Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
hali nem tudja vki,hogy lehet-e marzo 2003-as dirt III-asába utólag ETA-t tenni?elõre is köszi!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, a 110mm kifejezettem dirtre van kitalalva :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most nem akarom fényezni (távol álljon tõlem :D), de van hozzá 110 mm-eres rugó is amitõl kifejezetten dirt villa lesz belõle.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
még nem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondtam már, hogy vedd meg az enyémet? :chin:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
azt tudom de ha nem merev akkor szerintem jo egy DJ3 nem?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás

jo de nekem a Sherman Jumper meg ilyenek eleg dragak.
ja es nekem inkabb dirtre kéne

dirtre is merev vagy kis 80 at mozgó!ennyi...

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
jo de nekem a Sherman Jumper meg ilyenek eleg dragak.
ja es nekem inkabb dirtre kéne

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Szerintük:

Pike, the new standard for lightweight, stiff, long travel All Mountain performance

A Reba a 1600 grammjával meg a 100mm útjával már inkább CC. Endurora már kell a 13/13cm. Ez a trend.

sztritelni merev villa kell. Szerintem. De van Marzo D-Street, meg Manitou Sherman Jumper.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jól mondod. nincs.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
koszi

amugy a RockShox-nak nincs is street/dirt villája?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Endúró villák
(azaz se nem dh, se nem sztrít, se nem frírájd) mindezekbõl egy kicsi, több tekeréssel együtt.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
hello v.ki megtudna mondani hogy a RockShox Pike, Reba pontosan milyen felhasználásra vannak??

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
köszi szépen !!!!! bõven elég :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerencséd van, itt van mellettem egy német bike.
hol kell az üzlet?
nagyobbak:
www.roseversand.de
www.bicycles.de
www.bike-discount.de
www.bikediscount.de
www.cycles4u.de
www.bike-x-perts.com
www.zweirad-stadler.de
www.tnc-hamburg.de
www.s-tec-sports.de
www.hibike.de
www.actionsports.de
www.bikemarket.de

elégnek kell legyen ennyi ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Ne haragudjatok de nem tudtok nekem néhány bringásboltot mondani ami németországban van. Honlap is kéne ha nem gond... nagyon szépen köszönöm és még 1x bocs h ide írtam. De létszives írjatok választ ha tudtok.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a ride-ban az u-turn 178-ról 133-ig tekeri le. kis idõ, de hát ez az ára annak, hogy nem(nagyon) változik a rugó keménysége közben.
abszolut freeride villa: na majd nézd meg a nixont valamelyik köv. bikemagban. a boltonosat, ha lesz. álom. (persze nem tudom, hogy annak, amit láttam, van-e az iljicsáltal felvetett baja, vagy nem), mindnesetre amit ebból láttam és tapasztaltam, az meggyõzött arról, ha merev gépet vennék, vagy össztelóst 150 mm-ig hátul, akkor lyen villa lenne benne....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

most már nem alap. ilyen világ ez :)

nekem is szimpatiku az ujj boxxer.a ride ban van a u-turn?
ez érdekel lehet hogy muködik,itt nme 7cmket kell "betekerni".de nekem ez lenne a legjobb villa.
abszolut frírájd....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

és mit találtam: végre tudom, mi a marzo frankenstein: egy qr20-as 100 milis z5-ös.

jah.. már értem mér ez a neve :P

boxxer: én is ezt mondom, hogy szvsz az a legjobb boxxi. az uj... +2centi +350 grammért ? :wtf:

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hát a telóm felutazott pestre vagy még csak utazni fog, szanatóriumba ment szegény kivizygálják és ha gyógyítható akkor a kezelését ki fizetem de lahat h megcsinálják TB-bõl
:)(remélem értitek)