Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
azt tapasztaltam a teleszkopomon ,hogy olyan ,mintha 3 darabban mozogna szal 3 helyen mintha megallna es ugy megy tovabb... emelett nagyon hangosan recseg mar.

Az egyik szervizbol elkuldtek ,hogy ilyen telot inkabb dobjam ki.
(suntour m2000)

Ez a keno anyag hianya lenne ?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
patentzáras psylo race 180 e? höhö:-)
egy 50es valahogy odaszivárgott az árba, vagy csak az elõzõ tulajt csúnyán átverte egy bolt.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Rob, köszi a választ! :beer:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akár psylot is...
attol függ mire kell?
4x ra?!
akor psylo reba pike esetleg black
ha más nem akor egy 03as dj2-1es

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
pl?? milyet?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
3éves 100 kiló használta 60e
megne vedd!

anyiért találni jót is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
hellosztok!szeretnék venni egy rs psylo race telot használtan!A csávo 3 évig használta és 60 ért adja ujonnan az olyan 180 ezer.nah most a csávo olyan 100 kg.igaz nem egy ugratos fajta.én pedig four crossra akarom használni. jo állapotban van mert láttam kivülröl nincs semmi baja.volt bene olaj cserélve is meg minden. nah szerintetek megéri?? kösssz!!

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Ok. Köszi, megfogadom a tanácsod és nem gyorszáras tengelyt használok majd vele. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
tetszeni semmi nem tetszik neki sztem...
a patentzáras villákra ideális a v fék.
ha nagyon kimélni akarod a villát, használd azt
ha annyira azért nem érdekel, akkor nyugodtan rakd fel akár még azt is, csak próbál egy értelmesebb, pl lassuzáras kerékrögzítési megoldást használni, pozitívan fogja befolyásolni a villa élettartamát.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Hy!

Manitou Black RTWD-re érdemes 185-ös tárcsát rakni vagy az már nem tetszene neki? Inkább egy 160-ast?

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 posts
Az lenne a kérdésem, hogy a manitou rapid travel II-õ mûködése miben más mint az RTWD (ezzel is a nyomórúd "hosszát" változtathatjuk és ezáltal nem változik a karakterisztikája a villának)?
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
freestyler: ahonnan a legegyszerûbb mérni ;) azaz a becsúszó tetejétõl számolják. (ahol a vállba kapcsolódik, ezért irnak vállat néhol)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!
Valaki segítsen légyszi:

Sherman breakout-ba mennyi olaj kell? Olvastam a manualt, ott azt írja, hogy a rugót bent kell hagyni, vagyis teljesen kihúzott állapotban kell nézni, és a váll tetejétõl az olajszintig kb 83-100mm nek kell lennie.Itt csak az a kédés, mi a váll teteje? Gondolom nem a becsúszószár tetejére gondoltak, vagy igen? A váll teteje a fejcsõ alsó csészéjét jelenti? :chin:

Help,és elõre is köszi!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

dirt jam pro: 100 mm, olajcsillapitás, acél becsuszok (30 mm) sima tengely, taiwani gyártás. mindezt persze a marzocchi.com oldalon is el lehet olvasni ;)
forest: elvileg mindent lehet, gyakorlatilag meg azért ne erre építs. eta-s fr3-mat találni itthon a nullával egyenlõ, biztos csak pár gyártó oem cucca lesz.

az ebike is ezen a néven hírdeti,de a leírásban már nem szerepel!:(

bbazsy

bbazsy

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

védelem? lol.
esel egyet, bicó fejreáll, máris kettétört a csö
marhára nem optika, hanem egyszerüen kormánypröisre van megcsinálva.
bmx-es körmös dió van benne, amiben van ott egy lyuk.

jogos, ok, értem ;)

kösz
× L i V e . T o . R i d e ×

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Lyukas, nagyobb csavar, szélesebb lyuk/menet a rózsában.
Ilyen:
Feltöltött kép

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
védelem? lol.
esel egyet, bicó fejreáll, máris kettétört a csö
marhára nem optika, hanem egyszerüen kormánypröisre van megcsinálva.
bmx-es körmös dió van benne, amiben van ott egy lyuk.

bbazsy

bbazsy

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

mint a bmx-eseknél.
körmös dióban elvezetett fékcsõ.

lehet csak én agyam pici, de még mindig nem fogtam fel. felül ki van furva, vagy hogy van benn ?

mellesleg védelmen kívül más funkciója ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mint a bmx-eseknél.
körmös dióban elvezetett fékcsõ.

bbazsy

bbazsy

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
hali

néztem képeid (mellesleg az 'ez volt' nincs már), és kérdezném, h villanyakba elvitt hidr. vezeték hogyan ? mármint csak stucni tartja, vagy valami spec cucc ?