Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. december 14. - 12:40
Írta 2005. december 14. - 12:39
rocsi: nem az a gond hogy nincs értelme könnyíteni, mert van, bár nem úgy ahogy itt egyesek elképzelik hanem hogy felesleges venni egy 2,8 kg-os villát azzal hogy majd könnyû lesz a bringa, ha mögötte meg ott van egy 5,5-kg-os váz, aminek még a geóját sem pontosan ahhoz tervezték. tehát lehet hogy a 06 wc istencsászár villa csak nem való a sinisterbe. sokkal inkább valami könnyû dh vázba, pl a giantba vagy a canondalbe.
edit: bár én beszélek de én is lecserélném a teamet valamire ami pl magasabb, mert pont az ajánlott min. beépítési magasság alatt vagyok közel egy centivel.
edit: bár én beszélek de én is lecserélném a teamet valamire ami pl magasabb, mert pont az ajánlott min. beépítési magasság alatt vagyok közel egy centivel.
Írta 2005. december 14. - 12:38
Figyelj pézsé, ha van floatered, lehetõleg FSR vázban, akkor mindegy mekkora a magasságuk.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 14. - 12:35
A Boxiknak mekkora a max beépítési magasságuk?
és a 888-nak?
sokat számít az "a nemtudom mennyi" különbség?
és a 888-nak?
sokat számít az "a nemtudom mennyi" különbség?
Írta 2005. december 14. - 11:53
Én szeretem a Boxxikat, és Rocsinak, meg Volenak igaza van. Nekem már volt szerencsém jövõ évi Race-hez és Team-hez és tényleg nagyon finoman mozognak. A WC meg mindig is jól mozgott, tehát szerintem jó lesz az is.
Írta 2005. december 14. - 11:05
Én nem a boxxert szólom le, hanem arra próbálok rávilágítani hogy a Sinisterbe a 888 való, úgy ahogy a kona dh vázaiba sem a boxxer való hanem a 888 meg még egy rakás cuccba.
De lehet ám flamelni nyugisan.
De lehet ám flamelni nyugisan.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. december 14. - 11:05
a sinisterbe egyedül a méret a lényeg... nem a technologia. ha van akkora a 06-os boxxi, mint a 888, akkor menjen akár az. ha nincs, akkor heló'
tehcnologia meg ...
max flame-re jó.
tehcnologia meg ...
max flame-re jó.
Írta 2005. december 14. - 10:47
A 06 -os Boxxer WC nem 3 kilo, hanem 2,8. Van valahol grammra pontos adatom, de most nincs idom elokeresni.
En mindennkepp kiprobalom, RS eddig tenyleg nem csinalt olyan dolgokat mint a Marzo, Manitou, hogy kidobtak valamit, ami rossz. Sajnos a Boxxikat elcsesztek, mert az olcsositas miatt a Race nagyon rossz lett, de abbol is inkabb csak az idei. Majd nezzetek meg a 06 -os Boxxikat, mindegyik jo.
En mindennkepp kiprobalom, RS eddig tenyleg nem csinalt olyan dolgokat mint a Marzo, Manitou, hogy kidobtak valamit, ami rossz. Sajnos a Boxxikat elcsesztek, mert az olcsositas miatt a Race nagyon rossz lett, de abbol is inkabb csak az idei. Majd nezzetek meg a 06 -os Boxxikat, mindegyik jo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 14. - 10:40
ezt csípem.az új boxxer miért nem jó? hány 2005ös boxxert láttam a mezõnyben idén? (most a race nem számít, mert az egy alapvilla, amit nem versenyzésre szánnak). asszem egyet. Gumiét. tehát kinek van még róla tapasztalata???? a 2006osról esetleg?
Írta 2005. december 14. - 10:36
LOL
Tibibácsi
Boxxi ugyan jó, de az új már nem, és felesleges ragozni
888 az meg 888
Tibibácsi
Boxxi ugyan jó, de az új már nem, és felesleges ragozni
888 az meg 888
Írta 2005. december 14. - 10:21
Én most döntöttem: a héten Isten segedelmével megveszik a Boxim, és jövõ héten Volebácsi segedelmével már meg is van a 888. És hozzáteszem, hogy a Boxxikulti hazai fõpapja, Lcsmester beszélt rá.
Tibibácsi elintézi?
Írta 2005. december 14. - 10:17
azért egy lvegõs Reba szvsz mozog olyan szépen ha nem szebben mint a wc-m......
Ez a WC-t is mínõsíti...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 14. - 09:56
Én most döntöttem: a héten Isten segedelmével megveszik a Boxim, és jövõ héten Volebácsi segedelmével már meg is van a 888. És hozzáteszem, hogy a Boxxikulti hazai fõpapja, Lcsmester beszélt rá.
Nem volt tragikus a Boxxer - legalábbis nekem nincsenek olyan nagy elvárásaim -, de azért a merevség, igénytelenség, és a disznó mozgás, meg persze a böse Optik a 888 mellett szól. Tesztélmények januártól!
Nem volt tragikus a Boxxer - legalábbis nekem nincsenek olyan nagy elvárásaim -, de azért a merevség, igénytelenség, és a disznó mozgás, meg persze a böse Optik a 888 mellett szól. Tesztélmények januártól!
Írta 2005. december 14. - 09:36
Lcs mondta hogy lemérték és nem annyi a súlya hanem majd 3 kiló emlékeim szerint(pontosat majd ír) és hiába több éve megy VK-n majd ha pisti nem bassza szét kéthavonta a szimmeringet meg ilyenek akkor bizonyít, nem az a mérvadó hogy versenyenként lényegében új villával megy.
De tök nyolc mert a Sinistert a 888-hoz tervezték, biztos viccbõl, persze lehet bele mást tenni de tapasztaltam hogy mivel volt a legjobb;)
De tök nyolc mert a Sinistert a 888-hoz tervezték, biztos viccbõl, persze lehet bele mást tenni de tapasztaltam hogy mivel volt a legjobb;)
Írta 2005. december 14. - 09:03
azért ezt gondold át. akkor mi értelme bármit is könnyíteni?
a levegõs boxxer évek óta megy a világkupákon,tehát be van tesztelve. egyébként a rockshox nem nagyon jött még ki olyan technikával,amit utána egybõl vissza kellett vonnia. mint pl. az SPV-t manitouéknál. arra úgy gondolták,hogy fasza,aztán adjuk a népnek. nem pedig odaadták volna Cedricnek,hogy nyúzza egy kicsit. neki a villájából ki volt operálva az SPV.
ezért nem veszem meg az új travist sem, mert tavaly senkit nem láttam vele menni. rgo lehet,hogy megint valamelyik szemüveges Answer mérnök gondolja csak,hogy jó.
a levegõs boxxer évek óta megy a világkupákon,tehát be van tesztelve. egyébként a rockshox nem nagyon jött még ki olyan technikával,amit utána egybõl vissza kellett vonnia. mint pl. az SPV-t manitouéknál. arra úgy gondolták,hogy fasza,aztán adjuk a népnek. nem pedig odaadták volna Cedricnek,hogy nyúzza egy kicsit. neki a villájából ki volt operálva az SPV.
ezért nem veszem meg az új travist sem, mert tavaly senkit nem láttam vele menni. rgo lehet,hogy megint valamelyik szemüveges Answer mérnök gondolja csak,hogy jó.
Írta 2005. december 14. - 08:56
ha dual airos lenne a boxxi akkor azt mondanám hogy megfontolandó. a 888 meg már bizonyított. ha én lennék 888-at vennék, pláne abba a vasba.
levegõs dh telónak meg szvsz. akkor lesz értelme mikor már a vázakat is 3000 grammra leviszik és levegõs tagot használnak bennük.
levegõs dh telónak meg szvsz. akkor lesz értelme mikor már a vázakat is 3000 grammra leviszik és levegõs tagot használnak bennük.
Írta 2005. december 13. - 23:15
Majd ha már kipróbáltuk élesben is, akkor mondhatunk autentikus véleményt. Addig csak találgatunk.
Írta 2005. december 13. - 23:14
Sala, melyik a fontosabb neked a súly vagy a 100%os megbízhatóság és kicsit jobb mozgás?
Írta 2005. december 13. - 23:13
de nincs különbség köztük ergo ugyanolyan jó. ebbõl kiindulva a boxxer is legalább olyan jo ha nem jobb mint a rugós.....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. december 13. - 23:12
De nem mozog szebben a Pikeomnál.azért egy lvegõs Reba szvsz mozog olyan szépen ha nem szebben mint a wc-m......
Meg ne a Rebát hasonlítsuk a Boxihoz.