hehe elõbbutóbb majd úgyis kitalálok valamit.
más gyûrû: amit próbáltam mind lötyögött rajta szal sztem nem ebben van a hiba....
fémragasztó + fogpiszkálódarabkák belülre?
;D ;D
másvalaki ötlet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. September 26. - 19:13

Posted 2004. September 26. - 19:12

vagy vmi kis alu darabkákat tuszkolhatnál oda. esetleg vmi szoros alátétet keress, ami villanyak méretûnél picit szorosabb.
dig: neked meg a ck fejcsapi/rf stucni pároshoz már illene egy azonic headlock ;D legalább. ;D ;D
dig: neked meg a ck fejcsapi/rf stucni pároshoz már illene egy azonic headlock ;D legalább. ;D ;D
Posted 2004. September 26. - 19:06

pedig neked kéne hozzá érteni. ottvan az aláírásodban is ;D
hát akkor nincs más mint szerezni egy megfelelõ gyûrût.
hát akkor nincs más mint szerezni egy megfelelõ gyûrût.
Posted 2004. September 26. - 18:48

Megvastagszik valamennyire de nem eléggé.... :-\
ma pl telenyomtam levegõre szilárduló gumikrémmel, de sajna túl rugalmas...szilárdabb cuccal kéne... :-\
Teflonszalagot is körétekertem de nem elég, összenyomódik szal gázos.
ma pl telenyomtam levegõre szilárduló gumikrémmel, de sajna túl rugalmas...szilárdabb cuccal kéne... :-\
Teflonszalagot is körétekertem de nem elég, összenyomódik szal gázos.
Posted 2004. September 26. - 18:38

sulifix ;D
a nyakának ott az alja az egy kicsit megvastakszik nem? mert ha igen akkor azza kéne ráerõltetni. de ha nem vastagszik akkó nemtom. ...sulifix
a nyakának ott az alja az egy kicsit megvastakszik nem? mert ha igen akkor azza kéne ráerõltetni. de ha nem vastagszik akkó nemtom. ...sulifix
Posted 2004. September 26. - 18:17

na ha már bekavart ide a kormánycsapágy:
van 1 problémám: a psylo nyakára ráhúzva lötyög a kormánycsapágy alsó kis gyûrûje amit elvileg rá kell ütni. Na az nekem lötyög rajta, ez már a második kormánycsapi aminek ez a bizbasza lötyög rajta.
Namármost emiatt akárhogy megtépem a kormánycsapit, mindig lötyög... :-\
Hogy oldjam meg ezt?????? (nemakarok új telót venni
)
Gondoltam ragasztásra de mivel?
van 1 problémám: a psylo nyakára ráhúzva lötyög a kormánycsapágy alsó kis gyûrûje amit elvileg rá kell ütni. Na az nekem lötyög rajta, ez már a második kormánycsapi aminek ez a bizbasza lötyög rajta.
Namármost emiatt akárhogy megtépem a kormánycsapit, mindig lötyög... :-\
Hogy oldjam meg ezt?????? (nemakarok új telót venni

Gondoltam ragasztásra de mivel?
Posted 2004. September 26. - 17:34

Posted 2004. September 26. - 17:15

szerintem nem gáz a virág de mindegy.
biztos jó a headlock is..de ami van azt kell szeretni
biztos jó a headlock is..de ami van azt kell szeretni
Posted 2004. September 26. - 17:10

na igen. mindegyik jó, de énis hödlökköt használok, és kicsit jobb érzést ad, h nem egy kis virág van a csõben, hanem egy "vasdarab" ami ottvan rendesen és tartja.
ja, és a rózsát tényleg csak érzéssel kell meghúzni...én már 3-at nyírtam szét régen...nem nehéz túlhúzni.
ja, és a rózsát tényleg csak érzéssel kell meghúzni...én már 3-at nyírtam szét régen...nem nehéz túlhúzni.

Posted 2004. September 26. - 17:05

valszeg ezert volt regen odairva minden rozsa behuzo kupak tetejere, hogy nem izombopl meghuzni!
csak a csapagyres beallitasara szolgal.
a stucnit/kormanyt nem ez tartja.
es nem ennek kell tartania.
hanem a stucnin levo csavaroknak.
csak a csapagyres beallitasara szolgal.
a stucnit/kormanyt nem ez tartja.
es nem ennek kell tartania.
hanem a stucnin levo csavaroknak.
Posted 2004. September 26. - 16:54

hát szerintem azért egy rendes fejcsapi+villa párosnál nincs ilyen probléma..és a csavarok meg kell húzni rendesen(nem tépni)+ menetrögzítõ..
És semmi gáz..
És semmi gáz..
Posted 2004. September 26. - 16:50

a zoom a legjobb, naná. persze csak a ballistic után.
nekem "nagyobb" eséseknél el szokott fordulni a kománykám. nem tépem persze 500 nmel a stucni csavarokat, csak egészségesen.
lor: müxik rózsával meg dijóval is persze... csak khm elég gyengus megoldás.
akkor inkább azt mondanám, hogy ízlés kérdése, de én jobban bízom benne ha van ott vmi, ami nem csoffad szét ha meghúzom a csavarjait. nyaktöréstöl persze ez sem véd meg..
nekem "nagyobb" eséseknél el szokott fordulni a kománykám. nem tépem persze 500 nmel a stucni csavarokat, csak egészségesen.
lor: müxik rózsával meg dijóval is persze... csak khm elég gyengus megoldás.
akkor inkább azt mondanám, hogy ízlés kérdése, de én jobban bízom benne ha van ott vmi, ami nem csoffad szét ha meghúzom a csavarjait. nyaktöréstöl persze ez sem véd meg..
Posted 2004. September 26. - 16:43

Miért fordulna el a kormány?Én is estem igen sokat és még nem lett baja semminek..fõleg nem a pneumatikus halálágyúnak ;)bár én integrált stucnival dolgoztam..kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a diávoló meg a CK
biztos kiesik 
egyébként a dorado tényleg szépen mozog..de a pazzi nem..csak a zoom jedi force.

egyébként a dorado tényleg szépen mozog..de a pazzi nem..csak a zoom jedi force.
Posted 2004. September 26. - 16:41

gondolom ha villat cserelsz akkor abba is bele lehet rakni a conixot
vagy ha van benne rozsa akkor azzal is fog mukodni.
vagy ha van benne rozsa akkor azzal is fog mukodni.
Posted 2004. September 26. - 16:37

dig télleg nem. ezzel csak azt mondom, hogy a patronos telók (amibe a maniotu és a pazzaz is beletartozik) között is van legalább olyan szép mozgásu, mint nyilt olajfürdõsben.
lor: hmm te beszélsz életveszélyröl?
és mivan ha esel egyet elfordul a kormány? vagy ha kiveszed a villát akkor kölcsön headlok és kész? hmm... sztem egyszerübb venni 1700 ftért egy ilyet.
lor: hmm te beszélsz életveszélyröl?

Posted 2004. September 26. - 16:34

Nekem sincs, és kaptam is érte pár gyermektõl a fogasnál..hogy jaj úristen hogyhogy nem esik ki a villa a vázból head lock nélkül?
Posted 2004. September 26. - 16:28

akkor en nem zuzhatok
(nincs lock bigyo az izemben)
en csak megszoktam huzni a tudjatok mit?
a csavarokat a stucnin.
az is eleg.
(nincs lock bigyo az izemben)
en csak megszoktam huzni a tudjatok mit?
a csavarokat a stucnin.
az is eleg.
Posted 2004. September 26. - 16:20

Posted 2004. September 26. - 16:15

fuckbkv: sztem ha zúzol alap a headlock, ugyhogy szerezz be egyet. a villanyak meg hmm... a velvartban hegesztenek jól gyorsan és olcsón (hmm) persze nem lesz olyan erõs, mint a gyapi féle 2 kilós acél henger, de ha csak annyi kell, hogy a stucni feléig mennyen, arra elég tán. vagy vegyél alacsonyabb kormánycsapágy/stucnit.
jah, és a finom mozgásról és olajpatronról csak annyit, hogy manitou
gyönyörûen mozognak és nyílt olajpatronnal jönnek. könyebb, jobban állítható,
csak kenni kell (az újakat nem).
jah, és a finom mozgásról és olajpatronról csak annyit, hogy manitou

csak kenni kell (az újakat nem).
Posted 2004. September 26. - 14:18