Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
ezzel nem rontod senki üzletét,
mondtam, hogy nem akarom megvenni,
csak érdekelt a reális ára.
köszi szépen!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
www.answerproducts.com;)

5-ös ha jól emléxem
Autist Team:)

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts

latnat: zsír nem jön ki belõle magától, alkohol és rongy + kitörlés. használt zsírt meg nem rakjuk vissza, mégha ki is tudnád nyerni a rongyból valahogy. végülis a csili oldalt nem muszály szétszedni, ott elég ha kitekered az alján a csavart, de a másik oldalt teljesen szét kell szedni ha bütykölni akarsz a rugózással.

Köszi Endroo akkor valszeg így lesz de ha már szétszedem olajat is cserélnék benne. nem tudnád megmondani hogy milyen kell bele? gondolom vmi motorex csak nem tom h mien

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
nem akarom más üzletét rontani, de sztem sok érte...
~35-40 lenne reális
Autist Team:)

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
no, ha már marzo:

szerintetek egy 2002-es Bomber Z1 (wedge)
55 rugóért jó vétel?
Nem akarom megvenni, csak kíváncsiságból kérdem,
mert egyáltalán nem ismerem a Marzocchikat.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

kérdés: használt marzo mxc comp 10000 pézé, 2002-es... valaki tipp.. nõmnek lenne, fillájt...

Zsír teló. Mondjuk 10 pénzért elég ramaty állapotban lehet szegény. Vagy valóban nagyon sürgõs a srácnak, akkor viszont nagyon jó bolt.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
zap: akkor esetleg, ha küldenél egy emil címet priviben, úgy sokkal könyebb lenne ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Endroo: én is szétszedõs vagyok... :D
átdobod akkor a leírást? angol több, mint jó! köszi! bár úgyis utánakutatok este..
egyébként most próbáltam másik ugyanilyet, az még rosszabb volt. csak még soha nem volt új marzóm, azért nem tudtam miez. :D

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk egy kis bejáratási idõszak tényleg nem árt, de szvsz. utána mindenképp szét kell szedni. (bár én mindent szétszedek ami a kezem ügyébe kerül) :)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Zap: ha zsír új akkor ahogy Dig is mondta kell egy pár nap amig bekopik, utána meg minta vaj. Ha új akkor én a helyedben nyüstölném egy pár körig és csak utána szedném szét!Nekem is ez volt egy Z1el mikor megvetten újonnan.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
szétszedés összerakás után az enyém is jobban mozgott + be kellett lõni az olajszintet is, tehát csak rajta, rajta. aljához készülj vékonyfalú 12-es dugókulccsal de egyébként nem kell speckó szerszám, talán még egy zégergyürûfogó, de az szinte minden villához kell. ha jó angol nyelvû leírás, akkor emilen át tudom küldeni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Van benne olaj?:D
Hacsak valaki nem találkozott a fórumon ilyennel akkor szerintem szedd szét mindenképp(endroo tud segíteni képekkel õ már pro;))
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hát, na ezaz. akkor frankón szétszedéssel kezdem, a hétvége úgyis szar lesz...
egyébként fõleg az út elején olyan, mintha száraz gumigyûrûbe száraz csövet nyomnál bele...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Szorul?Akad?
Nekem a zsír új 888 penge mód csúszott bár egy picit bekopási idõ kell míg tökéletes lesz a villa de ez max pár nap, én meg nem hallottam ilyen hogy szorul meg akad?
Valami nem sok benne?(levegõ/olaj/hörcsögök)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az mennyire természetes, hogy egy új teló akad/szorul? (Marzo Z1FR1)
Ezt esetleg a szimmeringek teszik? Vagy Made in Italy, azt mittomén?

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rob: miért is nehéz 7,5-est szerezni? pl.: putoline / motorex van és mind a kettõt elég könnyû beszerezni és nem is rosszak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
persze ha meg vagy elégedve a villával, teljesen felesleges egy évig is akár cserélgetni az olajat. most használjad, aztán majd a télen szétszeded, vagy szétszedeted, és kicseréled az olajat. addig tök felesleges.
amugy gyárilag 7.5 wt olaj van benne, és bármi jó bele, ami lengéscsillapító olaj-ként van elnevezve. (persze 7.5-est nehéz kapni, ezért egy márkából veszel ötöst meg tizest, és fele-fele arányban kevered ;))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
floriol, vénusz, stb. :D de bármilyen teleszkóp olaj, gyárilag 7,5W-s
rengeteg kérdésre választ kaphatsz, ha ellátogatsz a www.marzocchi.com oldalra és letöltöd a használati útmutatót, illetve elolvasod a technikal infókat

Dodi

Dodi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hi! Az a problémám hogy vettem egy bringát és nem kaptam a telóhoz semmi papírt. Szeretném benne lecserélni az olajat mert azt tanácsolták h jó ha az elején cserélek benne. Csakhogy nemtudom milyen kell bele. A villa egy marzo dirt jam pro. Még egy boltban is voltam de ott se tudták megmondani. Kérdés: milyen olaj jó bele, nem csak a gyárira gondolok hanem egyéb (castrol, mol stb.)??

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

=-']Hi, szerintetek a Splice Comp jó laza ugrálásra?

Nem, arra a Stance való !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.