Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

és ráadásul adnak neki egy ilyen komoly nevet:)

A Nixon? Jaja elég komoly....
Majd lesz Manitou Watergate is. Becsúszószár nélkül. hihi

Aktuális civil

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
jo jo de azért én 150ért vettema villát azért elvártam volna hogy ezért ne kakát adjanak két marékkal még akkor is ez a legalapabb de sztem jó most! A másik meg ez a 6ezer fr-os dolog ez ugyküll télleg pofátlanság és azt is mondták hogy ez baráti ár!!!!!!! Na mind1 pedig elég sok pénzt hagytam már abban a boltban........

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

halihó

erröl a szériahibás rock shoxokrol már halottam...lehet enémy is az! Az x factorba vettem és egy letörés után beált az egész! Aztmondták hogy elkopott a persely(2honap alatt) aztán kiderült hogy szar az egész belölröl! Megcsinálták 6eft-ért aztán egy járdaszigetröl le és megint beállt aztán az xfactor valami ugy kombinált hogy beleragasztotta a villába a cuccot azota semmi baja.....

Ne aggódj, nincs akkora baja. Mindössze a lekoppanásgátló gumibakot tudja beszippantani a csillapítószelepet nem tartalmazó bal láb és az meg szorítja az egészet. Én spec. kidobtam a francba a második ilyen után. Ettõl még nem szar az egész, csakhát mit is vársz egy 120E-s telótól? Úccse fogják úgy megcsinálni, mint egy félmillást... Mondjuk ezért 6000et elkérni, meg itt szopatni a fejed. Hát...
Ja, egyébként szériahiba... Meg a visszacsillapítás spiking is. Küldd el Tim bácsinak (Tftuned.com) és pártízezerért caklipakli megcsinálja.

Aktuális civil

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
thez: ez asszem a sid-re vonatkozik.

/amugy még mindig tartom azt az állításomat hogy kell hogy legyen pm-es madzagos deore tárcsafék.
mert egy régi bikkmakkban(2évvel ezlõtti nagy telótesztes) van egy big air pro manitou villával, madzagos szürke hosszú erõkaros deorével./
Autist Team:)

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
jo lehet de mondom a pillanatragasztó csodákra képes és amig,,tünetmentes" addig semmi gond.....
Igen igen! akkor vagy ne használj féket vagy ugrott a gari......:-D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
légy határozottabb.
cserélniük KELL, vagy megjavítani hogy probléma/tünetmentes legyen.
és ez nem szériahiba. egyszerûen egy sz@rt fogtál ki...:-\

edit:
nem a faktor a forgalmazó, hanem a biker, szal elvileg õket kell zargatniuk. a faktornak ebben az esetben semmi felelõssége nincsen. csak hogy elvigye, bevizsgáltassa, visszahozza.

az viszont a másik, hogy ha ilyen nem a biker által bekerült, kamionról leesett darab...
és még hogy nincs "fizetése"
a konásokon kaszálnak mint a fene:-)

edit2:
akkor ha ez a garis kitétel igaz, mondja már meg valaki, hogy lehet hogy a gari is megmaradjon, és valami fék is legyen applikálva a villákra... mert csak a judy-n van v-fékkonzol...:-)

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Már megvolt! és nem cserélték ki mert.... inkább hadjuk de most megraragsztották azért ez kicsit vicces!!!!!!!!!!! Na mind1 ha mégegszer beadja a türülközöt bebaszom vele az x factor ablakát...........Ugytom nincs gari azokra a rockshoxokra amiket tárcsafékkel használnak......... az x factor szarik a jogaimra ztmondták hogy nincs annyi fizetésük hogy kicseréljék...........

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Az...
fogyasztóvédelemmel lehet fenyegetõzni, meg különbenis, van rá garancia, nem?

amúgy a sram pénze jót tesz ezeknek a cégeknek, mert van mibõl fejleszteni...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sram jócska.
legalább mint a shimano.
és az alkatrészeik azóta mégjobban fejlódnek.
fékek, telók, és midnen.
sufnituning egy telóba.... én cigánykodásnak hívnám még mindig.
már ha olyan problémát kezel így az ember, ami elvileg garanciális, és a szervíz dolga.
vidd szervízbe, vagy vissza a forgalmazónak.
verd ki a balhét!

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Boxxer race azt nemtom hibás e de ugylátszik miota a sram megveete a céget azota nem árt egy kis sufnituning! Jut eszembe a sram megvette a truvativot is! :-(

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Attól még nem hibás az egész széria szvsz...
amugy milyen villa egyáltalán?

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
halihó

erröl a szériahibás rock shoxokrol már halottam...lehet enémy is az! Az x factorba vettem és egy letörés után beált az egész! Aztmondták hogy elkopott a persely(2honap alatt) aztán kiderült hogy szar az egész belölröl! Megcsinálták 6eft-ért aztán egy járdaszigetröl le és megint beállt aztán az xfactor valami ugy kombinált hogy beleragasztotta a villába a cuccot azota semmi baja.....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
énis kiváncsi vagyok!
és legfõképp visszahívni kéne, nem pedig kihúzni a villát és lecsökkenteni a rugóutat.
no mind1.
:-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mindig ezzel jottok ha vbalamelyik szart csinal. Egybol az jon, hogy a tobbi is szart csinal. Ezt azert nem igazan mondanam.
De varom a peldakat az RS szeriahibas villairol.
?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Igen, nyilván kell fizetni az "upgrade-"-ért...Feltöltött kép

Hasonló példákat meg mindenki tud mondani bármelyik teleszkópgyártóra, úgyhogy ebbe nem érdemes belemenni, mert megint elkezd izzani a Fórum, aztán meg [rob] delete gombja ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na ja asszem tied a pont!! :)
ez egy dijazott (általam)meglátás volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de az úgy nem lenne jó..
mert ígymegkapod a "rossz villát" drága pénzért, utána még azért is fizetsz hogy ne ess át a kormányon, cserébe mégrosszabb legyen:-)
ez az IGAZI üzletpolitika JE:-)
manitou tudja mi a frankó...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na jah erre gondoltam én is amikor az elözö valameiket irtam
hogy élöben nem sok villa mehetett elötte
hogy tesztelték-e meg stb...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
naya,ez LOL
és ráadásul adnak neki egy ilyen komoly nevet:)
ez azért felvet pár kérdést;mennyit tesztelnek elõzetesen egy villát,mielött piacra dobják?
miért nem cserélik ki inkább a villát egy JÓRA,ahelyett,h lebutítanák azt,amit yó pénzért vettél?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csa vissza is dobnam nekik a cuccot.
ha veszek vmit aztan megsem akar ugy mukodni ahogy kene
150 helyet csak ~130
aze nem mindegy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...