Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Gondolom nem mondok nagy ujdonsagot azzal, hogy nalatok is van posta...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

veloru

veloru

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

szimmeringcsere - www.superseal.hu

Szia, ezt nekem írtad, mert ezért nem akarom 1500 kilométert reptetni a bringámat :-)
Bättre tårta i slasken än en vårta på tasken

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tekintve hogy a láb valószinüleg nem alu, hanem magnézium öntvény. az öntvényt amugy is nehéz hegeszteni (az alut) ugyhogy csak a felfurós/perselyes megoldás játszik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ááááá
felejtõs 5let

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet behegeszteni és abba menetet fúrni? Bár mintha hallottam volna olyat, hogy öntvénybe (a láb az öntvény?) nem lehet hegeszteni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ott a pont.
Létezik ilyen javítószett horror áron de az elv stimmel

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
esetleg felfúrni 2-vel nagyobb menetre és bele egy acél bélést ami belül meg kívûl is menetes?
aztán fémragasztóval beleragasztani
Autist Team:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Talalkozott mar valaki olyannal, hogy egy Manitou telo postmountos tarcsafekfelfogatasanal az egyik menet kiszakadt? Vettem egy telot, de csak most vettem eszre, hogy az egyik menet ki van szakitva. Lehet azzal kezdeni valamit?

Az bizony nagy szivas, mivel a lab anyagaban van a menet. Probald meg hoszabb csavarral, hatha valami okos rovid csavarral probalkozott es kitepte a menetet. Esetleg ha tudod, akkor vidd vissza ahoz akitol vetted, legvegso megoldas pedig a ganyolas. Felfurni nagyobb lukra, menetet bele, es johet a fek ( amit szinten fel kell furni a nagyobb csavarhoz ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Rossz helyen. Viszont jok. Nagyon jok.

nemtom h jó helyen kérdezem-e de a jagwire bowdenházak kb mennyire jók?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sorry... a tárcsafékes topicban akartam! elnéztem a topicot!! mégeccer sorry

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy egy Manitou telo postmountos tarcsafekfelfogatasanal az egyik menet kiszakadt? Vettem egy telot, de csak most vettem eszre, hogy az egyik menet ki van szakitva. Lehet azzal kezdeni valamit?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

rub ugye tudod hogy a boxxered okádja az olajat?:)

Szerintem olyan lapos lett a fejcsõszöged hogy a becsúszó kihúzta a szimmeringet:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

saanta

saanta

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
van egy marzocchi mz comp teleszkópom. hogy tudom a szárak tetején lévõ két állító csavargatható akármiket leszedni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ilyenkor az enyém, mi? :)

nálam nem okádta.
a hiba az ön készülékében van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
rub ugye tudod hogy a boxxered okádja az olajat?:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szimmeringcsere - www.superseal.hu

veloru

veloru

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

nem ertelek.. tegyel kemenyebb rugot a telodba, akkor nem lesz annyira "lagy"...

Jah. Akkro bocsesz. Hogy érts engem én programozó vagyok nem szervizes :-) Tökre nem vágtam, hogy aprítható a teleszkópom :-) Hehe :-) Át is írom a nevemet velo-lamer-re :-) Köszi, utána fogok nézni

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nem ertelek..

tegyel kemenyebb rugot a telodba, akkor nem lesz annyira "lagy"...
Van állásom...:bananadan

veloru

veloru

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

kemenyebb rugo?

Aham. Engem egy kicsit zavar. Tudod, én parasztcangán nõttem fel, ahol a telónak se híre se hanva. Max amikor leáltál mellé és megemelted. Persze egy kis ugri-bugrinál jó a teló, mert plusszolja az ugrást, de a régi cangámmal is pattogtam én teló nélkül.

Tbiro

Tbiro

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Akinek rebája van írja már le a tapasztalaitat, elõnyök, hátrányok, mennyi ideje használod és mire. ide vagy msnre. thx
Merida forever.