Szerintem rst-be is vannak jó telók. De ez az én nézetem lehet , hogy nem igaz. De én láttam egy két jót.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. január 13. - 21:03

Írta 2005. január 13. - 21:03

mozot nem de zoomot igen? lol...
szertem streetre merevilla, aztán ha van pénzed oldsuli marzo lebutítva 6 centire.
egyébként meg tökmind1, egyik villa se jó igazán semmire ( a six túrázásra igen, de azzal sokra nem mész). ezért ne cseréld le az alap minõségi villád egy használhatatlan igénytelen szarra.
szertem streetre merevilla, aztán ha van pénzed oldsuli marzo lebutítva 6 centire.
egyébként meg tökmind1, egyik villa se jó igazán semmire ( a six túrázásra igen, de azzal sokra nem mész). ezért ne cseréld le az alap minõségi villád egy használhatatlan igénytelen szarra.
Írta 2005. január 13. - 21:02

pedig jobb mint a zoom usd.
meg szebb
meg könyebb.
és mikor kiemeled vagy lemész egy járdaszegélyrõl nem CSATTAN.
mert a zoomban nincs semmiféle csillapítás. egy acélrugó és enniy.
ja meg zoom-hoz vehetsz >13e-ért átütõs agyat is.
meg szebb
meg könyebb.
és mikor kiemeled vagy lemész egy járdaszegélyrõl nem CSATTAN.
mert a zoomban nincs semmiféle csillapítás. egy acélrugó és enniy.
ja meg zoom-hoz vehetsz >13e-ért átütõs agyat is.
Írta 2005. január 13. - 21:00

nem nagyon akarok mozot
edit: na akkor úgy kérdezem: melyik a jobb? nekem most sixem van, de akarok vmit ami jobban bírja
edit: na akkor úgy kérdezem: melyik a jobb? nekem most sixem van, de akarok vmit ami jobban bírja
Írta 2005. január 13. - 20:58

Inkább szerezz egy Mozo RM500-at vagy egy SW-t. Legalábbis ebben az árfekvésben, õk bírják. (SW-t biztos csak használtat fogsz találni)
Írta 2005. január 13. - 20:56

Írta 2005. január 13. - 00:12

majd ha már használod egy ideje, és valaki kérdez róla valamit, amire tudsz válaszolni... na akkor írj inkább.
szerintem. (de én ma ilyen vagyok)
szerintem. (de én ma ilyen vagyok)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 12. - 23:02

Jó ebikon már megérdeklõdtem pont 2 perce h mikor lesz ... ugye milyen önálló vagyok
majd ha meglessz akkor írok legközelebb
ígérem

Írta 2005. január 12. - 22:57

Írta 2005. január 12. - 22:56

szerintem meg ha valaki 45 kiló vasággyal, és egyáltalán nem vérprofi, akkor felesleges venni dj3-mat, ami 5 kiló sé sima tengelyes. venni kell pike-ot, ami mérföldekkel jobb. (ráadásba csak 110-es dj-t fog találni, és ha megveszi, jön a simmons féle kérdésekkel, hogy mit csináljak, hogy jobban mozogjon. mert már most a nyakamat tenném rá, hogy nem mer felmenni egy olyan ugratóra sem, ahová a dj-t tervezték...)
tehát vegyél jól pike-ot. igaz, nincs rajta v-fék szem, de a dj-n sincs.
az apróban van is egy. az ebike-on meg nincs, mert piros a kosár.
tehát vegyél jól pike-ot. igaz, nincs rajta v-fék szem, de a dj-n sincs.
az apróban van is egy. az ebike-on meg nincs, mert piros a kosár.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 12. - 22:55

A frászt nem vagyok elkötelezve!!Dj 3at már megpróbáltam de semmi. ÉS KI AZ A GYAPI
mindenki ezt mondja de nem tudom.... bocsánat
Jah tudom h van apróban is de az 10el drágább ebikenál :)abból meg pont kijön az agy... Novatec szintén ebike akkor majd Pikért is teszek egy körmenetet

Jah tudom h van apróban is de az 10el drágább ebikenál :)abból meg pont kijön az agy... Novatec szintén ebike akkor majd Pikért is teszek egy körmenetet

Írta 2005. január 12. - 22:50

apró, ebike, TELEFON
én alapvetõen lusta vagyok.
kell vmi, elõször neten végigkérdem összes havert van e neki, utána felemelem a telefont, ami ráadásul vezetéknélküli, leülök a montior elé, és ha egyszer ugyis adsl-em van, behozom csomó bolt honlapját(21. század, ilyen is van ám!!!!! akármilyen hihetetlen) és egyenként felhívom õket.
ez hasznos dolog.
1: ha nincs nem megyek potyára.
2: ha sehol nincs, valahol ugyis találok
3: ha találok tudok róla infót kérni, és a legolcsóbb/legközelebbi (arányosan legjobb) helyen félretetetni, és odamenni érte.
ennyi a történet.
gyapinál volt.
telefonáld körbe ezt a k.va várost, és ha SEHOL nincs akkor vegyél piket. mert látom nagyon dj-t akarsz.
BELL jó arc volt. nem hiába élt.
én alapvetõen lusta vagyok.
kell vmi, elõször neten végigkérdem összes havert van e neki, utána felemelem a telefont, ami ráadásul vezetéknélküli, leülök a montior elé, és ha egyszer ugyis adsl-em van, behozom csomó bolt honlapját(21. század, ilyen is van ám!!!!! akármilyen hihetetlen) és egyenként felhívom õket.
ez hasznos dolog.
1: ha nincs nem megyek potyára.
2: ha sehol nincs, valahol ugyis találok
3: ha találok tudok róla infót kérni, és a legolcsóbb/legközelebbi (arányosan legjobb) helyen félretetetni, és odamenni érte.
ennyi a történet.
gyapinál volt.
telefonáld körbe ezt a k.va várost, és ha SEHOL nincs akkor vegyél piket. mert látom nagyon dj-t akarsz.
BELL jó arc volt. nem hiába élt.
Írta 2005. január 12. - 22:45

Az aproban is hirdetnek ha jol emlekszem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 12. - 22:44

Írta 2005. január 12. - 22:42

Igen igen sztem is pike lesz. Hol láttál te Dj3at... tökönbököm magam. LoL.
ebikról érdemes megrendelni mert szégyenlem bevallani de boltban nem érdeklõdtem még Pike után... ebikon 80.000 és nekem nagyon bejön. Boltban ugyanennyi vagy drágább... mert elég hamar szeretnék 1 et a magamévá tenni
ebikról érdemes megrendelni mert szégyenlem bevallani de boltban nem érdeklõdtem még Pike után... ebikon 80.000 és nekem nagyon bejön. Boltban ugyanennyi vagy drágább... mert elég hamar szeretnék 1 et a magamévá tenni

Írta 2005. január 12. - 22:37

a pike jó. thommey használja.
biztos nincs annyira túltervezve, mint a dj-k, de te biztos nem is fogod tönkretenni....
32-es alu becsúszók, acél nyak, 95-140 mm via U-turn, állítható csillapítás, bolt-on tengely, mi kell még? ráadásul ennyiért....
biztos nincs annyira túltervezve, mint a dj-k, de te biztos nem is fogod tönkretenni....
32-es alu becsúszók, acél nyak, 95-140 mm via U-turn, állítható csillapítás, bolt-on tengely, mi kell még? ráadásul ennyiért....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 12. - 22:35

de ha meg volt a pénz AKKOR amikor kérdezted, akkor még villa is volt. 1 hete is láttam még boltban ilyet... na mind1.
pike jo
ha tetszik, vedd meg. eddig még nem volt vele igazán rossz tapasztalat.
szabad választás.
pike jo
ha tetszik, vedd meg. eddig még nem volt vele igazán rossz tapasztalat.
szabad választás.
Írta 2005. január 12. - 22:33

Érted a pénz az megvan bõven... de végigjártam kb 12 boltot és már sehol nincs DJ3 sajna. A Pike SL-t én is néztem de errõl már lehet vmit tudni??jó a gyári infókon kívül .esetleg vmi tapasztalat...
ha lett volna vhol DJ3 már az ficegne a PolarX ben
ha lett volna vhol DJ3 már az ficegne a PolarX ben

Írta 2005. január 12. - 22:25

Pont az ilyenek miatt nem kell fel evre elore kerdezgetni hulyesegeket...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 12. - 22:23