Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Na majd ha meglesz tartok beszámolót, meg bökök fotót is :) Húdeizgulok... :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez betegsége a legtöbb olajos roxsox-nak..
psylo, boxxer, van amelyik ereszti, vagy amelyik nem... ez max optikailag lehet zavaró egy egy vitrinbiciklisnek(nem csillog teljes szépségében a becsusszanó) de funkcionalitásilag no probleme, mivel az olaj kijöhet, de a mocsok nem megy be a helyére.
szal ha épp bemutatóra megy a bringa, pzs elövesz, olajmaradványok letöröl, és boldog:-D
hogy van egy könnyü, erõs, iszonyatjól mozgó villája, ami még szép is.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Huhh kösz thez megnyugtattál.... Akkor holnap nyugodt szívvel vonatozok 4 órát :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
becsúszón valszeg, és ez egy olyan dolog, ami felett érdemes szemet húnyni, nem kell havonta uj szimerigneket venni ezért.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Csávó azt írta a psylora, h "minimálisan ereszti az olajat"... Ez mennyire gáz? Azt még nemtom ha alul, vagypedig a becsúszón jelenek e meg olajfoltok... Ha becsúszón akkor gondolom szimering csere. És ha alul?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dirt jam pro: 100 mm, olajcsillapitás, acél becsuszok (30 mm) sima tengely, taiwani gyártás. mindezt persze a marzocchi.com oldalon is el lehet olvasni ;)
forest: elvileg mindent lehet, gyakorlatilag meg azért ne erre építs. eta-s fr3-mat találni itthon a nullával egyenlõ, biztos csak pár gyártó oem cucca lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
CSA. Kinek mi a vélemény a Marzo Dirt Jam pro-ról? És egy pár adat is jó lenne....
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
nézegettem a marzo honlapját új villa után kutatva és arra lettem figyelmes,hogy a tech manuals-ban a 120-adik oldalon lévõ táblázatban a z1fr3-ra írnak opcionális ETA-t!Errõl szeretnék még infot,mert az oldalon semmi többet nem találtam!
A másik,hogy az OEM villáknál ugyanennél a villánál 130-150mm utat írnak!A sima fr3 is felturbózható 150-re?Elõre is köszi

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nah ugynézki nem kell aza dropoff... Inkább õlesz, még alkudozom picit: Feltöltött kép

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
kössz a választ!
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem minden szám megvan visszamenõleg vagy 4 évre. melyik kell?

bera: inkább a villacsere. azt jobban megérzed szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ezer köszi ígérem legközelebb jobban figyelek :D Ja és olvastam a boximering cikkedet is, ugye milyen okos vagyok tancsibácsi, még a szorgalmit is megcsináltam :) Egyébként, ha most nem kérdezem meg akkor kihúzott állapotba öntöttem volna fel, el is fogyott volna a fél literes kanna.
Ja és ha valakinek megvan az a 2003as vagy 2004es bikemag szám amiben a boxxerrõl írnak az írjon egy privit légyszi.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Az oké, de amikor beletöltöm, akkor a becsúszó ki legyen húzva-e az alapállásba és onnan mérve 145 mm?

cicamica ;), kb kétszer írtam le neked én is, hogy full összenyomva, rugó nélkül kell mérni.

attól meg, hogy túl progresszív, ne félj, mert a Boxxer verseny DH villa lévén, inkább lineárisabb típus (nem kötözködni, mert nálam a progresszív villa a 66).
ha mégis progresszívnek érzed, akkor a kompresszió oldalon menj le a gyárilag ajánlott 152mm-re, de lejjebb ne.

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Hi, lenne egy összetett kérdésem, ami nézõponttól függõen OFF is lehet, ezért elõre bocs...

Hobbi (hangsúlyozom: hobbi) DH-ra a fékhatást: Avid SD+ helyett Deore 515

vagy a villa mozgását érdemesebb javítani? (Marzocchi MZ Comp helyett Black)

Elõre is kösz, és bocs ha off.
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Az oké, de amikor beletöltöm, akkor a becsúszó ki legyen húzva-e az alapállásba és onnan mérve 145 mm?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rugók ki, és villa teljesen összenyomva. kétszer-háromszor huzogasd meg kifelé/befelé, hogy belül mindehova eljusson belül az olaj.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ha azt akarom, hogy a villám ne legyen nagyon progresszív akkor 145mm-ig töltöm az olajat az jó lesz vagy inkább kevesebbet? És ezt a 145öt milyen állapotba mérjem (azt tudom hgy a kupatól kell)? Rugó ki, becsúszók maxra kihúzva és úgy?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
henger:
õszintén? én egyiket sem venném meg. ha mindenképpen ezek közül kell választani, akkor a six sport. a suntour szinte egyáltalán nem mozog, és nagyon túlcsillapított. (azaz lassu) az rst meg... az utolsó jó rst szerintem a '99-es delta tl volt.
talán nézelõdni kellene manitou axel, vagy rockshox judy vonalon, akár inkább a használtak között is. néha elég jó dolgok vannak az apróban, bár nem volt szó róla, mennyit szánsz rá.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát 60ért meg már van szinte ujonan is ha alkudsz kicsit bódba..

ha meg 130 ut elég akor vehetsz pyilót is az is majdenm aniy csak az rugalmasabb azt hallni...

nkem idei drop off van és kurva jó...
a régebbi juniort simán veri merevségre,mozgásra...

akor jársz jól vele ha nem vagy 855 kiló hanem mondjuk 70 és akor enm is kell fujni semmit a szárába.
nagy ugy valmi álom érzékeny és tényleg kimozogja a ceruzást is :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

csõ a csõben vicces, nekem jó tapasztalatom még nem volt vele.
recseg mint a Zállat.
ezek a telók igen, hajlamosak megficcenni a nyaknál.
a belsõség meg marhára nem a láb, legalábbis sztem.
elég könnyû azt is tropára vágni, és ha már a nyak meghajlott, akkor könnyen lehet, hogy a csillapítás, meg a hasonló okosságok is megvannak ficcenve benne
mást kérdezek: komolyan egy leamortizált, kihajlott villát akarsz venni? biztos meggondoltad? ha már ennyi pénzt összespóróltál, 50e-bõl vehetsz jót is...
de te tudod.
alapból úgy kezdeni h szervízjárás, idegeskedés, 10e-k ráköltése, helyrerakás....
én ezt nem játszanám be fõleg hogy ennyi pénzbõl jó is kapható.

NYeh nyeh :) mar amugy is dobtam a csoves 5letet, de igy... :D Recsegjen a todkinek. ;)

Egyetertek :D Amugy aproba lattam elado '04-es drop-off compot 60k-ert. Nem reklamozni akarom... Csakhat, ha le tod alkudni 50-re akkor ingabb azt vedd meg, ne egy hajlott nyaku veres torkut. =)

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde: