jhaaaa

1000 bocs srácok...nem tudtam...
on
...jobban irányítható, kezelhetõbb, könnyebben manõverezhetõ
nekem ez a lényeg(meg az, hogy így sokkal! kevesebbet kap a villa --> le van ültetve picire)
például akár eladom én is ha 1 jó árat mondasz..feltünõen gyanusan olcsó is amúgy. újonnan 80 volt nagyjából, ebbõl elég csunya dolgok után lehet 25. szerintem.
inkább ténylegesen egy psylo-t keress, vagy esetleg egy 2003-as dj3-at!
talán tudok is egyet, jó állapotban vagyon.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
rockshox.com? amugy természetesen (miért ne) a rs is annyi oem változatot csinál, amennyit nme szégyenl, szóval amit leírtál, az csak nagy általánosságban igaz. de közelítesz
a tavalyi és az idei RS Duke telók különbségeit kutattam.
szeretném, ha valaki megerõsítene (vagy megcáfolna) a következõkben:
a '04-es XC és SL (a U-turn változatok!)
csupán a csillapításban térnek el,
elõbbi HC2, utóbbi Pure, más különbség nincs.
A '05-ös pedig már Motion Control,
(bár az ebike ennél is HC2-t említ),
valamint a korábbiaktól eltekintve ez utóbbi Cro-Mo nyakat kapott, és nincs belõle U-turn-ös, csupán egy 100 mm-es (vagy 80-as?, vagy belülrõl állítható?) verzió.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Aktuális civil
collban? az szép
1 col 2.54 cm.
tehát inkább tized colban, csak hogy értelmesek legyenek.
hiába is, okos nép az amerikai!
amúgy mérés, majd méretre reszelés ha pont nincsen akkora amekkora kell.
Kérdésem elõtt mind a kettõt próbáltam, A mérés azért nem sikerült mert nem fért oda a tolómérõ, raktam bele szilikonkaucsukot amit kiszedve lemértem, de ez sem volt pontos kissebb volt mint amilyen imbusz lötyögött benne (nem feküdt fel rendesen). Reszeléssel problémáim akadtak, 2 reszelõ elkopott, a satum eltörött (más miatt) így kézbe próbáltam miniflex-szel megoldani, de nem lettek egyenlõek az oldalak, úgyhogy feladtam, de mint kiderült nem lehet venni, úgyhogy újra próbálkozok vele.
De azért kösz :flame:
Ride everywhere.
.