Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Posted 2005. September 09. - 12:34
csak kérdés hogy kell e olyan nagy villa:-D
srácok, tényleg olyan jó az a 2002-es boxxer?:-) mert itt áradozik ról amindenki közben meg mindnekinek hiányos picit:-)
mondjuk ha nem szedte szét elötte az illetõ, akkor õ sem tudta feltétlenül.....
Posted 2005. September 09. - 10:02
http://www.answerpro...ptid=1&itemid=8
Posted 2005. September 09. - 09:28
igen, de en leven egy muszaki antitalentum, nem tudtam megjegyezni, hogy misi mit mondott a telefonan, ezert kertem tole egy "szakvelemenyt", hogy legyen mivel reklamalni....nem akartam csak ugy a levegoben, hogy ezis, meg azis, meg megvalami, de nembiztos....
en is orulok, remelem a CM.re mar kesz lesz...
ON
Posted 2005. September 09. - 09:21
conor, tartsunk ossze....
hasonlo a sorsunk(2002es boxxi, hibakkal)....bar nakem ugy nez ki megoldodik a helyzet, megpedig "garanciaisan"....
(amikor megbeszeltem a problemat, egybol segitokesz volt a keszito, ugyhogy nagyon ugy fest, hogy az egyeduli karom az lesz, hogy masfel-ket honapig nem tudom/tam hansznalni, de arrol mar nem o tehet)
anno nezegettem tamaska telojat is...
OFF:Nem akarok kötekedni így utólag de az elsõ amit mondtam hogy szólj neki..
De én örülök hogy megoldódik:)
Posted 2005. September 09. - 09:19
hasonlo a sorsunk(2002es boxxi, hibakkal)....bar nakem ugy nez ki megoldodik a helyzet, megpedig "garanciaisan"....
(amikor megbeszeltem a problemat, egybol segitokesz volt a keszito, ugyhogy nagyon ugy fest, hogy az egyeduli karom az lesz, hogy masfel-ket honapig nem tudom/tam hansznalni, de arrol mar nem o tehet)
anno nezegettem tamaska telojat is...
Posted 2005. September 09. - 09:13
rob: azért te is érzed, hogy szar van a palacsintában, nem? de hálát adok az égnek, hogy nem én vettem meg
Hálát adok az égnek hogy már rég Marzo fan vagyok;)
Posted 2005. September 09. - 08:22
Posted 2005. September 08. - 20:54
pl GerMan telefonszáma sem ártana, ha vki tudja, írja már meg
mert belerakom az új becsúszót és szétbassza azt is, akkor nagyon morcos leszek
Posted 2005. September 08. - 20:52
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2005. September 08. - 20:52
és nem 2 forint lesz az új becsúszó bele....
mellesleg hiányzik még belõle 2 lekoppanásgátló gumi, ami magától nem tud kiesni
a távtartók a rugó felett sem gyáriak
a rugók sem
szal kb ennyi
van okom morogni, maradjunk ennyiben......
ezek után BÁRKITÕL BÁRMIT veszek, szétszedetem elõtte
Posted 2005. September 08. - 20:48
amúgy még ismerõsben sem érdemes bízni:mad:
mondhatnám, hogy izé meg miegymás, de ahogy érzed. mûködött? igen. befolyásol valamit? szeritnem nem. ami ismert hibája volt, elmondta öcsém? igen. akkor meg?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. September 08. - 20:43
amúgy még ismerõsben sem érdemes bízni:mad:
de mielõtt megveszed, szedesd szét és ellenõrizd le hogy minden megvan-e benne!
meg hogy belül nem fos...
amúgy tényleg a legjobb széria
csak nehéz lesz jót találni
Posted 2005. September 08. - 20:34
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. September 08. - 16:01
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 08. - 14:30
de az alkatrész jó
csak õk bonyolítanak mindent!
Eta: asszem ez az, de ki tudja, marzónak a 35 féle 3 betüs rövidítése közül, szal elfordítod kb 45°ot a tekerõbizbaszt a tetején, és akkor összenyomva a villát beül 6 centire
majd visszafordítva ujra benyomva visszaugrik 13ra(régi dropoffban próbáltam ilyet)
na ez nem egy éeltrevaló találmány, legalábbis nem ugrálóvillába
cserébe, szemben az U turnnel, ami még..
jelentkezzen akinek meghalt! (úgy hogy nem menet közben próbálta cs*szegetni, mikor érzi hogy nem is lenne szabad ilyenkor...)
Posted 2005. September 08. - 14:27
A cc-sek mindig a lehetõ legjobb és leggyorsabb dolgokra törekednek ezért soha semmi nem lesz tökéletes számukra. Egyet értek velük, én is örökké elégedetlen vagyok a széria alkatrészekkel, mert nem rám szabták, de ha kifejezetten nekem is készült volna akkor sem lenne jó, mert állandóan változok.mivel olyankor nem szabad(nem is tudod a rá ható erõ miatt - csak gyilkolod)
de látom cc-sek megint újítani akarnak. nekik miért nem felel meg sose semmi úgy ahogy van?!
állóhelyzetben meg nem mind1 menynit kell rajta tekerni?
eta lol
nem is tudom melyik szokott tönkremenni....
A sebesség mindent megold.
Posted 2005. September 08. - 14:27
Igazad van! Többcélú gépeknél tényleg jó lehet. Erre nem is gondoltam.
Mi az az ETA?
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. September 08. - 14:15
de látom cc-sek megint újítani akarnak. nekik miért nem felel meg sose semmi úgy ahogy van?!
állóhelyzetben meg nem mind1 menynit kell rajta tekerni?
eta lol
nem is tudom melyik szokott tönkremenni....
Posted 2005. September 08. - 14:14
Gondolom nem menet közben csavargatod.uturn okosság, én szeretem
kis streetelésnél összetekerem jobba, így kezelhetõbb.... utána meg mikor felmegyek hegyre, akkor kicsavar sokra, és jeee
okos dolog.
A sebesség mindent megold.
Posted 2005. September 08. - 14:12
kis streetelésnél összetekerem jobba, így kezelhetõbb.... utána meg mikor felmegyek hegyre, akkor kicsavar sokra, és jeee
okos dolog.