Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2008. október 06. - 23:14
F100 RL -rõl tudnátok egy kis összehasoníltást mondani a Reba-val szembe ? Meg hátrányairól (ha van olyan az árán kívül) Na meg h mennyire tartós villa, és a tömegérõl ?
Meg errõl a terralogic rendszerrõl... mert ahogy olvasom elég jó dolog! de számomra kevésbé ismert. mondjuk a lockoutot teszi feleslegessé, ha jól gondolom.
Elõre is köszi. Minnél hamarabb kérnék válaszokat!
Írta 2008. október 01. - 14:31
persze olvastam a hozzászólásodat;) by Toti honlapja nem igazán mûködik, az ott kontaktként megadott telefonszámot a délelõtti, délutáni órákban is többször hívtam, nem vette föl senki. probike-ba telefon, kérdeztem tudnak-e vmit az átütõs vani beérkezésérõl, mondták nem, de ha adok telefonszámot visszahívnak. 3 perec, és már rezgett is a telefon, novemberig várok...
Érthetõ ez esetben.
Én nem ismerem sem a honlapjukat, sem a nyitvatartási idõt, csak gondoltam megemlítem hogy ott láttam olyan típust amit keresel.
A Fox-al nem fogsz rosszul járni szerintem.
Írta 2008. szeptember 30. - 23:58
van boltban készleten 09-es 36 van r (legalábbis 7fõn még volt)Ööööö, ha olyan elképesztõ dolgot csinálsz minthogy elolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor látni fogod, hogy valaki írta, hogy valamelyik boltban már most tudsz vásárolni ilyen villát.
Hacsak nem 36-ot akarsz venni, mert a 2009-esekre még várni kell. A beérkezett promo darabok már mind elkeltek ugyanis.
és nem promo , hanem elõrendelt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 30. - 22:04
Ööööö, ha olyan elképesztõ dolgot csinálsz minthogy elolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor látni fogod, hogy valaki írta, hogy valamelyik boltban már most tudsz vásárolni ilyen villát.
Hacsak nem 36-ot akarsz venni, mert a 2009-esekre még várni kell. A beérkezett promo darabok már mind elkeltek ugyanis.
persze olvastam a hozzászólásodat;) by Toti honlapja nem igazán mûködik, az ott kontaktként megadott telefonszámot a délelõtti, délutáni órákban is többször hívtam, nem vette föl senki. probike-ba telefon, kérdeztem tudnak-e vmit az átütõs vani beérkezésérõl, mondták nem, de ha adok telefonszámot visszahívnak. 3 perec, és már rezgett is a telefon, novemberig várok...
Írta 2008. szeptember 30. - 21:55
juhéj!
felhívtam ma probájkékat, és novemberben már kapható is lesz náluk az átütõs vanilla!
addig is, ha netán valamelyikõtök szembetalálkozna egy kósza példánnyal, egész nyugodtan küldhet vmiféle üzenetet;)
Ööööö, ha olyan elképesztõ dolgot csinálsz minthogy elolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor látni fogod, hogy valaki írta, hogy valamelyik boltban már most tudsz vásárolni ilyen villát.
Írta 2008. szeptember 30. - 21:46
felhívtam ma probájkékat, és novemberben már kapható is lesz náluk az átütõs vanilla!
addig is, ha netán valamelyikõtök szembetalálkozna egy kósza példánnyal, egész nyugodtan küldhet vmiféle üzenetet;)
Írta 2008. szeptember 26. - 16:20
Magyarországon kis eséllyel.
Bár a mostani BikeMag hátlapján van 15mm Novatech reklám.
Persze az itthoni viszonyokat ismerve elképzelhetõ hogy egy darab sincs.
Kérdezd még meg esetleg a Shimano forgalmazókat, mert ugye a japánok gyártanak ilyen agyakat, mindkettõ tárcsarögzítési szabványhoz.
Friss helyzetjelentés
van 20 db raktáron a Neuzernél
8900forint/db
32 lyukas
10db 36lyukas az 9900
siess!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. szeptember 26. - 16:15
És van is hozzá agy?
Magyarországon kis eséllyel.
Bár a mostani BikeMag hátlapján van 15mm Novatech reklám.
Persze az itthoni viszonyokat ismerve elképzelhetõ hogy egy darab sincs.
Kérdezd még meg esetleg a Shimano forgalmazókat, mert ugye a japánok gyártanak ilyen agyakat, mindkettõ tárcsarögzítési szabványhoz.
Írta 2008. szeptember 26. - 13:13
Írta 2008. szeptember 26. - 11:52
bikemarketes levelekbõl idézve:
aug.21.
"...Sajnos az Ön által rendelt FOX villát a forgalmazóval történt többszöri telefonos egyeztetés után sem sikerült beszerezni. A következõ szállítmány, melyben lesz ilyen villa, elõreláthatólag szeptember közepén érkezik az országba. De a korábbi tapasztalatok alapján akár több hetes csúszás is elképzelhetõ."
szept.22.
"Sajnos a forgalmazó információja szerint október 10-ig biztosan nem fognak megérkezni a FOX teleszkópok..."
egyébiránt írtam emilt x-factornak nagyjából 2 hete, náluk is érdeklõdtem az aug.21-én kapott BM-es levélre hivatkozva a foxokkal(vanilla rlc, meg a qr15ös verz.) kapcsolatban, de még csak válaszra sem méltattak (nem megfelelõ címre küldhettem?).
probike oldalán megtaláltam a vanillát, dilemma, hogy várjak-e tovább az átütõs verzióra(+új kerékszettet fûzni), vagy az említett üzletbõl beújítani a gyors zárast.
hamár itt.. az én ~70es súlyom mellett, átlagfelhasználóként érezhetõ különbség mutatkozna az átütõs/hagyományos rendszerek között..?
tehát érdemes a többletköltség, plusz a bringa nélkül eltöltött idõ mellett beruházni az átütõs rendszerre?:chin:
ejdenehéz..
2009-es Fox 32 RLC QR15 van egy a by Toti kerékpárüzletben Újpesten.
Legalábbis hétfõn még láttam ott.
Írta 2008. szeptember 26. - 00:52
igen, érdemes. nekem se kolbász villám van (revelation), nehéz se vagyok (75), oszt még is hajladozik. átütõs is fog, de sokkal kevésbe. igazából nem is számít, hogy a villa mennyire hajlik, mert nem az a nagyobb, hanem az, h a kerék mennyit kolbászol benne.bikemarketes levelekbõl idézve:
aug.21.
"...Sajnos az Ön által rendelt FOX villát a forgalmazóval történt többszöri telefonos egyeztetés után sem sikerült beszerezni. A következõ szállítmány, melyben lesz ilyen villa, elõreláthatólag szeptember közepén érkezik az országba. De a korábbi tapasztalatok alapján akár több hetes csúszás is elképzelhetõ."
szept.22.
"Sajnos a forgalmazó információja szerint október 10-ig biztosan nem fognak megérkezni a FOX teleszkópok..."
egyébiránt írtam emilt x-factornak nagyjából 2 hete, náluk is érdeklõdtem az aug.21-én kapott BM-es levélre hivatkozva a foxokkal(vanilla rlc, meg a qr15ös verz.) kapcsolatban, de még csak válaszra sem méltattak (nem megfelelõ címre küldhettem?).
probike oldalán megtaláltam a vanillát, dilemma, hogy várjak-e tovább az átütõs verzióra(+új kerékszettet fûzni), vagy az említett üzletbõl beújítani a gyors zárast.
hamár itt.. az én ~70es súlyom mellett, átlagfelhasználóként érezhetõ különbség mutatkozna az átütõs/hagyományos rendszerek között..?
tehát érdemes a többletköltség, plusz a bringa nélkül eltöltött idõ mellett beruházni az átütõs rendszerre?:chin:
ejdenehéz..
Írta 2008. szeptember 26. - 00:16
kb másfél hónapja kaphatóak
bikemarketes levelekbõl idézve:
aug.21.
szept.22.
ejdenehéz..
Írta 2008. szeptember 25. - 21:07
kb másfél hónapja kaphatóaksziasztok!
valakinek van esetleg sejtése, h. mikor lesznek kaphatók a 2009-es modellek kishazánkban..? még augusztusban rendeltem vanillát, de webshopból az emil semmi biztató információval nem szolgált..
Írta 2008. szeptember 25. - 21:07
Írta 2008. szeptember 25. - 19:25
valakinek van esetleg sejtése, h. mikor lesznek kaphatók a 2009-es modellek kishazánkban..? még augusztusban rendeltem vanillát, de webshopból az emil semmi biztató információval nem szolgált..
Írta 2008. szeptember 07. - 11:37
Írta 2008. szeptember 06. - 20:49
Írta 2008. szeptember 06. - 20:08
Egyébként ott van a honlapon pld. a 2008-s modelleknél.
Írta 2008. szeptember 06. - 20:01
Írta 2008. szeptember 05. - 23:13
Azon kivûl hogy nemcsillapit ugy ahogy kéne, lehet valami baja?
(mert igy tökéletes, nem koppan, kimozog mindent)