Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
az elég ciki...:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem errõl van szó:P
csak az a bráner nem ilyen vázra való.
és ha túrázni akarsz akkor..:P
érted
az cc-s stucni
extrémre rövid kõ akármekkora vagy:P

nekem asszem 3 centis van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
75 mm-eres, nekem ez a "rendes" stucni. tekintve hogy L-es vázat kellene használnom. de nem tetszik a nagy váz. de már ezerszer kifejtettem ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:P

szimplavállas... nem tehet róla.
de cserébe nem 3 kiló meg nem EKKORA:P
és ha rendes stucnival használnád a gépedet, még jól is mutatna:P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én is megszoktam a pike-ot. nem vészes, bár tényleg kolbi :) még aszfalton is beleér a tárcsa a fékpofába, a boxxer azért ilyet nem csinált, csak ha erõltettem.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ha az aprót nézed akor találsz mégegyet,azt magamnak is megvenném kisgépbe

Hol? Nem találom? Meg lusta vagyok...:)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
villákat nem a tudásuk szempontjából raknak a gépekbe..
vagyis de.
ne legyen buta és szar villa.
onnantól kezdve a határ a csillagos ég.

ezért raknak fox-ot
aki a drága gépet meg akarja venni, az a nagyon drágát is meg fogja... és mindenki jól jár, fõleg a fox:P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nagyon nyomul a Fox, marketing, ennyi!!! Miért volt néhány évvel ezelõtt a legtöbb gépen RS, tavalyelõtt Manitou, régen XTR most meg X.0???MARKETING!!!

hát markecingbe nyomul a manitu is azért...ezzel az erõvel lehetne minute is mindenikbe.az se olcsóbb mint a fox....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
zolle: elsõ blikkre csúnya volt a pike..
most már szép:D
mexoktam.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

1 ébként ha megnézel egy - két tesztet, ahol felsõ közép kategóriás merev meg fully cc ill am gépeket tesztelnek kb 10 gépbõl 6 - ban fox teló van...nem hiszem hogy puszta sznobizmusból....

nagyon nyomul a Fox, marketing, ennyi!!! Miért volt néhány évvel ezelõtt a legtöbb gépen RS, tavalyelõtt Manitou, régen XTR most meg X.0???MARKETING!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
csak csúnyák..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nekem meg psylo, és a reba párja a pike...
psylo minimálisan engedi az olajat, de nem igazából zavaróan.
talán mert annak ellenére hogy extrém villa, alkaltilag nem ezt sugározza... max a tullio.

a pikenek viszont semmi baja sincs! se nem eenged semmit, se nem kotyog, se semmi.. mondjuk nem levegõs, ezért azt nem tud ereszteni.
de a pike air-sem rendetlenkedik akinek van,,

jó villákat gyárt az RS.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
azér a judy meg a reba nem 1 kategória
mint ahogy az MZ comp és a marathon sem..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

1:1

Rendszeresen olvasom az Mountain Bike Action-t, tényleg igaz hogy rengeteg komoly bringában van FOX gyárilag. Ez persze jelentheti azt is, hogy nagyon jó árakkal dolgoznak. :-)

Amiért hezitálok a REBA-val, az az, hogy a Marzóm nagyon megbízható, két és fél éve megvan, kétszer állítottam levegõnyomást, soha nem eresztette el, nem kotyog (bejáratás után volt olajcsere). Elõtte RS Judy XC-m volt, az Air Assist változat (egyik oladal rugó+levegõrásegítéses, focilabda szelepes kupak, másik oldal csillapítás) na az elég sz*r volt, egy hónap után kilõtte a levegõs oldali szimeringet. Szal kicsit félek az RS-tõl, pedig a REBA tetszene....

nekem volt Pilot xc-m, 03-as duke sl (ez most asszonyé) most pike és egyikkel sem volt semmi probléma, pedig még egyikben sem volt olajcsere, se semmi karbantartás...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Az a Judy egy alap, belépõ kategóriás villa volt és most is az. A Rebával biztos nem lesznek ilyen gondjaid!!! Más kategória, és a benne elévõ technika már kiforrott, ezer éve használják más típusú RS villák (Pl Duke, Sid).

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Rendszeresen olvasom az Mountain Bike Action-t, tényleg igaz hogy rengeteg komoly bringában van FOX gyárilag. Ez persze jelentheti azt is, hogy nagyon jó árakkal dolgoznak. :-)

Amiért hezitálok a REBA-val, az az, hogy a Marzóm nagyon megbízható, két és fél éve megvan, kétszer állítottam levegõnyomást, soha nem eresztette el, nem kotyog (bejáratás után volt olajcsere). Elõtte RS Judy XC-m volt, az Air Assist változat (egyik oladal rugó+levegõrásegítéses, focilabda szelepes kupak, másik oldal csillapítás) na az elég sz*r volt, egy hónap után kilõtte a levegõs oldali szimeringet. Szal kicsit félek az RS-tõl, pedig a REBA tetszene....

az új RS-ekkel nem szokott gond lenni...
az meg hogy a fox jó árakkal dolgozik az LOL:D

jókibenagyondurvadrága áron.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Varhato volt. Ennyiert percek alatt kel el egy ilyen fox :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha az aprót nézed akor találsz mégegyet,azt magamnak is megvenném kisgépbe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

3 haver is Foxot használ és nem a merevséggel és a mozgással van bajiuk nekik sem (a Fox mozog a legjobban szerintem is), mozgásra ûberf*sza, de a szimeringek és a tömítések mindegyiken szarok. Az olaj mindháromból folyik, (az egyikbõl már 2 hetesen, gariba cserélték ugyan de nem garantálták hogy ez sem fog folyni), a gyártó hozzáállása a dologhoz meg felháborító! Volt amelyikõjük felhívta az amcsi gyártót, és jol megmagyarázták neki hogy az úgy jó ha folyik az olaj belõle!!! Na ne már!!!! Fityisz fórumtárs is szívott a fox villájával, szemmel látható hézag volt a szimering és a becsúszó között, kotyogott mint állat. A Fox-osok meg külföldön is elhajtották azzal hogy "Jó ez még!!!"
Ezek után én nem vennék Fox-ot!!!!

na majd ha a stumpy fsr-be jövõre fox talas kerül, akkor beszámolok arról is....ha szar arról is...