kb másfél hónapja kaphatóak
bikemarketes levelekbõl idézve:
aug.21.
"...Sajnos az Ön által rendelt FOX villát a forgalmazóval történt többszöri telefonos egyeztetés után sem sikerült beszerezni. A következõ szállítmány, melyben lesz ilyen villa, elõreláthatólag szeptember közepén érkezik az országba. De a korábbi tapasztalatok alapján akár több hetes csúszás is elképzelhetõ."
szept.22.
"Sajnos a forgalmazó információja szerint október 10-ig biztosan nem fognak megérkezni a FOX teleszkópok..."
egyébiránt írtam emilt x-factornak nagyjából 2 hete, náluk is érdeklõdtem az aug.21-én kapott BM-es levélre hivatkozva a foxokkal(vanilla rlc, meg a qr15ös verz.) kapcsolatban, de még csak válaszra sem méltattak (nem megfelelõ címre küldhettem?).
probike oldalán megtaláltam a vanillát, dilemma, hogy várjak-e tovább az átütõs verzióra(+új kerékszettet fûzni), vagy az említett üzletbõl beújítani a gyors zárast.
hamár itt.. az én ~70es súlyom mellett, átlagfelhasználóként érezhetõ különbség mutatkozna az átütõs/hagyományos rendszerek között..?
tehát érdemes a többletköltség, plusz a bringa nélkül eltöltött idõ mellett beruházni az átütõs rendszerre?:chin:
ejdenehéz..