Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Albert: nem értelek komolyan... A Pike Air valóban elég könnyû, de egy sima rugós SL, acél nyakkal, meg nem üreges vállal kb 2200-2300gramm körül van.
ez kevés? Miért? A Stance FLow meg nehéz? asszem elvesztettem a fonalat.

Az, hogy csavarossá alakítod a 10mm-s agyat, olyan NAGYON sokat azért nem dob a dolgon, fõleg ha tényleg olyan keményen adod elõ.

Z1 FR III mondom. Nincs benne semmi felesleges kütyü, csak rugó, meg olaj. A lába meg kellõen merev. Külön erõsített nyakat árul hozzá a Marzo, nem ugyanazt, mint amit pl a cécés villákhoz. És még magas is. Mit akarsz ennél többet?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jah szerintem is.
nem tudom mi értelme van??
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár jobb ötlet nem fogalmazódott meg bennem, ennek ipari gányolás szaga van... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a teló nyakcsövére gondolsz?
mert oda minek?
egyébként talán valami ipari fémragasztóval kellene beleragasztani egy méretpontos csõdarabot...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
....jóvan befejezem a mien villát vegyk címû mûsorom...

dj nem lesz...

max egy átütõs láb...

másik hogy nyakcsõb plusz béléscsõövet csináltatni nagy meló,illetve nem is a csináltatás hanem a berakást hogy kéne intézni!?

edit

mert pl a drop offank eléggévékonyka a nyakcsöve...
ezért akarok ranki bele valmit(ha azt a villát veszem)
szóval erre kéne valmi metódus hogy hogy lehet beleragasztani,vagy valmi haszonló....
lefagyasztani a csövet és ugy beletolni.illetve a villavállt fölmelegítni?!
épp anyira hogy ne deformálódjon...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a pike könnyû, a stance meg nehéz? ...
akkor vegyél shermant, az pont a kettõ között van. cserébe 2x annyi.
acél becsúszó meg .. mind1, lényegtelen.
azélrt ajánlottam, mert magasabb, mint a pike, de azt veszel amit akarsz.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ez végülis szimpátia kérdése.:)
én mióta psylo-m van azóta rockshox fan vagyok. következõ villám ezért lesz egy pike.
mert ugyanolyan szépen mozog, de merevebb, erõsebb, többet mozog a psylonál, amivel meg egyáltalán nincs is bajom, max annyi hogy az enyém nem tullio-s.
most szvsz a pike best buy...ennyi pénzért...
de ha a marzo szimpibb, vedd azt.;)
(de a dirt jumpert imho semmiképpen!)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szimla vállas és 2,8kiló...
nem tetszik ez igy...
meg ha 100körül veszek villt akor az ne acél becsúszós legyen...

remélem apike nem fog szétmenni...
de nekem enm kell enyi kütyü bele...
csak mûködjön vagy 5évig és jóidõ

marzo akor is szimpatikusabb...
ez van...

drop off oem illetve 03as fél éves dj2 és a pike van versenyben...
mindegyik alcson y ajuniorhoz képest az nem döntõ...
de brija a keméyn használatot gyorsan köveken nagy hayesal...
drop off átmenõcsavarral lenne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Eric: az enyemnek is eltorott a v-fék konzolja. A szervizben egy regi szar telobol kiszedtek egyet es egy kis reszeles utan jo lett bele. Ugyhogy szerintem nem kell feltetlenul ugyanolyan bele.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Márió:
nem értem mi a bajod a pike-kal...
szerintem hazai körülmények között nehéz lenne tönkretenni...normál használat mellett persze.
nwd5-ben is azzal nyomják páran, szerintem nem egy gagyi teló...
de te tudod, ez csak az én véleményem;)
/nekem egy álomvilla/

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
talán vegyél egy static flowt. 150 mm, 532 beépítési magasság, rtwd, 2,8 kg.

jah és vehetnél nekem is egyet, a saját mellé ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen a drop off mz már csak oem...
valszeg egy átütõs drop off 3 lesz kihuzva...

pike meg szerintem nem sokáig tolerálná a durvulást...
könyyû az...

de kövvezettek meg nekm nem jön be...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
no igen, bár ott se tartozik a legolcsóbbak közé... És mire ideér [plusz posta plusz vám] ugyanott vagy. Fakkeros arcokról nem nyitunk vitát, mindenki tudja, hogy milyenek. Állítólag megvan minden fox-hoz való célszerszámuk, remélhetõleg használni is tudják õket. Ez a probléma, hogy a villával együtt "megveszed" õket is, és ez például nekem elég visszató erõ lenne...

btw Menettapasztalatokkal szerintem Fityisz kollega tud szolgálni, neki van valami ilyesmije.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Az MTBR-en olvasni rossz tömítésekrõl, meg hát ugye a Factor hozzáállása sem kifejezetten felhasználóbarát. Nem tudom pl. mennyit hoznak Fox cuccokból, milyen az alkatrészutánpótlás, mennyire szerelnek jól? A vásárlót lenézõ gizda eladóarcokat nem szeretem.
A külcsin nagyon penge (10 pont), mûködés, hmm.. ezt kérdeztem. Feltöltött kép
Árak: hmm.. tõlünk nyugatabbra csak az államokban olcsóbb... legalábbis én így vettem észre.
WaNNaRiDE

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
biztos jók a fox villák, meg nekem speciel nagyon bejönnek design-ra is, de elég elszállt áraik vannak. Leginkább úgy éri meg beszerezni egyet, hogy komplett gépet veszel, amiben benne van. Külön venni szerintem nem éri meg, csak ha valami nagyon elkötelezett vagy, vagy ha megengedheted magadnak. ;)

Amúgy én még rosszat nem hallottam fox-ról. [árszabáson kívül]

RAUH-Welt
B E G R I F F

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Van vkinek Black-hez való v-fék konzolja? Megvételre kéne..

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Fox telókról mit gondolunk? Mikor mit? :)

Konkrétan a szervizigényrõl hallottam nagyon negatív dolgokat. Itteni tapasztalatok? Amit én néztem F80RLT, F80X. Az áruk alapján nem olcsók, de kérdés, hogy jobbak-e annyival (jobbak-e egyátalán), mint amennyivel drágábbak? (Az RS SID-hez képesti plusz merevség jól jönne, a nagyobb tömeg már kevésbbé..)
WaNNaRiDE

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
OK kössz. Nem nekem kell, ezért ne várjatok sokat tõlem. Asse tom miaz az enduro :D CSak azt tottam, hogy a M. black+a minute az az. Mind1

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem tudom egy becsúszószáron mit lehet "újítani". Az nem tipikusan egy javítható dolog. És a 2003as DJ3-nak különben is a válla repedt, de ez is ezerszer el lett már mondva.... :P Meg hogy az nem enduro villa.

ami esetleg: Black, Psylo, ezek olyan 30körül indulnak [régebbi ill karcosabbak] olyan 50-60körül már elég jók vannak, 80-90ért meg már újat is lehet kapni [Pike, Reba, Duke, Z1, új Black stb]

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Enduro teló

Marzocchi dirt jumper III. 2003-as(újított becsúszószárral) 50000ért az jó nem ?

A Dirt Jumper marhara nem Enduro telo, csak szolok. Akkor mar inkabb egy regebbi Psylo, vagy meginkabb Duke.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!