Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
OK.

ROB, mi az hogy "nem lóg" ?

Ez az, amin fordított a fékhíd? Az nem x@r?

Thx.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha nem lóg, és nem köpi az olajat, akkor oké. megéri.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
egyik szárban a rugózás, másikban a csillapítás, sok villa esetében van így, sõt a marzón kivûl a legtöbb ilyen asszem, bár azért ez erõs általánosítás...

meg kell nézni, ha nincs szétcs3szv3 akkor szerintem megéri.
jó lenne, ha úgy tudnád megnézni, hogy még be van építve, és tudsz vele menni, ugyanis kézben egy telóról nem sok minden derül ki...

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Üdv!

NA errõl mi a véleményetek?

http://www.bikemag.h...hp?siteid=11866

Nekem V-fékes használatra kéne. A telón van hely, de venni kell bele V fék tüskét. De lehet h elõbb utóbb átállok tárcsára.

Jó teló? +éri?
És mi az h egyik szárban rugó másikban olaj? jó ez így? vagy jobb a hagyományos?
THX!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Segítek, kattints rá:D egyébként "az alkatrészeket a torsen@axelero címen lehet megrendelni"
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
az apróban láttam egy ilyet..
Van állásom...:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt ki, hol mennyiért, stb?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kérdezte valaki régebben a villavállat

http://kovary.racing...resz=villa_vall
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
vagy rövidebb fejcsövû váz...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagy merevvilla.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Ha kicsi lesz +heggesztetem a nyakat. Igazából nem nagyon sajnálom , mer egy f0S kis suntour.csak ideiglenes +oldás lenne, mer má nem lesz pénzem telóra is...

Kösz mindenkinek a hozzászólásokat...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kala: az ilyen vállak villasúlyban vannak.
tehát egyenlõnagyobb 1kg.
toldás jó, 2ezret megér egy próba, max eladod és veszel helyette.
(könnyû a te pénzeddel így gazdálkodnunk:-))

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

esetleg;
az apróban vki nagyon büszke az új telóvállra,ami az elkövetõ szerint Börsön készült.Ha nem grammániás cécés vagy,akkor le7,a legbiztonságosabb ez a megoldás lenne,azaz csavaros váll csináltatása és abba bele 1 már megfelelõ hosszúságû nyak.Mondjuk árban is a legtöbb,de ha egy olyan telóról van szó,amit nagyon nem akarsz lecserélni,akkor...

eccerüb megtoldani... szvsz. és még nem is lesz orrnehéz csúnyaság.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
esetleg;
az apróban vki nagyon büszke az új telóvállra,ami az elkövetõ szerint Börsön készült.Ha nem grammániás cécés vagy,akkor le7,a legbiztonságosabb ez a megoldás lenne,azaz csavaros váll csináltatása és abba bele 1 már megfelelõ hosszúságû nyak.Mondjuk árban is a legtöbb,de ha egy olyan telóról van szó,amit nagyon nem akarsz lecserélni,akkor...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
acél nyakat minden további félelem és probléma nélkül lehet hoszabbíttatni. (béléscsõvel) alu nyaknál problémásabb, de béléscsõvel az is megoldható, és tartós lehet. nme kell parázni. lényeg, hogy hozzáértõ ember csinálja. ha nem ismersz ilyet, bízd szakszervizre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Szerintem, ha lehet, akkor inkább szerezz egy új nyakat! Ilyenen nem érdemes spórolni, mert mint tudjuk: "Az alacsony ár miatti öröm rövidebb ideig tart, mint a rossz minõség miatt érzett bosszúság"!
Vagy valahogy így.....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Szvsz. heggeszteni biztos nem heggesztetném a nyakat. Elméletileg van lehetõség arra, hogy a nyakat meghosszabbítsák (melegítés, hûtés, ragasztó, stb.) közdarabbal, vagy kicseréljék az egész nyakat de mindkettõ riskant.

Inkább akkor kezdj el szenvedni ha biztosan nem jó az új vázba, akkor még mindíg vehetsz alacsonyabb fejcsapit + stucnit. Mondjuk én inkább bõvebben hagytam rá a nyakra mikor vágtam és alátéteztem.

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

van 1 kis problémám...

veszek egy új vázat, de lehet hogy rövidebbre van vágva a telóm, mint amekkora, az új váz fejcsöve lesz..
A boltban azt mondta a srác, hogy +tudja heggesztetni 2000ér.(megtoldani)

-szerintetek megtudják azt heggeszteni, úgy hogy +bízható legyen,
vagy ez csak tákolás?

-Megér ez 2000-et ?!

THX

Egyik ismerõsömnek még a mai napig mûködik(megtoldással),mondjuk az egy judy TT!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
attól függ milyen teló...

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
van 1 kis problémám...

veszek egy új vázat, de lehet hogy rövidebbre van vágva a telóm, mint amekkora, az új váz fejcsöve lesz..
A boltban azt mondta a srác, hogy +tudja heggesztetni 2000ér.(megtoldani)

-szerintetek megtudják azt heggeszteni, úgy hogy +bízható legyen,
vagy ez csak tákolás?

-Megér ez 2000-et ?!

THX