Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ilyenkor szoktam azt mondani, hogy konyebb es egyszerubb neked fogyni.
de erre a grammanias emberek lehurrognak.
mert egyszerubb megvenni egy 90g-s belsot majd pedig csodalkozni, hogy miert kell mindig szerelni.
meg a kigarmmozott agyakrol telokrol vazakrol nem is beszelve.

lefogynal 5 kilot 2 kiloval nehezebb bringat raknal ossze maradna vagy 20eft-d es tovabb + jobban hazsnalhato lenne a bico

de kinek hogy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
90kg vagy. Egy pohár víz súlyán mit kell vacakolni. Szerintem vedd az erõssebbet bármelyik is legyen az, sõt szerintem csak is csõtengelyeset.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Szerintem a Reba azért már jobb mint a Duke!A télen pedig már ugysem kell!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a rebára se kell várni, már lehet kapni, valaki azt mondta, hogy van a kerékvárban. Nomeg ha Pike is van már, akkor rebának is kell lennie.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Semmi baj nincs vele - gondolom. Duke olcsóbb, és nem kell rá várni, ennyi volt az indok, bár akkor még nem olvastam, hogy elkötelezted magad a Reba mellett.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Miért a Rebával mi a baj?Miért inkább Duke XC?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Black Super Air-t nyúzok egy ideje, és meg kell állpítsam, az is brazil. Árban mondjuk nem tudom mennyi, de jól bírja a tf-et (XT 160), könnyû, és még alattam sem zavaróan rugalmas. Egyebekben Duke XC szentem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
O.K. Köszi valószínû várok tavaszig a Rebára! Addig a kavics is gyülik még rá!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valoban nem jo neki a SID, en meg akkor irtam, mielott irta volna hogy tarcsafek es over 90 kg :)

Igy mar valoban Duke vagy Reba az RS -ek kozul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
90 kiló környékén már érezhetõen rugalmas a sid. most ugyan vole ellen beszélek (biztos van neki egy eladó), de van egy haverom, aki nem sokáig bírta sid-del, inkább odaadta az asszonynak, és vett egy marzo marathon s-t....
ilyen súly és tárcsafék mellett valami stabilabb villa kell, mondjuk a reba. vagy a black.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Milyen árban mozog a sid race titánium?Egyáltalán lehet még kapni?Az idén még gyártották?

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts

lor: az emilemet csak párszor nézem naponta, nem kapok én annyit...

joló: igy nem lehet mondani, hogy az egyik jobb márka, mint a másik. egyik teleszkóp lehet jobb, mint a másik, de minél több pénzt adsz ki rá, annál érvényesebb, hogy általában eltûnnek a különbségek, és az egyéni szimpátia dönt.
90 k körül már szép villákat lehet kapni. ha tudod, hogy a cc marad a további irányvonal is, akkor érdekes alternativa a reba, már lehet kapni itthon.
marzoból csak a mx comp/pro sorozat fér bele a keretbe, és annál szvsz jobb a reba. még a duke is. manitouból black, vagy skareb is szóba jöhet, attól függõen, hogy mennyi rugóutat szeretnél, hány kiló vagy, tárcsafékkel használod-e ilyesmi...

tárcsafékkel használom és 95kg vagyok!Ilyen jó lenne a Rock Shox?A Duke vagy Reba?Ez itt a kérdés!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Esetleg egy SID? Ha CC-zel annal jobb villa nem kellhet neked ;-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lor: az emilemet csak párszor nézem naponta, nem kapok én annyit...

joló: igy nem lehet mondani, hogy az egyik jobb márka, mint a másik. egyik teleszkóp lehet jobb, mint a másik, de minél több pénzt adsz ki rá, annál érvényesebb, hogy általában eltûnnek a különbségek, és az egyéni szimpátia dönt.
90 k körül már szép villákat lehet kapni. ha tudod, hogy a cc marad a további irányvonal is, akkor érdekes alternativa a reba, már lehet kapni itthon.
marzoból csak a mx comp/pro sorozat fér bele a keretbe, és annál szvsz jobb a reba. még a duke is. manitouból black, vagy skareb is szóba jöhet, attól függõen, hogy mennyi rugóutat szeretnél, hány kiló vagy, tárcsafékkel használod-e ilyesmi...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Jelenleg a gépemben van egy Judy TT villa.Nagyon gyenge,ezzel jött gyárilag.Szeretném lecserélni valami olyanra ami jól birja a tárcsaféket.A Duke Xc-re gondoltam,de ahogy nézelõdök lehet,hogy a Marzocchi nyilt olajfürdõs rendszere jobban tetszik.Vagy lehet jobb lenne meg várni Rebát?Vagy tényleg jobb a Marzocchi mint a Rock Shox?Esetleg Manitou?Jó lenne ha valaki segíteni a legjobb döntést meghozni!Az ár 60K-90K-ig.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a teflon is ~20 mikron

foleg ha nezned a regi mailed
mert arra mar irtam neked

a vilagon nem csak ket helyen tudnak tini bevonatot.
hanem minden jobb szerszam gyarban!
az elitabb forgacsolo szerszamok elei tini-vel van bevonva, az elettartam novelese-ert.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akkor nekem abból a worldcup-ból csak a becsúszók kellenek, meg az alsó váll nyakkal. (az enyém fekete, nefeledd) csere - mennyi? jöhet privátba is.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nos, 02-es World Cup. Made in USA. ;-) De a becsuszokat at lehet tenni ha gondolod a tiedbe. ( Boxxer 2000: Boxxer Pro, Boxxer 2002: Boxxer world Cup. Ezert van a matrican a kockas zaszlo. Az, hogy kesobb 3 fajta lett, es azegyik Szinte World Cup, az egy dolog. )

Biztos hogy Ti-Ni? Erdekes. Valszeg vannak kulonbozo eljarasok amihez mi nem ertunk :-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ember! ti-ni bevonatot itt is csinálnak a megyében! igaz, hogy alapból szerszámacélok élére, de megkérdeztem, és egy alu becsúszóra is tudnak. szóval ezzel nem lenne gond, megcsinálják.

milyen az a ti-ni-s boxxer? '03 wc? az nem kell. ha '02 pro, akkor beszámítod az enyémet? :D most lett feketére festve, szuperszekszi amúgy.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hagyd a pics*ba, met elvileg Ti-Ni bevonatot csak az USA-ban es Japanban csinalnak. A ketto kozul egyikben sem lakunk ( sajnos ), ugyhogy nem sok eselyed van ra.

Ha Ti-Ni -s Boxxer kell, akkor azt tudok most ;-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!