Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

feri555

feri555

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Oké!SOkan mondják hogy black de mondjuk a Judyt V fékkel használták polarXbõl lenne kivéve a Blacket meg HAyes HFX 9 el!akkor legyen black szerinted?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hello
black.
szerintem. annyi hátránya van hogy belülrõl állítható a rugóutja.
judy sl-t nem ajánlom zuzásra. tul csirke ahhoz, a black erõsebb.
Autist Team:)

feri555

feri555

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!Van egy Bomber Z4em amitõl megválnék és van 3választási lehetõségem!vagy cserélem egy Black Sportra vagy egy Judy SL-re (2004es) vagy eladom 25ezer forintért!
Ti mit tanácsoltok???
kélrek segitsetek!
ja streetre illetve zuzásra kellene a teló!
köszönöm!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
3.14csaba, milyen hulye vagyok
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
http://www.sram.com/...ps/tech_mcd.php
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
kicsit lemaradtam:
hogy muxik a motion control a rebakban?
nem teljesen tiszta nekem.
vagyis teljesen nem
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Raadasul ha uj vazat veszel, akkor a kovetkezo teloval sem kell majd sz***, ezert hosszu tavon erdemes 1 1/8 -as vazba beruhazni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem a megvett, vagy megveendõ arankát szeretné belepasszintani a meglevõ 1" vázba. mivel biztosan nme csavaros a váll, ezért ellenjavallott ilyen mûveletet csinálni. természetesen meglehet. nem olyan egyszerû, hogy kiütöm, meg vissza, mert akkor bárki megcsinálná, de a hajduban talán segítenek. kell egy minõségi 1" nyak, meg egy kis gyûrû, ami a különbség (ilyet tutira esztergáltatni kell, mert venni biztos nem lehet) és úgy kell összerakni megint. egyszerûbb, biztonságosabb, és megkockáztatom, hogy olcsóbb is egy új vázat venni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hungária: passz

Barkács: kicsit homályos mit is szeretnél...Akármilyen villát átalakítani RSTmódra, vagy RST-t venni? Utóbbi esetben nem nagyon kell verdesni semmit mert az RST-k válla tudtommal csavaros.

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Az RST-nek csavaros a válla, tehát a nyakat nem beleütöd, hanem csavarral rögzíted. Ha beleütöd a nyakat az sok minden lesz csak nem jó ellenben baleset és/vagy életveszélyes. Ha visszakeresel a szakik mondtak erre lehetõségeket, bár általános vélemény, hogy inkább vázcsere.

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Sziasztok!

Kéne egy teló a gépembe, de nehezen tudom eldönteni, hogy mi is lenne számomra a legmegfelelõbb. Most találtam Arankát nagyon olcsón. Valakinek van ilyen???? Érdekelne, hogy milyen a mozgása, meg hogy tényleg ereszti-e a levegõt, esetleg a becsúszóval voltak-e problémái (valahol olvastam, hogy a vállból kitört a becsúszó...)?? Azt is olvastam róla, hogy szervíz igényes. De mennyire?? esetleg valaki tudna konkrét árakat mondani, például szimeringrõl, egyebekrõl (nem tudom, hogy szerviz közben miket szoktak cserélgetni..., eddig többnyiremerev villát használtam...)
a másik: barkácsszellem elvtársakhoz:

próbált már valaki átalakítani 1 1/8"-os villát 1"-ra??
szerintem, én meg fogok próbálni hasonló mûveletet, mert 1" villát nem igazán találtam semmi normálisat. valakinek van valami ötlete a kivitelezésre??
az RST-kben gyárilag nincs nyak, kiválsztod hogy milyen kell, és azt otthon, vagy a boltban beleütöd. szerintem, ha kiszedném a nyakat, és esztergáltatnák bele egy 1"-ost, és beleütném???? Segítsetek!!!!

Elõre is köszi

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
5 wt- s kell bele

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Bocs a láma a kérdésért de sehol nem talaltam milyen viszkozitású olajat kell tennem a teleszkópomba! Egy 2002-es Manitou Black Elite-rõl lenne szó.
Elõre is köszi!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez nekem szólt?! Ne izgulj, nem leszek... :) De kössz az aggódást!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nehoyg te legyel az elso!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mert te egy érzõ lélek vagy... Nem csoda, hogy annyian aggódtak érted a trabis sztori miatt... :):):)

(off)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
off

én még senkit nem bannoltam. az egy dolog, hogy fenyegetõzök vele, de még senkit. nem úgy, mint pölö az öcsém, aki már igen. szóval.....

on

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Tamáska:Bannold máriót, lépj a testvéred nyomdokaiba;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nekem az elsõ 38ér volt alufelnivel, fém fékkarral Vfékkel (lemezfék? :D)
active "csoda" from the metro.
de a hegyre feltekerek túrázok, nézelõdõk, virágot szedek, szép lassan leereszkedek c. sportnak - hobbinak megis felelhet.

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég

sztem meg 40ezer alatt a kerékpár csak közlekedésre jó. .

A lemezfékes, müanyag fékkaros, acél felnis bringa közlekedésre és sportra sem alkalmas:chin: