eljárások, melyeknék el lehet felejteni a zsírt, mert a becsúszó olajban fürdik?

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Na szép. törnek a DJ III-asok?
Nekem is az van. igaz én még nem nyaggatom annyira.

Viszont a gari nem terjed ki a törésre? Elvégre nem olcsó és a felhasználási területe épp az ugrabugra.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
ALEX: A Scareb biztos, hogy sokkal könnyebb a Pilot-nál, szóval én azt javaslom.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A Skareb már inkább a Duke kategória. A Comp FFD-s, légrugós és semi bathos (nincs microlube).

Na és akkor most döntsd el, hogy melyiket. Szvsz válassz a színe alapján.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Na akkor még 1 kérdés :)
A Skareb Comp milyen? Ami a velotradenél 80e. Thommy írta egy tesztben hogy az OEM változat TPC-s, Lockoutos, de az csak bringával kapható. Akkor ez gondolom Flud Flow-os lehet. Microlube-os vajon, errõl nem találtam semmit?
Na ezekrõl Szeder felhomályosított, köszönet neki!
Van most ilyen Skareb olcsón. Akkó most nemtom hogy ilyet vegyek-e vagy Pilotot-e? Vagy melyiket? ??? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nemcsak 2-nek tört el.
ált elöször repedni szokott.
elvileg mali árul felsõrészt nagyjából "megfizethetõ" áron.(20-30e)
másnak sincs, mert ha valami törik a DJ-n, az a váll.

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Hy !

Nem hittem volna , de ilyen is van.
Két haveromnak is eltörött a 2003-as Marzocchi Dirt Jumper III-asának a kovácsoltacél válla.
Ott ahol az integrált sárhányónak a rögzítõcsavarjának a menete van.
Hasonló gonddal küzd valaki más is a 2004-es Dirt Jumperek válla is ilyen shit , csak azért mert szerintem ugyanaz csak feketében?
Nincs-e Valakinek csak válla meg becsúszója külön eladó? Elõre is köszi.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
szivesen....jó bütykölést. :)

mad-freeride

mad-freeride

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Azéé tenk jú! Most asszem megyek is és megpróbálom újra megcsinálni. :'(
(ja amúgy pontosan 5 éves de k*rva jó állapotban van, mivel nem én használtam)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Az már egy köbö 5 éves villa nem,....Nemtok semmi okosat, de az idõ is elbánik vele. ???

mad-freeride

mad-freeride

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hájj! Volna egy k*rva nagy problémám! Van egy Manitou X-vert t Duplavállas telóm és a múltkor a bpdh után a csillapítás elszállt belõle. Olaj van benne, meg minden ami kell és nem értem mi a f*sz baja van! Én már kismilliószor szétszedtem, de csak annyira tudtam megcsinálni, hogy a Mátrában kibírja a Kékkeresztet, de utána újra szedhetem szét, mert kikoppan. Ja amúgy TPC sport csillapítása van (volt:)!SOS SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? :-\

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Köszi! Most már mindent tudok! ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
HEADSHOK <- a cannondale által használt fejcsõméret virágnyelven 1 1/8"-nál nagyobb 1,5"-nál kisebb. Ebbe lehet fatty-t vagy lefty-t vagy szûkítõvel 1 1/8"-ot rakni.

Egyébbként láttál már olcsó cannondale-t ?

különc cég és gyárt elektronikával vezérelt villát is tényleg nincs is másra szüksége a világnak. :P

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
egyébkéntmeg:
http://www.cannondal...4forkrange.html

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
A headshock és a lefty nem két különbözõ dolog? :-\

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Sziasztok!

Tudtok valamit a Headshock Lefty villákról? Hol lehet róluk valami irományt találni a neten? Egyáltalán... Mennyire lehet merev egy egylábas teló?
Nézegetem az MALI Biker's Guide-ot... Nem is a legolcsóbb gépekbe pakolja a Cannondale.