edit: ja és erre fölhívnám a figyelmed: http://bikemag.hu/ap...php?siteid=9025
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Posted 2005. January 10. - 23:28
edit: ja és erre fölhívnám a figyelmed: http://bikemag.hu/ap...php?siteid=9025
Posted 2005. January 10. - 23:12
100-as black sport. szerintem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 10. - 22:48
neked meg hatalmas mázlid volt, hogy jót fogtál ki ennyiért, valószinüleg sürgõsen kellett neki a pénz, ezért vitte le az árat.
olcsó marzókat én sem erölteném.
inkább használt psylo, vagy black. ezek mozognak is. (és igényesek, és javíthatóak, és van bennük minden, ami egy villába kell.)
Posted 2005. January 10. - 22:44
ez szép álom..
elite anno ujba volt 120, majd 90.
sport, comp meg 50-60.
ha az elite 35ért van az már valszeg nem jobb mint egy mozó..
tehát ha ilyen gyanúsan olcsó, ott valami alapvetõ hiányosság, hiba van, tehát nagyon odafigyelni!
(kb egy árban van a psylo-val a black. tehát 45-60 között. ez kor és állapotfüggõ ár. (gyorszárasok)
10 centis 02es elitet vettem 35ért... hibátlan állapot.
az mz comp egy nagy rakás szar. a szimeringnek csúfolt mûanyag nem áll nagyon ellen a sárnak, a zsír ömlik belõle, mozogni nem mozog szépen, csillapítás nincs. több ilyen is volt a környezetemben, ezekre alapozom a véleményem. messze nem egy kategória a blackel vagy psyloval.
amugy black comp már tényleg kell legyen 35ért, régebbi. azon nem lehet annyit állytani, de talán nem is baj. ha nincs akkor alku. én is 40nél indultam... a 8 centis az levegõs, az drágább
Posted 2005. January 10. - 22:43
amugy a black-ek nincsenek is 80mm-es uttal szerelve, mind 100m v annal tobb, ahogy a velotrade-en nezegetem öket.
van, ez opcionális
80/100
100
100/120
még ha nem is írják oda, akkor is elég sok villa állítható.
sõt meglepõdtem, mikor még az a black is állítható volt, amire rá volt vésve h csak 100.
nah mind1:-)
régi (szürke) judy-t szabad venni, ujat nem(ha már black-ot, és psylo-t is nézegetsz mellé.
uj judy-k nagyon fura szülemények.
lévén judy jo villa volt, mára alap lett.
Posted 2005. January 10. - 22:40
ja igen;szép.
vagy ha vastagabb vagy,akkor Psylo
ha könnyû villát keresel,akkor a Marzok eleve ki vannak zárva:)
Posted 2005. January 10. - 22:35
Az rs judy-k jobbak lennének mint a pilot-ok?
amugy a black-ek nincsenek is 80mm-es uttal szerelve, mind 100m v annal tobb, ahogy a velotrade-en nezegetem öket.
Posted 2005. January 10. - 22:30
Black elite ahsználtan 35 (szerencsével?)
avgy comp/sport lehet ilyesmi árban új ban is
ez szép álom..
elite anno ujba volt 120, majd 90.
sport, comp meg 50-60.
ha az elite 35ért van az már valszeg nem jobb mint egy mozó..
tehát ha ilyen gyanúsan olcsó, ott valami alapvetõ hiányosság, hiba van, tehát nagyon odafigyelni!
(kb egy árban van a psylo-val a black. tehát 45-60 között. ez kor és állapotfüggõ ár. (gyorszárasok)
Posted 2005. January 10. - 22:22
Posted 2005. January 10. - 22:19
Szoval Ti egyelõre a manitou black mellett vagytok, es h streetre elegendo egy 80mm-es. (reszben en is hajlottam a kisebb telo miatt mer csak akadalyozna sztem a tul nagy)
Asszem atnezem az aprohirdeteseket megeccer
További válaszokat elõre is köszönöm
Posted 2005. January 10. - 22:14
black könnyû erõs, eleget mozog. birja a durvább dolgokat is. nem kell aggódni érte
Posted 2005. January 10. - 22:13
Black elite ahsználtan 35 (szerencsével?)
avgy comp/sport lehet ilyesmi árban új ban is
Posted 2005. January 10. - 22:10
Málna: hát ugy kb 75kg. Black-et is nezegettem igen, bár azt nem találtam így 30-35korul, lehet rossz helyen neztem.
Posted 2005. January 10. - 22:05
sziasztok!
s igy lecsereltem par cuccot, legfokepp a vazat ...
... Kisebbfajta street elképzeléseim vannak, némi manual es bunny kiséretében, amire használni szeretném a telot.
...
Kérdésem elõször is hogy elegendõ-e egy 80mm-es telo, vagy jobb a hosszabb rugout es h jobban kiemeli a gép elejét a nagyobb villa? vagy ez
milyen vázat vettél?
mert leginkább a váztól, függ, hogy milyen nagy villával áll jól.
a 80mm alapban elegendõ street-r
Psylo-ról meg épp a teló topicban van szó.
Posted 2005. January 10. - 22:04
egy régebbi judy sl el jobban járnál szvsz. vagy black az is jó, 30- 35 körül van. sõt talán ez a legjobb vétel ennyiért
Posted 2005. January 10. - 22:00
segitseg miatt fordulok hozzatok (most en vagyok az ugyeletes milyen telot vegyek ha nincs sok penzem de nem akarok szart venni ujonc hozzaszolo)
egy caprine dual vazam van es eddig trialoztam de sajnos ido hianyaban nem tudtam eleget gyakorolni igy lecsereltem par cuccot, legfokepp a vazat h legyen egy olyan gepem amivel akar hosszabb tavra is tok tekerni.
Kisebbfajta street elképzeléseim vannak, némi manual es bunny kiséretében, amire használni szeretném a telot.
Figyelembe véve h nem szeretnem leharapni a stucnim ha vmi ratyisag kettetorik alattam, és figyelembe veve, hogy nem akarok sem versenyezni sem semmi komolyabb igénybevételre használni, mint h néha elmennyek tekerni haverokkal a környékre, szeretnék telot venni.
Kérdésem elõször is hogy elegendõ-e egy 80mm-es telo, vagy jobb a hosszabb rugout es h jobban kiemeli a gép elejét a nagyobb villa? vagy ez mind szubjektiv es megszokas kerdese?
manitou, marzo es rock shox-ok között szeretnék választani.
Szerintetek az rs pilot sl es hasonlo szintu telok csak rafizetések ilyen téren, mer ha meggyilkolom ugyis jobbat veszek es akkor meg rosszabbul jovok ki mintha most vennek egy jobbat (mar ha ez ertheto volt)?
ellenben penzem sem sok van tehat nekem az lenne a legjobb ha 35bol kb kijonnek.
Sokat emlegettetek itt a psylot, amit monnyuk hasznaltan bar dragabban de megtudnek szerezni relativ jo aron.
Ti személyszerint mit javasolnátok?
Köszi ha végig olvastál, és köszi ha válaszolsz.
hja es utoiratban azert a sulyt sem tartom egy teljesen elhanyagolhato tenyezonek.
Marty
Posted 2005. January 10. - 21:37
Posted 2005. January 10. - 21:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 10. - 12:38
Posted 2005. January 10. - 12:37
RAUH-Welt
B E G R I F F

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top