Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Neo76

Neo76

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Sziasztok!

Rock Shox '05 Pike Race-szel kapcsolatos tapasztalatokat várok!
Mit érdemes tudni róla? Visszajelzéseket már olvastam külföldi oldalon, de vajon ti mit gondoltok, tapasztaltatok róla?
Apropó, a Poplock alapból része a telónak, vagy csak opció? Ez nélkülözhetetlen hozzá, vagy csak a kényelmet szolgálja? Elnézést, ha buta a kérdés, de még nem vagyok informálódott e téren. :)

Köszi,
Laci

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Nemtudja valaki, hogy ugye MINDEN átütõs villához kell az a spéci vastagabb adapter?
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én a duke-ot venném a kettõ közül.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
a Rock Shox Duke XC '04 U-Turn / Marzocchi '05 MX Comp
62000 --------------------------> 65000
A Marzoccsi csak a neve miatt drágább, vagy többet is tud ?

Kössz a választ rob :)

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
nekem is xc prom van:D és most akarok egy ujatt venni de most egy psylot race-t amugy egész jol birta.6 honapot birt. az nálam rekord idö:D
FREE KEVIN!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
most láttam egy suntour xc-pro dta-t. az, hogy majd széthullott, óvatos kifejezés. ha a többi is ilyen, akkor mindenki HATALMAS ivben kerülje ezeket a villákat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Gyerekek! Mi a vélemény a SUNTOUR DURO-D -rõl? A neten high end modell és ideális verseny szintü 4X villának emlegetik több német oldalon..mi a tapasztalat..vélemény?
130mm..olajcsilli..

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
judynak is acél volt, ennek más a felületkezelése.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a judy c ugyanaz, mint egy régebbi judy xc, csak nem állítható a csillapítás. jó villa, jól mozog 80 kilo alatt.

a pilot xc az majdnem egy régebbi judy xc, csak a pilotnak acél becsuszói vannak, a judynak meg ha jól tudom alu.

hihi :) ez az átka, ha a hozzászólásomat 20 perc alatt csinálom, és nem olvasom el, mit irtam elõtte :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

nekem volt pilot c-m.teljesen korrekt villa volt,az utját is végig mozogta,kotyogásról meg hallani sem akart,pedig pátszor megkínáltam anno a jóval.gyárilag az én súlyom alá kicsit kemény volt,de egy olajcsere csodákra képes.

80 kiló vagyok. Finoman mozog egyébként?

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a Rock Shox Pilot C telóval kapcsolatban?

nekem volt pilot c-m.teljesen korrekt villa volt,az utját is végig mozogta,kotyogásról meg hallani sem akart,pedig pátszor megkínáltam anno a jóval.gyárilag az én súlyom alá kicsit kemény volt,de egy olajcsere csodákra képes.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Szóval senki nem tud semmit a Pilot C-röl?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
off

akkor ideje valami jobb melonak utananeznem :(

on
edit:
ezeket talaltam szerintetek melyik a jobb inkabb mit valasszak?
manitou axel elit
rock shox judy xc vagy ebikosan pilot xc

judy most 30 ebikon errol kernek bovebb infot ha lehet.
(ezek ugye mind passzolnak az ahead 1 1/8 rendszerembe? nem kell semmi mast cserelni hozza)
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem akarlak elkeseriteni, de olcsó husnak....
és ez a kerékpáriparban hatványozottan igaz.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
zsirosmacska: igen de nagyon biztam benne ,hogy nem :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Gui: a tied van kikottyanva, ugye? mit vársz tõle? az már meghalt.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a Rock Shox Pilot C telóval kapcsolatban?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
imbuszkulcs?
keress más boltot.
valami kisebbet, de rendeset, ott tuti csinálnak vele valamit.
de £ehet jovedelmezõbb lenne új teló után nézni!

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
nincs alul csavar sajnos ... csak 2 kupak van azt ha leveszem ,akkor a melyben van 2 csavar de ahhoz nincs szerszamom :(
Tom Ritchey

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
próbáld ki!
alul a 2 csavar kicsavaroz, láb lehúz, régi cucc kitöröl, becsúszók megtöröl, telenyom PUHA zsírral, visszanyom, csavar visszacsavar, és elmegy kerékpár.
ha jó, akkor zsír.
ha nem akkor...
akkor már más lehet.
amugy lehet h csak széjjelkoptak a perselyek, a becsúszó, recseg a váll, mert elengedett a ragasztó., recseg a nyak is, és 1 hét múlva apró darabokra hullik.