Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 23. - 13:44
neopren megvolt, suntourral(mozóra nem ment rá)
és jóvolt.
serman szimeringet még nem próbáltam.
Írta 2005. november 23. - 13:40
és amit még nem próbáltatok arról ne írjatok rosszat, mert idézem: "ATOMot nekik, ATOMot a rohadékoknak"
Írta 2005. november 23. - 13:25
erre mondjuk azt h kellemetlen?ja, erre találták fel.csak manitouéknak nem sikerült megvalósítani a gyakorlatban.
jaj, Endroo mindjárt indít ez a post miatt egy flémet:)
Írta 2005. november 23. - 13:23
erre találták fel a szimeringet továbbra is úgytudom.
ja, erre találták fel.csak manitouéknak nem sikerült megvalósítani a gyakorlatban.
Írta 2005. november 23. - 13:22
hülye vagy? az meg minek? hiszen mûködik anélkül is. most mond hogy te érzel valami változást olajcsere után ...vagy a rendszeres karbantartásra.
Írta 2005. november 23. - 13:17
ott már feltalálták a tömítést is.
az fõleg kifejezetten szexi, mikor a becsúszó feléig ér csak ez a cuccmák, a maradék 10 centi becsúszó me gszínben teljesen elüt....
mint egy vádliig érõ nadrág kb.
Írta 2005. november 23. - 13:15
és ott télleg jó ha használod mert nem csak 2 hétig mozog
Írta 2005. november 23. - 13:11
és a mcosok ugyanúgy bemegy alá, csak nem sárrögök fognak így a sziminél dolgozni, hanem sima finom por.
ami szintén bemegy.
évente úgyis szét kell szedni a villát, ha használja az ember akkor többször is... nem árt meg neki, de kibírja szétszedés nélkül is.
mellesleg tom miért akar ilyet kala:) bizti a sok olajcsík miatt.
de ezen uj szimering is segítene amúgy simán, vagy gyárilag ereszt midnent?
Írta 2005. november 23. - 13:09
Hiaba van a porvedo, mindegy milyen villa, a kosz bele tud menni. Amelyiknek szorosabb a szimering vagy jobb, abba kicsit kevesebb, amelyikben szar a szimering abba tobb megy.
Gumiharang nagyon faszul nez ki.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 23. - 13:02
ez meg a másik...ott van a neoprén védõm leszedve a sarokban, kb semmit nem ér, port összeszedi, vizet beszivja, karcolja a becsúszót, lassitja a mozgást.
ezt is hetente 3szor írjuk be, egyetértenek vele, mondják is, majd 2 napra rá ajánlgatják:)
gumiharang meg lehet jó, sõt!
de egy sermanra?!
erre találták fel a szimeringet továbbra is úgytudom. porlehúzó befelé akadályozza meg a mocsok haladását, a szimering meg az olajét kifelé.
Írta 2005. november 23. - 13:01
meg ha már ennyien mondták,akkor én is:
shermannek tök mindegy:)
Írta 2005. november 23. - 12:57
a hagyományos gumiharmonikára szavazok, vagy a rendszeres karbantartásra. (ha felteszed a lizzerd skinst hajlamos leszel elfeledkezni a takaritásról, és ez csak rontja a helyzetet)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 23. - 12:56
erre énis gondoltam, csak nem mertem leírni;)mert manitou? :chin:
-> ide lõjetek <-
de egy szimeringcsere nem oldaná meg amúgy a problémát? így a mocsok se ki, se be nem menne... és nem kéne zoknival belsõvel, ilyen cigány piros gumiharanggal, meg lyukas kotonnal szerencsétlenkedni...
Írta 2005. november 23. - 12:52
Írta 2005. november 23. - 12:49
Írta 2005. november 23. - 12:41
A gumibelso azert eleg ganyul nez ki, raadasul a villat is szet kell szedni hozza, a neoprem vedot meg siman ratepozarazod.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 23. - 11:01
nekem sikerült sárvédõt applikálni rá házilag,múlt télen yó hasznát is vettem,de az csak engem véd,a telót nem:)
mondjuk sáros versenyeken nem szoktam volt indulni,legalábbis a Geminivel nem
a másik kerón meg megoldott minden ilyen probléma
Írta 2005. november 23. - 10:53
OFF
az avid tényleg király fék:)
csak érteni kell hozzá...
és sajnálom is baromira h L kellett adnom mert az ElC igazából nem yobb csak drágább,és bizonyos szempontból persze más
ON
mûködõ gumiharangot honnan szerválhatnék a Shermanra?
az RA 1ik hátránya sztem az,h a kerék közvetlen a becsúszóra csapja fel a dzsuvát ami ráadásul ott is marad...
ellentétben pl. a Judyval ahol eleve a híd védi a fontosabb részeket de a gumiharang még ott van a biztonság kedvéért...
gumibelsõ...
az ra legnagyobb hibája,hogy nem tudsz sárvédõt tenni rá.szerintem.
lehet,hogy banális,de egy sáros versenyen sok múlik rajta.de tényleg.
Írta 2005. november 23. - 10:46
ha a nagyvilágban 10-bõl 7 ember szidja, akkor hiába van egy jó villája spályának, ha amit a srác vesz, az meg sz*r lesz.
látod baba, megint a félreértés.
én nem mondtam sose, hogy jó villa (ezért írtam, hogy bekaphatod), csak azt, hogy írjon Spályának, mert Õ biztos jobban tudja mennyire szar / jó, mint itt a sok TAPASZTALT dörtös elméletgyártó telóguru.
Dunbarnak: ahogy XC_Rider is linkelte, nézz szét a külföldi oldalakon is, õk csak többet szívtak vele, ha szívtak.
Írta 2005. november 23. - 10:33
Tényleg valamit már nagyon régóta meg szerettem volna kérdezni.û
Szóval:mit gondoltok a manitou Stance Flow-ról?halottam már róla egyaránt jót is,és rosszat is,és nemtudom melyiknek higgyek...Szóval pls segítsetek,és indokoljátok meg is a választásotokat,mert akkor abban is segítetek!
Szóval elõre is köszi!
Na akkor újra!
Szóval ha érdekel még a dolog nézd meg ezt: http://www.mtbr.com/...uct_124411.shtml