Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. December 20. - 21:02
akkor mi a kérdés? ha eg yjobb boltba bemész ott tudnak hozni
nemrég egy pike-ba is hoztak rugót, szal van esély rá
nemrég egy pike-ba is hoztak rugót, szal van esély rá
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. December 20. - 20:14
csak mert satu féknél koppan a teló... (hátulja a levegõben) És kiállva is le tudom koppantani. És max levegõ nyomás. (2bar) igaz, 78 kiló vagyok. Csak ezért. Már felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval,h õk hoznak-e!?
Posted 2005. December 20. - 19:14
normálisan, 1 s
RS-be ha kapsz rugót, ügyi vagy, általában nem szoktak az emberek
RS-be ha kapsz rugót, ügyi vagy, általában nem szoktak az emberek
Posted 2005. December 20. - 18:38
Hu. Valaki tuggya,hol lehet rugót kapni RS Pilot-ba??? kemény,normál kéne. Valakinek van eladó??? És mennyibe kerül az új alkatrész??
Nézz el vagy hívj fel 1 komolyabb bringaboltot, ami foglalkozik Rock Shox telókkal és ott talán bõvebb infókat tudnak adni! Kezdetnek ajálom a Kerékvárt, mert õk sokmindent tudnak és elég segítõkésszek és udvariassak. Eggyik havernak is õk szereztek a Rock Shox rugóstagjába alkatrészt és õk is csinálták meg normálissan.
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:
:cheers:
:doghouse:
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. December 20. - 17:35
Hu. Valaki tuggya, hol lehet rugót kapni RS Pilot-ba??? kemény,normál kéne. Valakinek van eladó??? És mennyibe kerül az új alkatrész??
nem tuggya, hanem tudja.
nem tuggya, hanem tudja.
Posted 2005. December 18. - 23:40
Posted 2005. December 18. - 23:13
Posted 2005. December 18. - 15:10
Vigyazz az Ohlins -el. Atomnak ha jol emlekszem akkor a Doradoban megdagadtak tole a tomitesek.
Amugyis tul draga, folosleges elso villaba.
Ha jot akarsz, akkor Motorex, Castrol, Motul.
Amugyis tul draga, folosleges elso villaba.
Ha jot akarsz, akkor Motorex, Castrol, Motul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. December 18. - 14:34
a baj az hogy nincs 2.5 olajuk
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. December 18. - 14:18
Posted 2005. December 18. - 13:53
hát...
ha már olajcsere én sa helyedben teljesen szétszedtem volna. De ez lehet csak az én hülyeségem
juteszembe hol tudok ohlins olajat venni?
ha már olajcsere én sa helyedben teljesen szétszedtem volna. De ez lehet csak az én hülyeségem
juteszembe hol tudok ohlins olajat venni?
fuck me, i'm famous!
Posted 2005. December 18. - 13:49
nem, most nem. majd lesz azis, csak most egy gyors olajcserét csináltam csak. így szinkonba került a mozgása elöl hátul, stb stb.
Posted 2005. December 18. - 13:48
akkor ezek szerint zsirt sem raktál a szimeringre mivel nem leett szétszedve....
fuck me, i'm famous!
Posted 2005. December 18. - 12:57
régi ki új bele, ez lett.
sajna akkor nem lett jó, mert volt más dolgom, ill ezer késö volt már:( és ma este már bringával mék vissza pestre, szal autó leállítva, és így már jócska.
sajna akkor nem lett jó, mert volt más dolgom, ill ezer késö volt már:( és ma este már bringával mék vissza pestre, szal autó leállítva, és így már jócska.
Posted 2005. December 18. - 12:42
szétkaptad teljesen vagy csak kiöntöttted a régit és bele az újat?
azt nem értem, hogy akkor ...
á mind1
azt nem értem, hogy akkor ...
á mind1
fuck me, i'm famous!
Posted 2005. December 18. - 12:31
kisebb olajos villát már szedtem szét... szal tudom mi hogy megy(black stb)
csakennéllettem volna kiváncsi h pontosan menniy.
lúzer manual 152mm-t ír a becsúszó tetejétõl, kb 165cc olajjal.
na akkor kap mind2 fele 2.5-öt. meglátjuk mi lesz belõle:p
no ezzel is megvok.
msot meg is indul a villa, mind2 delében 2,5ös:)
Posted 2005. December 18. - 10:35
kisebb olajos villát már szedtem szét... szal tudom mi hogy megy(black stb)
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. December 18. - 01:28
lehet... ha nem szivárgott semennyi(!!!) az olajból, akkor elvileg u.annyit töltesz majd vissza. De én azért megnézném a szerelési útmutatót. (ha nem adtak biztos van neten) Az a tuti. Milvel mindenhol olvasom, hogy szinte ml-re pontosan kell betölteni, különben ilyen-olyan baja lesz a telónak, ill. nem mûködik rendesen.(rövidebb út, koppanás,stb) Én is készülök venni egy 50ml-es fecskendõt a gyógytárban, csak még nem jutottam odáig. De vegyipari boltban is biztos vannak mérõedények, vagy a mosóporhoz mellékelt biszbasz is lehet ideális, már ha van ilyened. (az enyémen idióta beosztások vannak:63 ml, 78ml,stb) sok sikert. ja, olyan adatot is szoktak adni, h az alsó szár peremétõl milyen "magas" az olaj szint. Szal ezt vonalzóval is mérheted. Nézz utána és mérj, sok sikert!
Posted 2005. December 17. - 23:38
az müködik olajcsereként h kupak le megmérem mennyi jött ki és ugyanannyit visszatöltök az uj olajból? nem tisztítási olajcsere, szal nem baj ha marad pici régi, még új a villa.. csak a nagyját kéne lecserélnem.
ill. a 2 különbözõ viszkozitású olaj tud elegyedni? (logikusan igen, de hallottam másik oldali véleményt is)
köszönöm
maradok a lúzer manuálnál.
ill. a 2 különbözõ viszkozitású olaj tud elegyedni? (logikusan igen, de hallottam másik oldali véleményt is)
köszönöm
maradok a lúzer manuálnál.
Posted 2005. December 17. - 00:09
csak erre az egyre gondoltam, mert tudok egy db 2002-es monsterrõl amit nem szabad megvenni, viszont marha olcsón adják(hosszanti karcok a villán, már akkoris ereszti az olajat ha nem is mozog.. lerakod a bringát, egy kész kis olajfolt lesz a villa alatt mire elveszed és ráülsz újra)
ne legyen sérült a becsúszója, és ne produkáljon semmi ilyesztõ dolgot... mondd h szedjétek akár szét, ha nagyon húzza a száját, érted...
nagy gond nem lehet velük
ne legyen sérült a becsúszója, és ne produkáljon semmi ilyesztõ dolgot... mondd h szedjétek akár szét, ha nagyon húzza a száját, érted...
nagy gond nem lehet velük