Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
sziasztok

na remélem nem baj hogy ismét felhozom a témát, csak nem volt kedvem átolvasni most 2000 hozzászólást hogy találjak magamnak vmi érdemlegeset... inkább megkérdezném hogy nincs-e itt valaki aki eltudna látni pár hasznos infóval errõl a telóról -> ZOOM szimplavállas USD. Tuningolási lehetõségek, mit bír, és úgy általában mit nyújt ennyi pénzért???

Másodsorban az érdekelne hogy valaki nem tud-e debrecenben ilyen "szakembert" aki ilyesmivel foglalkozik...?
Puszi a hasára aki "hozzámszól" :)

köszi
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
zolle: több ember tesztelte a villákat, [leírásuk alapján] a 65 kilóstól a 95 kilósig. Ez nekem nem olyan hihetetlen, hogy egy RS nem mozog annyit, amennyit hivatalosan megad. Ettõl még szeretjük, de ez bele tartozik a képbe. :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
Köszönöm a segítséget!!!
Szerintem a Black super yooo lesz nekem!
Mindenképpen vfékeste szeretnék, nem motort csinálok :))

sziasztok!

Gk2

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
A Psylomból még mindig nem tudtam kimozgatni az utolsó 1-2 centit, theznek meg sikerült. Lehet hogy a teszt során is olyan ember kezébe kerül, aki virsli megmozgatni végig a telót.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
beg: a németek kábelkötegelõs módszerrel 158 mm-t mértek a 150-re állított all mountain-bõl, és 137-et a 140-es pike-ból max. rugóútnak. ezek sem egyformák.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Köszi, akkor ma megvizsgálom hogyan alakítaná caprine geoját.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
De ugye nem is akartál a malival hozatni ? :scared:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Rob: igen új Z1 FR1 lesz, ha tudok szerezni, Mr. Mali nem hoz ugyanis. Z150 kilõve. Úgyis az FR1 volt eredetileg is, csak tod hogy van: ha elkezdesz kutakodni, találsz mást is. De legalább Marzo ügyben ki vagyok képezve. :)

Aktuális civil

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts

marzo allmountain 1 549,

Akárhogy is mérem erõs jóindulattal is csak 540mm, de inkább 530... :)
Like a rock...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
acélrugós pike 518, levegõs pike 524, márciusi német bike.
(ugyanitt: fox 36 rc 527, marzo allmountain 1 549, nixonok 503 és 508, breakout 557)
adatok mm-ben, teljes rugóút mellett.

zap: ne vennék z150-et. nem az igazi, mondhatnám azt is, hogy törik az a kis bizbasz, de meg lehet sufnizni, csak 150 ezer után ne akarjon az emberfia még sufnit látni a gépen.... csak az új z1 fr1, akkora, mint az all mountain, tehát pont mint a boxxi :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
múltkor gondolkodtunk, hogy vajon jó lesz-e az új RST "csudafegyver" a Rapide Super.
namost lánc katalógba 89900 az ára.
e-bikeon: Pike SL 79900 + Zoogie átütõs agy 9900
vicc :)
ezek után nem érdekel, hogy vajon milyen lehet.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

- Pike 140mm út 525 beép magasság

vázas topic ;)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Csõváz. Pike és Psylo beépítési magasság érdekelne... roksox oldalra nem firkálták ki .(

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nah, igen, én is pont erre gondoltam, mikor láttam a 2005ös telókat. Cserében a 2005 Z1FR 1 kb 300g-mal könnyebb, mint a 2004 Z150... Hihihi, hogy ne legyen azért véletlenül se merevebb.

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
zap: ja hogy a keresõben :) már értem
Jó akkor nem szar, de ha választani kellene nem azt választanám. A marzo burkoltan beismerte, hogy tévedés, mikor 2005-re beszüntette.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
ezt nem ertew
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Endroo: Ok, télleg. Bocs. Mindenesetre tetszett az elsõ kb. 20 erdmény, ami az volt, hogy Endroo írta: szar, sh!t, még szarabb... :D

Dig: az lehet, de még mindig jobb ötlet, mint a motor ;)

Így?

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Majd segítek,a boxxerhez képest olyan mint egy gyz-s villa.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A többi átütõs rendszerhez képest nem jó, a gyorszárhoz képest állati jó. (vajon mikor böki be rob, hogy keresõ?)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na jó, de mennyire nem jó?

Aktuális civil