Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hja értem....
ez biztos ilyen sorszámozott dolog és kevés van belõle, azért nem találkoztam még vele :D

én azthittem, hogy a "csakegyoldalas" telónál vagy még mindig leragadva.
http://www.btt.com.a...dual_slalom.jpg
ez a lefty
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Egy cc teleszkopnak mennyi szokott lenni az elettartama, ha egesz evben edzesre es versenyzesre van hasznalva?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
dh-ra menyivel jobb egy minöségi duplavállas? lightos dh-ra amit még csinálok arra jo a szimpla is, nem?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
hogy gypés legyen: te nem ismered a loftyt???én mindennap találkozok vele amikor elmegyek a motorbolt elõtt ami csúcsminõségû kerékpárokat is árusít. És a szakértelemre sincs panasz!
pölö:
lofty:
http://www.szacsa.hu...eszkoposMTB.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az a lofty, az lefty.

és arra gondolok, hogy idejön holnap kis pistike a fórumra, elolvassa, hogy húúú de jó neki duplavállas villája van, akkor gyors elmegy déházgatni, meg letöréseket ugrálni.
de amúgy csak megjegyeztem, semmi különös.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Igazad van, lehet alibibringázni is vele;) meg a csakegyoldalas telóval lehet cczni...jut eszembe az is duplavállas?

edit: mégegyszer átolvastalak: mire gondolsz: a felhasználási körre avagy a minõségre? mert rst, meg lofty teló télleg nem déhára van...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
azért nehogy úgy gondolja valaki, hogy attól, mert valami duplavállas, attól már DH villa. mer nem.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts

mibe jobb egy duplavállas telo a szimplavállasnál?
azért érdekel mert unokatesom most vett egyet, valami olcsóbb rst-t.
én úgy láttam h az merevebb, fékezéskor kevébé veszik el az energia.
viszont gondolom nehezebb, drágább, és ami nagyon nem tetszett h alig fordítható el.
nekem spec jobban bejön egy szimpla, mivel irányíthatóbb, könnyebb, de lehet h tévedek.
meg talán jobb freeride-dirtre ez, és én inkább afelé mint dh felé kezdek elmozdulni.

Szinte már vélaszoltál is a kérdésedre...
Te is szeretnél egyet? Ha nem dhzni akarsz, vagy a csajoknak vagizni, akkor felesleges.;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát igen.. nekem se tünt olyan komolynak, de nem akartam megbántani, ha már megvette.

amúgy még elég fiatal és nem ért eléggé még sztem a dolgokhoz, és szerette volna a legcsajozósabb de még olcsó telót.
én nem is vennék olyat..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rst duplavállas. LOL nyilván gila xl. na az egy g*cikomoly villa.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mibe jobb egy duplavállas telo a szimplavállasnál?
azért érdekel mert unokatesom most vett egyet, valami olcsóbb rst-t.
én úgy láttam h az merevebb, fékezéskor kevébé veszik el az energia.
viszont gondolom nehezebb, drágább, és ami nagyon nem tetszett h alig fordítható el.
nekem spec jobban bejön egy szimpla, mivel irányíthatóbb, könnyebb, de lehet h tévedek.
meg talán jobb freeride-dirtre ez, és én inkább afelé mint dh felé kezdek elmozdulni.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
a duke az miert nincs kint a rs oldalan? mar nem gyartjak?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az a keresztbe furás azért nem jó, mert tul nagy lenne az acél, nem elég a lábban a hely, hogy akkora lyukat furj keresztbe.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
akkor reba vagy duke

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ha nem sikerul megcsinalnom a Manitout, akkor milyen cc telot ajanlanatok nekem, ami birja a tarcsat is?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts

amugy milyen teló?

Manitou Black Super Air 120-as.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
itt olyat nem lehet, mint a manitouk bolton rögzítésénél? keresztbe átfurni és acél hengert a bele, menettel együtt

amugy milyen teló?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts

Az bizony nagy szivas, mivel a lab anyagaban van a menet. Probald meg hoszabb csavarral, hatha valami okos rovid csavarral probalkozott es kitepte a menetet. Esetleg ha tudod, akkor vidd vissza ahoz akitol vetted, legvegso megoldas pedig a ganyolas. Felfurni nagyobb lukra, menetet bele, es johet a fek ( amit szinten fel kell furni a nagyobb csavarhoz ).

Ma ismet nezegettem, hogy mit lehetne vele csinalni es ugy nez ki, hogy 15mm hosszu a menet. ebbol 10 van kiszakitva. A maradek eleg lehet? A felso menet a rossz, ami igazabol csak nyomo es nyiro iranyba van terhelve, mert ugye az alsot akarja kihuzni a helyerol fekezeskor.
Azt is gondoltam meg, hogy lehet ilyen labat(nem tudom, mi a pontos neve) szerezni? Velotrade-nel lehet ilyesmit rendelni?

Merida CX500

csak egy kezdõ

csak egy kezdõ

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Szerintetek egy 203mm-es bb7-hez egy Santour Duro villa aminek 32mm-es a becsószója és 130mm-ert mozog mit szólna? Csavarná? vagy milyen kell rá bb7-bõl? Vagy ha bírná meddig?:chin: Meg úgy általában megéri-e a villa az árát?

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Gondolom nem mondok nagy ujdonsagot azzal, hogy nalatok is van posta...

háát...ebben a mai világban nem lehetünk biztosak már ebben sem...LoL
...And Justice For All