Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. január 02. - 19:43

Nekem az van és rob-nak is volénak a házuk is abból van, meg ugye legcsúnyább Gábor, sonka Zs
Baromi gyors teló..ezt hívta rob idegesnek ezért hívtam én is így, ok hogy felmászol egy boxxerrel sok helyre de szerintem egy háromtányéros fr gépbe nem való.
ennyi nem vitázni szerettem volna csak mindíg mindenki elbeszél a másik mellett.
Írta 2005. január 02. - 19:41

azpedig alu szerintem...
és akkor még mi nézzük le a gagyit?
Szerintem meg nem... van ismerõsöm akinek összetelós tesco bringája van, és 1. dögnehéz 2. rozsdásodik a váz... alu nemnagyon rozsdásodik tudtommal

Írta 2005. január 02. - 19:41

Írta 2005. január 02. - 19:38

Nem úgy kell menni, mint a Pacific Blue-ban a rendõrök és kész. Jó, nincs benne low speed befelé csill. dehát azé olcsó vagy mi... Mindenesetre szeretem, hogy finoman, olyan RockShoxosan mozog, jó az lefelé.
Aktuális civil
Írta 2005. január 02. - 19:36

aha ez bíztató!!!
nagyon köszönöm a segítséget
néztem pár weboldalt és amarzó féle z150 az szinpatikus.DE jól látom hogy boxxer súlyban van!!??
a boxxer meg teccik csak ugy hallani hogy a race(nem tom pont,az olcsobbik)csillapitása nem a legjobb.
ugy is ideges ha a rugót keményebbre cserélném!?
na látom más is igy van mint én....
de ha igy igaz mait irtál akkor én sem tudnék dönteni
albertfish,Te mit vennél ha választani kéne?
de hülye kérdés hisz láom te sem tudsz...
just blank memory hope i didn't fuck up too much
Írta 2005. január 02. - 19:35

Márió:Ha a súlyodhoz túl kemény rugót veszel pattogni fog..meg nem túlzottan mozogni.
Edit:albi ez szopi;)
Írta 2005. január 02. - 19:35

Írta 2005. január 02. - 19:34

aha ez bíztató!!!
néztem pár weboldalt és amarzó féle z150 az szinpatikus.DE jól látom hogy boxxer súlyban van!!??
a boxxer meg teccik csak ugy hallani hogy a race(nem tom pont,az olcsobbik)csillapitása nem a legjobb.
elfelejtettél átváltani a regisztrációk közt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 02. - 19:33

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 02. - 19:32

nekem is az van, és szerintem is ideges villa. felfelé sokat mozog, és sok energiát vesz el. persze lehet, nem azt mondom, de pölö iljics spv-s 170-es shermanja ilyenre bizosan jobb villa.... (persze csak lefelé használatra nem az, de ez most más téma)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 02. - 19:32

Írta 2005. január 02. - 19:31

Egyébként tõlem ingyen sílift is lehetne, akkor is tekernék felfelé. Azért vettem ilyen gépet.
Aktuális civil
Írta 2005. január 02. - 19:30

mér a boltban kaphatók cro-mo?
szóval a váz lefogadom ugyanaz mint itthon
Tescos cuccokra gondoltam.. az azé nem alu

Írta 2005. január 02. - 19:27

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 02. - 19:27

aluváz
mér a boltban kaphatók cro-mo?
szóval a váz lefogadom ugyanaz mint itthon
Írta 2005. január 02. - 19:26

hmm naja, lehet. ideges=érzékeny?
zap is mászókázik a boxxival ha jol tom. csak azt nem hogy mennyire megy fel![]()
akkormeg mint mondtam manitou stance, breakout, nixon, marzo z1 freeride 1, esetleg all mountain, ha könyebbet akar. most sok ilyen villa van.
Persze zap is mászik mert nincs fogas;)
De egyébként a bordóval mászni nagyon szar..bár combosít de a monstával jobban tudtam mászni mert az arisztokratikusan mozgott;)nem úgy mint Michael Flatley lába.
Írta 2005. január 02. - 19:24

Mod: nem fully, hanem merev

Írta 2005. január 02. - 19:24

zap is mászókázik a boxxival ha jol tom. csak azt nem hogy mennyire megy fel

akkormeg mint mondtam manitou stance, breakout, nixon, marzo z1 freeride 1, esetleg all mountain, ha könyebbet akar. most sok ilyen villa van.
Írta 2005. január 02. - 19:19

Legalábbis én ha három tányéros gépet raknék össze, tutira állítható vagy ÉTÁS villát tennék bele
Írta 2005. január 02. - 19:16

info a www.rockshox.com on
esetleg ha 100ból meg akarod úszni, akkor picit kisebb a manitou stance flow (asszem)
új ára 100000 szimplaváll, 15 centi út.