Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. June 20. - 20:50

Posted 2005. June 20. - 20:34

Posted 2005. June 20. - 20:32

málna: oldsuli rulez. 50-et meg szerintem meg, de meg kék nézni közelrõl is.
black box: komolyan mondom úgy el vagytok ettõl szállva
race-ben mivel csak rebound van csak azt tudod módosítani. de ott nem igazán a csillapítást variálja, hanem ahogy a nem gyári leírásokat olvastam, valami folyásos dolgot küszöböl ki de majd reggel megkeresem a linket. team és wc-ben van kompressziós oldal, de ott is csak fel kell fúrni a lukat, hogy könyebben áramoljon az olaj. ennyi. nem kell ezt annyira túlmisztifikálni.
de kiváncsi lennék akkor hogy race-nek mi a gyengéje?
black box: komolyan mondom úgy el vagytok ettõl szállva

de kiváncsi lennék akkor hogy race-nek mi a gyengéje?
Posted 2005. June 20. - 20:16

ohh
nem tudtam
de ha meg a reboundot alakítja át, akkor minek? a racenek nem ez a gyengéje..
más
http://www.hegyezo.h...rt/IMG_3561.JPG
ezért érdemes pénzt kiadni? ha igen, 50et ér még? nem nekem kell, de szép kis régiségnek tûnik.
nem tudtam
de ha meg a reboundot alakítja át, akkor minek? a racenek nem ez a gyengéje..
más
http://www.hegyezo.h...rt/IMG_3561.JPG
ezért érdemes pénzt kiadni? ha igen, 50et ér még? nem nekem kell, de szép kis régiségnek tûnik.
Posted 2005. June 20. - 19:51

Posted 2005. June 20. - 19:50

Posted 2005. June 20. - 19:39

"nem látom rajta a számokat szemüveg nélkül"
[OFF]ezt akkor érdemes még elsütni,
amikor a zsaruk elkapnak gyorshajtásért[/OFF]
[OFF]ezt akkor érdemes még elsütni,
amikor a zsaruk elkapnak gyorshajtásért[/OFF]
Posted 2005. June 20. - 18:13

a blackbox éppen az odatat sufnizza, nem?
misi megcsinálja (ha nagyon kell, de szertem racebe nem fölösleges) asszem
misi megcsinálja (ha nagyon kell, de szertem racebe nem fölösleges) asszem
Posted 2005. June 20. - 16:41

black box? minek az?
mer akkor még szépen is fog mozogni:-)
"sufnituning black box tuning"
mert a gyári árából már egy boxxi wc kijön...
Posted 2005. June 20. - 15:33

Posted 2005. June 20. - 15:26

nem kell mentegetõzni, eccerüen nem tudtad
nem szégyen
nem szégyen
Posted 2005. June 20. - 15:24

lehet, nem látom rajta a számokat szemüveg nélkül
ja és akkor még lehet elõfeszítést is állítani pogival. meg olajsûrûség. de most már tényleg ennyi.

Posted 2005. June 20. - 15:19

Posted 2005. June 20. - 15:14

Posted 2005. June 20. - 15:10

a jobb láb alján van a nyuszi/teknõs, ha van kis tekerentyû akkor azt tekered, ha nincs akkor 3? imbusszal felnyúlsz a lyukon keresztül és úgy tekergeted. nagyjából ezzel ki is merült az állítási lehetõség. a másik oldalon meg nincs szelep, úgyhogy ott nem tudsz semmit állítgatni. black box? minek az?

Posted 2005. June 20. - 14:44

Valaki aki tudja mesélje el nekem, hogy a 2005ös boxxer race-ben a csillapítás hogyan állítható? Azaz melyik szárban mi van? Van benne kompressziós csillapítás? Ezt is lehet black box tuningolni?
Posted 2005. June 20. - 14:00

egyébként milyen árfekvésben gondolod ? mert ha ár nem számít akár egy fox is lehet kezdõ teló....
Persze hogy számít! De erre mit lehet mondani? Legyen minnél olcsóbb és jobb. Nem vagyok profi, és 2 éven belül nem akarom megint lecserélni. Legyen olcsó, ám tartós darab. Mindazonáltal ne közelítse meg a biciklim árát(~50rudesz)
Mindazonáltal most néztem, hogy kapható RST villanyak. A szervízben ezt hogyan cserélik ki? Majd rákérdezek az üzletben.
Posted 2005. June 20. - 13:53

egyébként milyen árfekvésben gondolod ? mert ha ár nem számít akár egy fox is lehet kezdõ teló....
hát a hydra váz-menetes kormánycsapágy-rst teló összeállításból arra következtetek, hogy emberünk számára nem a fox vonal lesz a megfelelõ.
black-psylo-duke -> ezek használtan
judy-axel-suntour ->ha mindenképp újat akar.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. June 20. - 13:47

Nekem semmi bajom a Pilot-al, de ajanlani azert enm ajanlom mert egyreszt par napja van, masreszt nem nagyon van osszehasonlitasi alapom, igy nemtom mennyire jo. Nekem teljesen. Amugy 80kg vagyok. :-)
Lehet, hgoy felreertheto volt amit irtam. Szoval nekemsemmi bajom a teloval, csak megerositesre varok, hogy olyanok szerint is hasznalhato, akik mar lattak masikat kozelrol :-) En csak egy RST capa T5-hoz kepest tudok viszonyitani, az egy hulladek, ez telo :-)
Lehet, hgoy felreertheto volt amit irtam. Szoval nekemsemmi bajom a teloval, csak megerositesre varok, hogy olyanok szerint is hasznalhato, akik mar lattak masikat kozelrol :-) En csak egy RST capa T5-hoz kepest tudok viszonyitani, az egy hulladek, ez telo :-)
Pilottal mibaj? Afelett csak a duke van.
Alapméretes villák közt nem találsz rendeset
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. June 20. - 13:43

egyébként milyen árfekvésben gondolod ? mert ha ár nem számít akár egy fox is lehet kezdõ teló....Aluvázas Hydra.
Ha már itt tartunk, akkor tudtok javasolni egy kezdõknek való tartós villát? Sok aszfalt, kisebb ugribugri, közepes mennyiségû terep.
Sp.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való