Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
boxi, pláne amennyit hirtelen esett az ára a kingpinnek. szvsz nemsokára eladhatatlan lesz. kingpinben egyedül a hex lock a nyerõ-

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
boxxi, egyértelmû...
pedig én még manitou hívõ is vagyok ;)
(talán pont ezért nem ajánlom...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Boxxer, de elfogult vagyok... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Asszem a másik fórumba írtátok, hogy most sláger a Boxxer Ride.
Ha valakinek van, az légyszi írjon már róla!
Szeretném tudni, melyik a jobb: Manitou Kingpin(természetesen a velotrades upgradeval) vagy a Boxxi Ride
Elõre is köszi
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szánnék rá többet, de sajna most vannak mások is, így szoros a költségvetés. A teló jó lenne, ha 40, max 50 körül kijönne... De ha lenne egy valami jó fogás 30-ért, akkor igazán megörülnék neki... :D

A black-ek mennyire bírják? JA meg láttam csomó telót: axel, six, azon ikkább gyérebbek, nem?!

(Szégyellem magam, hpogy ilyeneket kérdezek, de eddig tényleg picit sem érdekeltek az ilyen kategóriájú telók és jövõ héten szigorlat, tehát nagyon nincs energiám mindennek utánaolvasni...)

Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Kolyok! Bocsi, akkor felreertettem. Az egesz bringara szansz annyit?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
funn stiffy?:(
Nekem kéne ha tudnék dörtölni vagy streetes alkat lennék.
Vagy városi gépembe.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
árban meg 30 kb...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Udv. Belekotyoghatok? Esetleg egy tavalyi Black Comp? Az is olyan 12 korul mocorog. Vagy nem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz, rákeresek... Azért ez egyértelmû... :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kolyok: mintha az apróban láttam volna egy trek bruisert, igaz hogy merev villa, de megkapod egy static árából az egész vasat. én nem mennék egy bizonyos szint alá semmiképpen, ha tényleg ugrálni akarsz, szóvel egy rst capa nem életbiztosítás ilyen célra ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Jó, majd eccer kiróbálom.
Mellesleg a foxiban nemis uturn van hanem 3 állású butaság (80-100-125)
énis nézegettem régebben
dehát menthetetlen, gyorszáras.. :'(

szeintem meg 3 mm-es lépésekben állítható a rugóút a foxnál ....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Értem, de most a 60 s sok egy picit. Szal ez tényleg csak második bringa lenne, nem olyan szemem fénye dolog... Beérem most valami szerényebbel és nem is feltétlen kéne új. Gondoltam hátha tud valamit saját fészerbõl, vagy haver, vagy haver haverja árul valamit... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
pike 80
az SL

stance ilyen ~60 körül asszem

mondjuk a kettö közül egyértelmû lenne számomra a pike
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sajna a keret elég minimál és vizsgaidõszakban nem nagyon van idõ aprót böngészni, meg boltokat járni, szal gondoltam besegítetek pár infóval... Stance nem jó? És mennyi? Pike? Sajna nagyon nem vagyok otthon már a kis telókban, de tényleg nem szeretnék sokat rákölteni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
stance a legolcsóbb és...
annyiból inkább psylo, vcagy ha van keret akkor pike.
vagy dropoff vagy....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát a legolcsóbb emgoldás egy faja merevvilla ;)
csakugye az ember kényelems és azt nem akar...
talán a stance-k a ~"legocsóbbak" perpill meg az apró.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hi

Szeretnék összerakni egy kis ugrálós bringát és nincs ötletem telóra. Nincsenek nagy igényeim, kivéve az (majdnem, hogy természetesen) minél olcsóbban szeretnék minél jobbat. Nem vágyam egy drabál dirt teló, sõt! Valami 12 cm körüli szépen mozgót szeretnék, tényleg nem drágán. Esetleg valami szint, ami alá ne menjek, vagy valakinek eladój, vagy ismer valakit, aki el akarja adni... Elõre is köszönöm!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
persze hogy jót tenne neki az átütõ, de próbáltál már fox villát?
újat..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hát igen, azért elég kár, nem hiszem el, hogy nem tenne jót neki az átütõtengelyes megoldás. persze a fakker katalógusban benne van a markecing duma, hogy azért, mert annnyira de annyira erõs a váll/becsúszó/láb, hogy így is sokkal erõsebb mint a többi 5"-t mozgó villa. aha persze. mindegy.

ettõl függetlenül nagyon jó villa az, meg mozgásra tényleg verhetetlen, de kicsit olyan ez, mint ahogy a campa se hajlandó áttérni a négyszögtengelyrõl, pedig már mindenki megtette. talán nem véletlenül :P

legalább adnák meg a vásárlónak az opciót, hogy sima tengely kell, vagy átütõ. aztán meglátnák, hogy van e értelme gyártani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F