Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Az enduro kifejezés alatt te mit értesz??? Valakitõl azt hallottam hogy elég kemény a teló.. ez zavart...de most már erõsen dõl a mérleg a marzo felé..köszi szépen..
Ja igen a többiek lefujjozták a Manitou Stance flow-ot..-igazuk van?Nekem egy freeride telóra lenne szükségem , és átütõs legyen, más kritérium nincs..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pike kemény ednuró
a fr 3 at meg én nyugodtambban vinném freeridolni...

de hamarosan lesz egy fr1es juzer...

majd õ mesél...

pikeot lehet már kapi!?
valahol!?!?

stance acél becsúszós!!!!
~100 ne legyen már acél becsószója...
fölösleges olcsósítás...
azt vagy fr3 vagy pike volt nekem is sokáig a választás...
tegyél egymás melé egy shermant egy stancet...
akor látni fogod hogy mire értem azt hogy "hogy hozzunk ki 100e böl egy shermant...

marzó szerintem megbízhatóbb!!

nekem volt 01es juniorom,szerkezetileg tökéletesen mûködött...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, van közületek valakinek RS Pike sl telója??? vlaki tud róla többet mondani???Melyiket érdemesebb megvenni a Pike-ot vagy Marzo Z1 freeride3-at? -e kettõ közül nem tudok választani, valaki támogasson meg további információval...!Légyszí..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

ha már belinkeltem a gyártó oldalát ... :gwizd: de 2003-tól
rob: biztos, hogy van qr20-as belõle?

van!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ha már belinkeltem a gyártó oldalát ... :gwizd: de 2003-tól
rob: biztos, hogy van qr20-as belõle?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
köszi szépen!Bár nekem egy srác azt mondta,hogy 32-es becsúszói vannak!Az már 2002-es?Vagy mikortól 32-esek a becsúszók?Szerintetek megéri elcserélni 2003-as dirt3-asomat egy ilyenre(átütõsre)?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
30-as alu becsúszók, cserélhetõ mart fékhid, jóesetben qr20, roszabb esetben sima tengely, 150 mm rugóút, megközelítõen 2.8 kg ssv csillapítás

edit: endroo gyorsabb volt egy fél pillanattal :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Ehun e

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Tudna valaki 2001-es junior t-rõl infót adni?Elõre is köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vole: belül is tele van gumitömítéssel :)

a tárcsafékes topicban van kép, hogy mirõl regélek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ggx: iljics olyan szerény és már van kép tán az üzenõfalon vagy a jános hegyen

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
04-es judy xc rugós ha minden igaz, szóval puhább rugót lehet bele szerezni, illetve az elõfeszítéssel is lehet állítani a rugó keménységét

az hogy hirtelen bekeményedett, esetleg lehet attól is, hogy a csillapítószelep eltömõdött, és nehezen megy át rajta az olaj...
bár ez csak egy kósza tipp

iljics: nem mutatnál egy képet a dorado-s bringádról?

bonobo2

bonobo2

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok,

Most elõször írok ebbe fórumba.
Elõzmények: Soha életemben nem volt még teleszkópom. Magányos farkasként és amatõrként bringázgatok, ígyhát nincsenek olyan profi bringás ismerõseim, mint Ti. A bringát leginkább közlekedési eszközként használom bkv és autó helyett, mint egy igazi kis kínai.
Jelen: 6 napja egy Judy XC (2004-es aszem, 10 centis, de teljesen újonnan vásároltam) boldog/paranoiás tulaja vagyok. A 6. napon az törtnént, hogy a teló szerintem valahogy igencsak felkeményedett. Elég rázós "jó" magyar utakon járok, de szinte olyan, mintha még mindig a merev villámmal gurulnék. Létezhet ez? És ha igen, akkor mitõl? Bármi hasznos infónak naon örülnék, hogy ne nézzenek teljesen hülyének a boltban, ha esetleg vissza kéne vinnem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nya, mostmár van másom is az ideológiám mellé, hogy miért vettem Dorado-t Boxxer WC helyett: mert kibírja ha fékezés nélkül fának megyek ! :D

:cool2: és tanú is van rá:D
Bezzeg edem meg a magnézium;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nya, mostmár van másom is az ideológiám mellé, hogy miért vettem Dorado-t Boxxer WC helyett: mert kibírja ha fékezés nélkül fának megyek ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
csak nagyon dúrván használva kotyogósodik ki
iletve a 2001-es az lehet, mert ott kisebbek voltak a csúszóperselyek.
ha jól tudom...
Autist Team:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Rob, melyik tomites? Mert ott csak a legalso csavar feje alatt szokott lenni ( csavar feje es a lab kozott )
A villan belul nincs nagyon gumi.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
elõbbi lapon van leírva...

de igazak rá,de attól még egy nagyon jóó villla....

vedd meg ha nehezebb/keményebb vagy...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jó, Duke kilõve.
Psylo? Errõl 2 dolgot hallottam:
1. mintaszerûen mozog
2. könnyen kikotyogósodik
Ez igaz?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

hát nem tom én mégcsak most vettem 3 hete de nincs 4kiló sem és csillapít is rendesen.
jah és jól mozog.

nem értem, ha megvan, minek kérdezed, hogy szerintünk milyen?

villa probléma: én megvenném magamnaka duke-ot, de én csak 65 kiló vagyok. neked lehet érdemesebb a reba. annak 32-es becsúszói vannak a duke 30-asával szemben. floodgate-t állítani szerintem is egyszer kell, de a poploc az jó :)

edit: vole, vagy elcsé, vagy valaki, akinek boxxere van [lehetõleg team/wc]
a befelé csillapítást állító lábban (kerékpáron ülve bal) alul a csillapítást szétszedve vettem észre, hogy egy tömítés elszállt. lehet olyat venni, vagy szerezni valahonnan? képet csinálok - egy pillanat.