Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. január 10. - 12:35

A rugonak megvaltozik a tekercselese X mm utan, ezert tudsz csak annyit tekerni rajta, amennyit a villara irtak, kulonben be lehetne ultetni teljesen.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 10. - 12:16

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 10. - 09:19

az nekem is szép lassan elszáll, mint ahogy mindekninek. (aki használta)
már csak 6 centinél keményedik meg a villa..
de ugyis szét fogom szedni nemsoká(mihelyt nagyon mocsok idö lesz - de ne legyen mert addig jó)
Írta 2005. január 10. - 09:15

Ja azt kihagytam hogy letörést ugráltak és lejtõztek a villával, szóval nem úgy és nem amire.
Írta 2005. január 10. - 00:41

Írta 2005. január 10. - 00:21

valaki boxxer rideot akart itt venni.2 het mulva megmondom milyen.
Írta 2005. január 09. - 23:30

Írta 2005. január 09. - 23:26

a junior és a boxxer is 32-es becsúszókkal jön, és a '05 junior nem qr20-as amugy, mert keverjük már a szezont a f*szommal....
albert: 151-es boxxer.
hulp01: boxxer ride.
dig: ha láttál volna már u-turnt szétszedve, akkor nme mondasz ilyen baromságot, hogy tönkremegy. mivel annak az esélye a nullával egyenlõ. csak szándéskosan lehet benne kárt okozni.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 09. - 20:09

Nem te ingereltél fel,hanem ez az egész ami itt folyik a tech-ben...
Írta 2005. január 09. - 20:09

Pl láb átmérõ..
De mindegy azt hiszem ha majd lehet egyszerre megint sokat törölni fognak is;)
Írta 2005. január 09. - 20:08

Írta 2005. január 09. - 20:00

Szerintem JuniorT.Sokkal szebben mozog, jobban is néz ki.Amúgy meg a Boxxer Race szerintem vékonyka, olyan kolbász lábai vannak a JuniorThez képest. A Qr20tól meg szerintem nem kell félni, nem olyan rossz megoldás mint amennyien fikázzák.
Szerintem a moderálással az a baj,hogy olyanok is írhatnak véleményt,akik nem is próbáltak egy villán kívül mást,és ez a hozzászólás meg is marad...tehát valaki aki felnéz a fórumra,és olvassa,az azt hiheti,hogy a tanácsot komoly megbízható ember adta neki...aki már sokat ment az adott cuccal,legyen az bármi!
Itt legtöbbször olyasmiket olvasok,hogy xy-nak van valamilyen telója,de más villákat csak a fogas elõtt,vagy a parkolóban próbált ki....
Ez meg urambocsá nem vélemény!!
A azt hiszem,gondolom,és egyéb hasonló határozatlan kifejezések jelzik,a fingom sincsen róla,de beledumálok tipikus esetét....
Most amit itt idéztem,az lehet,hogy nem jó példa,bár Simmons hozzászólásait visszaolvasva az jön le nekem,hogy neki van egy DJ-je,meg a tesójának egy Jr.T. tehát jelen esetben a Boxxer Race-hez nem sok köze van,hiszen nem volt neki....a JrT a tesójáé,ebbõl gondolom,hogy nem tett bele már több száz km-t...
De ez csak egy kiragadott példa az ezer ehhez hasonló baromság közül.
Jó lenne,ha azok mondanák el a véleményüket (ami lehet ugyan hogy elfogult,de legalább közelít az igazsághoz),akik tényleg mentek az adott darabbal, és már értékelhetõ véleményük van róla...
Tudom ezzel csak a levegõbe beszélek,de lassan elmegy a kedvem az egész fórumozástól (fõleg) a tech-ben,mert tele van ilyen ostobaságokkal...
Régen nem ez volt a helyzet:(
Vannak itt egy páran..nem túl sokan,akik tényleg ott vannak a témában pl:Vole Ha õ azt mondja egy általa használt cuccra,hogy jó(nem túl bõbeszédû a drága) akkor az valószínûleg úgy is van,hiszen versenyzik vele,és szétszedte,tuningolta,összerakta (mûködõképesre),tehát megpróbálta a legjobbat kihozni belõle!
Sajna ilyen példa elég kevés van.
De én személy szerint, a nem megalapozottnak tûnõ hozzászólásokat eltüntetném a süllyesztõbe....
Üdv:Thy (az örök elégedetlen)
Írta 2005. január 09. - 19:59

kingpin?
amugy a sorrend: 151, jrt, pazzaz/tatanka már mind1
Ez a fordított sorrend... Az én nézeteim szerint...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 09. - 19:58

Írta 2005. január 09. - 19:57

Talán: pazzaz, tatanka, junior, boxxer... De függ, hogy mire kell! (és a boxxer ideges...valami sorrendet föl lehet állítani ezek közt:
151es boxxer,pazzazusd,tatanka,01es junior

Sztem egészsételen lenne egy drop offot 150-en használni... De te tudod!vag ha szimplavállas akkor a drop offot meddig lehet rugóútnövelni?
150köré még egészségesen meg?mennyire hoszúak a becsúszók benne!??

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 09. - 19:40

151es boxxer,pazzazusd,tatanka,01es junior
vag ha szimplavállas akkor a drop offot meddig lehet rugóútnövelni?
150köré még egészségesen meg?mennyire hoszúak a becsúszók benne!??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 09. - 19:37

Írta 2005. január 09. - 19:21

akkor beszéld rá és majd megtudod jólaz a fránya QR már persze ha a régi junior a téma ha az új nem szóltam.
Egyébként akkor is a ride mert szeretném tudni hogy az állító szétmegy e lejtõzés közben:D

mondjuk nem is egy ketegória a rideal szvsz.
Írta 2005. január 09. - 19:15

Egyébként akkor is a ride mert szeretném tudni hogy az állító szétmegy e lejtõzés közben:D
Írta 2005. január 09. - 19:15

I`m as fast as nobody!