Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Endroo:van olyan dolog, amit nem tudsz?:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dzsízösz!Az én telómban eleve nem is volt!!!!!!!! :o
Hol lehet Psylohoz szimmeringet venni?A jobb szárból lassan de biztosan disszidálni készül az olaj,és hiába pucoltam ki tiszta ronggyal,ez sem oldotta meg a problemet... :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ne baszatok ohgy nem jó ha nincs benn?
Február ota féktüske nélkül használom a 01es Jrt!!!

bazz

-angel-

-angel-

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
SR Suntour xcpro D-ta szerintetek?
04-es...van eladó, talán megvenném. mondjuk inkább: fáj rá a fogam. VÉLEMÉNYEKET AKAROK: ki/mire/mikor/mennyire/stb.
kössz!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Ki lehet, nekem is ki van szedve, semmi gáz nincs vele... ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
krisz jah ki lehet.
itt gondolom nem lesz olyan gond mint a 01, 02 marzonal.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

szóval nem engedi pogózni (cöc-cöc) a telót (aka SPV, pro pedal, stb.). És van aki ezt el is hiszi.

Hátsó telóknál tényleg frankón müxik, elöl csak simán érzéketlenné teszi a mozgást. Szvsz. Szal én elhiszem.

Szálka: a Dj-kben alapból kemény rugó van, azért lassu a mozgása. Frirájdolni frirájd villát, dörtre meg dört villát kell venni...

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
üdv
nem tudjátok véletlenül, a féktüskével rendelkezõ psylokból (02es) ki lehet tekerni a tüskét?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A gyári 7,5-ös. Amennyibe 0,3 l olaj kerül + szerelés ha nem tudod egyedül megcsinálni. Ha alacsonyabb viszkozitásút raksz bele <7,5 akkor gyorsabb lesz a csillapítás, tehát jobban visszarúg. :) A befele mozgás nem fog változni.

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy a 2004-es Marzo DJ3 villában az olaj milyen sûrûségû? Valami ilyesmit tudok hogy 5 v 7 vagy valami ilyesmi! Mennyibe kerülne ha ritkább olajat raknék bele? Szerintetek attól a mozgása meglágyulna, ezt úgy értem hogy gyorsabban mozogna és rúgna vissza?
Elõre is köszi! ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A Terralogic a szokásos szelepvezérlés, ami megkülönbözteti a talajtól illetve a ridertõl érkezõ erõhatásokat, szóval nem engedi pogózni (cöc-cöc) a telót (aka SPV, pro pedal, stb.). És van aki ezt el is hiszi. Ez van az X-ben az RLT ben meg a szokásos csillapítás, lock out, kompreszio és lock out keménység (?) állítgatható

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a különbség a Fox F80RLT és az F80X között? Mi is a -TerraLogic inertia-valve- tulajdonképpen?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem tudná vki Lküldeni a GTrideres vitát,már,ha lementette bárki is?:)

gabesz82

gabesz82

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Szóval megvettem végre az 1"os AHEAD-es villát, meg hozzá az 1"-os fejcsapit, na most mit kell még hozzá csinálni vagy venni, hogy rámenjen az 1,1/8"-os kormányfej, adtak valami kis kb 4 centis hosszú fémgyûrût, ez lenne a szûkítõ? Még annyit hogy mennyi lógjon ki a villanyakból a váz tetején?

gabesz82

gabesz82

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Emlékeztek még rám, lor Te biztos egy pár hozzászólással ezelõtt az 1"-os AHEAD-es villáról érdeklõdtem, na most megvettem egy Magellan Draco villát 1"os Ahead-es, meg hozzá egy Acor AHS-701 1"os csapit, na most hogy tudom erre rábûvölni az 1,1/8"os kormányfejet? és mennyinek kell kilógnia villanyakból a váz tetejénél? Elõre is köszi...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

CSõ!
szerintetek mi a különbség a 04 es drop off comp, és a 05 ös all mountain 3 közt? MARZÓ
és az utóbbi jó e freeridera. (60kg)

Üdv!

Például a váll kialakítása (az AM-en ki van lukasztva), csak az egyik oldal pumpálható levegõvel (AM), a nyak anyaga. Nem Fr inkább enduro teló.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nahh, minnyá jobb lett. :)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
az all montain nem ugrálásra van!írva van a tech manualban

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
CSõ!
szerintetek mi a különbség a 04 es drop off comp, és a 05 ös all mountain 3 közt? MARZÓ
és az utóbbi jó e freeridera. (60kg)

Üdv!

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Én mentem már boxxer+px fs-sel, és télleg seggreesõs... bár megszokás kérdése.

Ha meg már mindenképp 130 millire le akarod nyomni a boxxert, akkor inkább tegyél bele olyan villát, ami alapban ennyit tud.

Más:

Mit gondoltok, mi a jobb? Most van egy 02-es Black elite 100/120-am, igazából semmi bajom vele, csak letörésnél azért féltem, mert mégse erre találták ki.

Mit kéne vennem helyette? Merevvázba lenne betéve (még nemtudom mennyi ideig, lehet hogy sokáig), én psylo xc-re gondoltam, esetleg (ha a zsétárcám úgy engedi majd) tullios psylora. Vagy valami más ötlet?